Винаги се провалям - сега отказвам ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121320)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Винаги се провалям - сега отказвам !
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 1648 пъти
Здравейте,
Аз съм на 20 години и моята история е свързана с 10 години по-голям мъж от мен.. За първи път имам взаимоотношение с такъв. С него се познаваме от общ приятел. Още първия път, в който се видяхме веднага се усети напрежение помежду ни. Оттогавам обаче мина доста време и наскоро излязохме отново. Събрахме се с общия ни познат и беше в домашна обстановка. Седеше до мен и постоянно ръката му докосваше моята, кракът му.. абе всичко. И когато стана така, че останахме сами в стаята напрежението ескалира до неузнаваемост. И изведнъж той ме целуна. Ах, каква страст. Всичко ок, но на сутринта аз трябваше в 6 часа да замина за София. Той ми предложи, тъй като имаше път към Пловдив да ме закара с колата до там и от там аз да замина за Софиа, но аз си бях купила билета и му го казах. Той пък уж на майтап каза, че ще се качи с мен и ще слезе в ПЛД. И така разделихме се и след няколко часа аз бях на гарата и той път взе, че се появи. Не можех да повярвам. През целия път ме целуваше, галише.. Но аз прекарах седмица близо в София и мислех, че всичко е отдавна забравено докато не звънна общия ни приятел и не ме покани с тях на заведение. И така аз отидох. Бяхме голяма компания, но въпреки всичко бяха освободили мястото до него, което заех аз. Галеше ме по врата, гледаше ме с онзи, създаващ напрежение поглед. После се преместихме отново в домашна обстановка и останахме само двамата. Така бясно се награбихме, че чак ме е срам. Да, правихме секс. Беше несравним. След края му ме гушна и заспа. И днес ме покани на кафе. На кафето имаше отново моментни погледи, на които аз не издържам и отбягвам. Говорихме си страшно много и чак в колата ми даде целувка за чао. Страшно много се влюбвам. Не искам да бързам с въпросите на къде вървим, но и не желая ОТНОВО да губя време в обикновена секс-връзка.
Искам с някакъв лек намек, действие или въпрос.. НЕ знам!! Но да предполагам поне на 40 % дали отново е само секс или има перспектива. ПОМОГНЕТЕ МИ!
П. С. (Няколко странни съвпадения.. При пълен автобус, шофъорът държеше всеки да стои на мястото си, а аз купих билета си 3 дни преди него... и от 50 възможни места точно неговото по билет се падна до мен... Днес късметът му с кафето бе набързо прочетен и оставен от него, но аз настоях да сподели какъв е и той се направи, че не е обърнал внимание.. отвори го и " Любов".. не можах да сваля усмивката си, както и той отново с онзи поглед ми се усмихна)
Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0db649cdd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, гаранции в любовтта няма. Който търси гаранции, да си стои сам. В любовтта са двама, което значи, че поне 50% не зависят нещата от теб. Трябва да се научиш да живееш с този риск или се откажи от това да търсиш любовтта.
Защо иначе се срамуваш от секса с човека, който харесваш? Сексът си е нещо нормално между мъжа и жената, който се влюбени. Можеш да се чувстваш използвана, ако не си чувствала нищо приятно по време на секс. Иначе, защо да е лоша и такава връзка за една жена?
Макар, че мисля, че в случая става дума за много повече при вас. Остави времето да покаже, наслади се, идва лятото. Какво имаш да губиш? Мнозина хора мечтаят за поне малко положителни преживявания като твоите с момчето - веднъж се живее. Живей тук и сега.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: df1ca08a91
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Само че той се появява в момент, в който аз преживявам все още крайните остатъци от доста дълга просто секс-връзка. И след нея вече имам нужда от човек до себе си. Наслаждавам се на 100 %, защото не съм от типа жени, които не приемат поражения. Изправям се бързо на крака, но не очаквах, че ще се появи някой, който да ме жегне отново! Страх ме е от това да не еволюират взаимоотношенията ни.. С него знам, че не желая просто флирт. Знам накъде отиват нещата при мен. Усещам се! Предполагам и предвид възрастта му вече по-бавничко стават нещата. Разбрах, че юни месец е прекратил доста дълга връзка, включваща и семейно съжителстване. Може и това да повлияе! За тези, които се интересуват от зодии - аз съм козирог, а той скорпион! Благодаря ви за отзивите!
От Авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker