Не му вярвам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не му вярвам
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 1981 пъти
Бях с едно момче 4 месеца. Той беше инициатор на нашето тръгване, той искаше.. Всичко вървеше идеално. Той ми беше първия. Беше идеално, беше уникално внимателен, беше прекрасно... Държеше се уникално! И в един слънчев ден решава друго. Решава, че не е влюбен в мен, че не е успял да изпита чувства.. Да, но аз не му вярвам! Не може човек, в който не си влюбен да те възбужда до такава степен.. Да те следи с поглед навсякъде, да те ревнува адски много.. Не може!! Просто не може! Но както всички си беше наред, както от всеки мой допир той беше готов за секс, както ме гледаше толкова мило... и на следващия ден да ми каже, че не е влюбен и че няма чувства.. Не ми се връзват нещата!! А друго момиче, силно се съмнявам, че има.. защото.. Не просто няма друго момиче, освен, ако не е.. Не знам! Абе и това може да е, но не и че не е влюбен. И най-лошото е че всичко това ми го каза с СМС и от тогава ни ума ни дума! Не му прави чест просто!! Страхливец... Според вас? !

Ж19

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 73f9204159
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „Но както всички си беше наред, както от всеки мой допир той беше готов за секс, както ме гледаше толкова мило... “
Бъркаш нещо сексуалното влечение с любовтта. За разлика от нея, сексуалното влечение е ВРЕМЕННО. Приятелчето ти просто си е харесало друга мадама. Иначе, споко - всички сме минали през това. Защо мислиш, че жените не се женим девствени?
средно статистически погледнато жената се жени за третия мъж в живота си. На 19 г. си, имаш време да се усетиш и да намериш разликите между сексуалното влечение и обичта

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2bf9de4fb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Минал те е. Жалко, че ти е бил първия...

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 75dd93114a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не може от нищото вече да не те иска. Все нещо е станало, или както каза номер 1 - бъркаш сексуалното влечение с любовта.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 04cb4ef633
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз пък не мисля като другите. Момиче съм и знам как като стане сериозно положенито за тях, момчетата се отдръпват. Имай търпение. Може би и в твоя случай ще стане така, но скоро той пак ще те потърси.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b5d282ba4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От авторката: Определено не е минал, защото това беше, последното за което се говореше при нас и никога не е настоявал. Аз бях тази, която искаше!

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: e2263cfd40
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Да, разбира се- ти беше тази, която искаше.
И двамата сте заблудени.

Първо, мъжете на тази възраст бъркат любовта и секса, както и жените. Момчето може действително да си е мислило, че е влюбено, а самата му постъпка е много незряла, и да, действително е страхливец.

Това, чия е била инициативата за секс няма никакво значение, може ти да си го казала, но може той чрез действия и думи да ти го е внушил. Но в крайна сметка няма значение, защото и двамата сте изпитали удоволствие. Глупавото е, че жените се изкарват жертви, били използвани за секс, дрън-дрън. Това че ти е първият отново няма значение.

Истината е друга- трябва да изградиш у себе си начини как да преценяваш по-добре хората и да не си толкова наивна. Колкото и да не ти се вярва, жестовете и приказките, които това момче ти е казвало, ги правят и много други хора, навсякъде по света. И да, на момента, в който казват нещо такова, те действително може да си вярват. Но хормоните бушуват, наоколо има толкова много млада плът, нормално е да се загледа някъде другъде.

И още една истина, ако не го търсиш, той ще те потърси. Ако го търсиш, той ще бяга. Стандартните неща. Едни глупави игри. Ако си човек с достойнство и той те потърси, не би следвало да общуваш с този човек по какъвто и да било начин. Заслужаваш ли да бъдеш зарязана чрез смс?

Сериозно, дръж повече на достойнството си, недей да отстъпваш, ако успееш да се въздържиш от контакт с наранилия те, по-нататък в живота ще успяваш още по-лесно да постъпваш правилно в подобни ситуации, ако не-мъжете често ще използват твоята слабост /чувствата/ и ще те мачкат. Ти избираш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker