Как да постъпя? Той заминава. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да постъпя? Той заминава.
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2435 пъти
Здравейте. Ето я и моята история. От 2 години съм с мъж, който е по-голям от мен с 10 години. Аз съм на 28 той на 38. През цялото време на връзката сме имали, възходи и падения. Преминахме през доста неща. Разделяхме се неведнъж. Оставих по по едно време за 3 месеца. За това, че поддържаше отношения с бившата си приятелка. Но не за това, а че ме излъга гледайки в очите. После дълго време не му отговарях на отзивите му за преосмисляне на нещата. Пишеше ми смс-си, по мейла, и т. н. И пак се събрахме. Беше изобщо друг, гледаше ме в очите, търчеше за най-малкото нещо, отидохме на море, беше съвсем друг. Докато не остана без работа, след морето. Тогава се промени на 180 градуса. Пак почнаха нещата между нас да са зле. Карахме се, за това че все излизаше за някакви бизнес дела, които му отнемаха по два дни, за да може да сме заедно да имаме пари. Но стана така, че заговорих с него да заминем за чужбина. Той не искаше и да чуе. Но има да обслужва доста кредити, и има вероятност да стане съдебен. Мина около 2 месеца и започна да се замисля. Смятахме, че ще ни трябват около 5000 лв., за заминаването на двама ни. Можем да ги намерим, това не е проблем. Но започна да се отдръпва от мен. Да ме упреква, че не съм била негов приятел. Да ме съветва със следващият да не се държа така както с него. Да му бъда приятел, защото иначе щял да ме лъже. Тогава се угорчих много. Та аз почти винаги съм го подкрепяла. Естествено понякога не съм се примирявала с някои неща, но не мисля, че човек трябва да е кон с капаци. Та сервира ми, че се видял с бившата си приятелка, която заминала преди 3 години, да специализира в Германия за акушер-гинеколог. Говорил с нея, и тя била сама естествено. Иначе нямало да се натресе. И тя щяла да разпита за работа за него там. Тогава не знаех къде се намирам, не можех да разсъждавам. Чувствах се изключително предадена. Но той ми е най-добрият приятел пред, който съм открила душата си. За миг не можех да си помисля, че може да постъпи така с мен. Опитах се да съм силна, да не задавам много въпроси. Попитах го единствено, какво стана с нас? Казах му, че ако така мисли че ще може да се спаси. да действа. Но нещо ме изгаря отвътре. Как да се разделя с него. Та ние се чуваме по 5 пъти на ден. Имам го като най-добрият си приятел. И не знам какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 87fa9b8882
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съветвам авторката да вдигне парти по случаи заминаването на този БОКЛУК. Съжалявам момичето, при което отива, защото ще ? се тупне в Германия този хрантутник и ще ? изневерява с глупачки като теб. Той обича само един човек - самия себе си. Има интерес към нея в момента. Материален интерес.
Какво губиш - ЕДИН ГОЛЯМ БОКЛУК.
Какво печелиш - СЕБЕ СИ.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 663ee8128f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Май ще е по-добре за теб да погледнеш напред и да потърсиш хубавите неща в живота. С този освен проблеми и страдания, нищо хубаво не те чака. Даже за приятел не става. Нова любов ти трябва, истинска, вълнуваща и ще видиш как ще се чудиш защо си го търпяла този толкова време. Но първо трябва да се освободиш от миналото. Няма да е лесно. Вероятно ще плачеш. Някой ден ще се чудиш защо си го търпяла вярвай ми.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 22a0042eb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Съгласна с номер 1. Твоя приятел изглежда, че сред като се е видял с бившата си, пак му е трепнало и не мисли въобще да те взима с него, за да може да спи с нея. Ясни са ми такива като него, прекалено много станаха. Дали ти ще се разделиш с него, или той с тебе - няма значение... времето ще покаже, той явно точно това иска. Може да скъсаш с него веднага, и после гледай колко бързо може да се върне при бившата. Такива като него, не заслужават верни приятелки.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 3e6d86dc50
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря, за изказаните мнения тук. №1 не бъдете така хаплива, все пак не знаете точно как стоят нещата. Едва ли с един пост, мога обясня всичко. Знам, че и аз не съм безгрешна, но нима всички не грешим? Никой не е застрахован от това. От януари се виждаме изключително рядко, не съм от хората, които досаждат и си пъхат носа, където не им е работа. Просто ще трябва да погледна напред.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2b83882bcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   И тук надделява инстинкта за самосъхранение. В този труден живот всеки гледа себе си.. НО това по никакъв начин не оправдава постъпката му. Та ти си му предложила да заминете заедно, но за него това е било все едно да носи товар със себе си. Трудно е да продължиш напред. Колкото и да ти го казваме тук, ти няма да го направиш от раз. Този човек някога ще се върне и ще те потърси.. тогава ще трябва да е дойде момента, в който да си силна. Сега така или иначе той заминава - ти искаш не искаш ще свикнеш без него. Жената има нужда от стабилен мъж, не само финансово. Той трябва да бъде твоята подкрепа, а не да я търси от теб. Кога мъжете станаха толкова слаби психически? !
Успех, мила, дано преходът към новото бъде по-лесен!

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 379fe62538
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Все едно описваш бившия приятел на майка ми - същия е.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker