Ужасна грешка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ужасна грешка
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2550 пъти
Казвам се Елена на 26 години съм.
Моята история е следната... Запознах се с едно момче преди 2 години. Всичко вървеше добре (в началото) Беше прекрасно имах една хубава връзка. След време моето момче започа да се променя. Започна да ме нагрубява, да ме обижда. Не прекарвахме много време заедно, не се гушкахме не се целувахме... Бяхме буквално като съквартиранти. Аз му "търчах след гъза" той се гавреше с мен. Мина известно време.. Не съм си представяла нещатата по този начин, но се случи. Срещнах Красимир. Отначало бяхме приятели, но след това се случи нещо помежду ни. Той беше толкова мил и нежен, пълна противоположност на моя приятел. Нещата се случиха и започнахме връзка. Бях много объркана. Знаех, че това не е редно. Никога не съм си падала по изневерите но просто се случи. Толкова бях объркана. Пред мен стояха 2 -ма мъже напълно различни. Единия лош другия добър.
Бях забравила какво е да те обичат. Да са мили с теб. Да те ценят. Колкото по-добър беше Красимир толкова по лоша бях аз. Не го бях искала. Знам че постъпвах грешно и въпреки това не стига че изневерявах на приятеля си, но и се даржах грубо и гадно с мъжа, който ме обичаше... Не можех да се позная. Все едно не бях аз.
Знаех от самото начало, че трябва да избера и всяко момиче на мое място без да се замисли би избрала доброто момче. Знаете ли какво направих аз???
Избрах приятеля си... Моята голяма грешка. Мина време, мина още 1 година. Осъзнавам колко съм сгрешила спрямо Красимир. Мъжът, който бе луд по мен! Не исках да става така. Избрах приятелят си защото съм страшно привързана към него. Не го обичам. Просто съм свикнала с него. Сякъш ме е страх да направя крачка напред. Знам, че да се разделя с него е най-доброто което мога да направя за да съм щастлива.. Но защо не съм готова? ! Моля ви дайте ми съвет.
Красимир има нова приятелка гледам го колко е щастлив и толкова ме е яд, че го изпуснах. Все едно нямаше и следа от всички тези чувства по между ни.. А толкова искам да съм с него, но знам че няма как да стане. Боли ме ужасно много. Моля Ви дайте ми съвет как да постъпя. Ужасно много съм объркана. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 59a949d9bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Такъв е животът, Авторке. Най-вече е такъв животът за хората, който си гледат преди всичко интереса, не вярват в любовтта. Никога не можеш да спечелиш момчето обратно иначе. За разлика от теб, той явно може да обича честно и истински и си има вече и момиче като него.
Какво ти остава?
Ами напусни най-после сегашния си приятел и почни на чисто. Остани сама малко, гледай си живота и другия път като срещнеш любовтта, сграбчи я и я изживей!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 034343344c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Зъ съжаление и аз имам същия проблем. Не го обичам, но не мога да си тръгна... Аз също пренебрегнах обичта на друг, заради лошото отношение на човека с когото съм сега... Понякога ние жените сме големи глупачки.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: e73d9b84fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Винаги съм казвал, най - голямата беда на хората е, че не ценим човека до себе си!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: af1e34d6a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Понякота си мисля, че това младите сте мазохисти- не виждам смисъл да търпиш- нямаш брак, деца, нещо което да те спира. Отблъскваш хубавото- знам ли...

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2480665d06
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Скъпа искам да ти кажа че е крайно време да го напуснеш този "приятл, любовник или просто съквартирант".. аз имах точно такава връзка, всичко беше идеално до момента в който той не започна да се държи гадно... ден нощ плаках.. едно цяло лято бях адски нещастна и накрая се реших и го зарязах почти година не можа да го превъзмогна но сега като се обърна назад и видя всичко онова за което тогава бях сляпа се радвам супер много че съм го зарязала... Сега съм супер щастлива, все едно съм се преродила, просто съм нов човек... Преди всичко ми беше криво а сега имам чувството че жовота ме обича.. стегни се и го зарежи... колкото до другото момче не съжалявай, само може да си му благодарна че си прогледнала на време :) Може никога нищо да не се получи с него но нищо не ти коства да вдигнеш телефона и да го поканиш на по бира ;)

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 650863dc95
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Според мен не напускаш въпросния пич, защото ти е спонсор.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 4033d2e239
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Значи, задължително трябва да си перманентно във връзка, така ли?
Опцията да останеш известно време сама и да обмислиш живота си, както и какво точно искаш от него, май не съществува, а? Красимир, би било добре да го оставиш на мира. Дори и да се съберете, за мен това ще означава:
а) Че ти си супер безхарактерна, след като търсиш щастието в нещо/някой, което/който преди време сама си отхвърлила-т. е., че със сигурност не знаеш какво искаш от човека до себе си.
б) Че само след година ще четем за "промененият" Красимир, който вече не те прави щастлива.
в) Че той ще остави заради теб, едно най-вероятно много свястно момиче, или-още по-зле, ще поддържа паралелно и двете връзки, съответно-ще сте си лика-прилика, но няма да има "happy end", поради подточка "б".

Съвет: Остани сама известно време, потърси причините за отчуждаването на приятеля си И в себе си (със сигурност ще ги намериш) и се постарай да не допускаш една и съща грешка повече от два пъти, защото тогава, вече, престава да е грешка...

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: bda413f654
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ий авторке, ма така ти се пада бе душа! Изобщо не те съжалявам.... вие жените сте такива, че един човек колкото е по мил с вас и ви обича, вие му се качвате на главата и ви става безинтересен! А в сйщото време, колкото по ви тъпчат, вие хвърчите по тях! Заслужаваш си го, и не се надай за Красимир, както разбирам още таиш надежда отново да се събереш с него! Що за наглост е от твоя страна това? АЗ ако съм на негово място и сега ми признаеш, че искаш пак да имаш нещо с мен, ще ти се изплюя в лицето и няма да ти обърна никакво внимание! Ти си го заслужаваш душа, заслужавате си го и всички жени които обичате такива дето се гаврят с вас! НИщо лично авторке! Стана ми кеф обаче, че страдаш сега за това момче, защото и той е страдал за теб като си го отрязала!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: dd0ccd1ad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   От авторката: До коментар номер 6
Не е така. Не ми е спонсор и никога не е бил. Не съм от тези жени, който обичат да им правят подаръци или да ги глезят. От него исках само уважение и една нормална връзка. Винаги съм искала да бъда независима. А и момчето не е богато няма как да ми е спонсор. Просто не мога да се махна от него. Аз много добре виждам нещата. И знам, че това е най-добрия вариант да го напусна, но защото не успявам не знам. Опитвах се много пъти нищо не става. Явно не съм достатъчно силна :((((

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 650863dc95
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Може би, защото му е по-голям, отколкото на втория?

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 529fb721c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ох....ужасно скучна история - отегчих се до смърт. Поне вече съвсем ми се доспа и ще си легна спокойно след като ти кажа при мен как беше(слава богу отдавна).

Имах такъв проблем с първото си гадже, просто, защото ми беше първия. Имах някакви сантиментални надежди и псевдо-морални уклони, но след 3 години, последната от които само търсех повод как да скъсаме, така че да не ми е гадно, се отървах и беше едно от най-хубавите неща, които съм правила за себе си.

Ако те интересува чисто практически как става:
1. Просто се примири, че е задник и прави неща, които са ти интересни, запълвай пълноценно времето си. Той разбира се, ще започне да се дразни на това, че не си му под ръка - но не се заблуждавай - това не е любов, дори не е и ревност. Най-спокойно му обясни, че това си е твоя работа и така или иначе той не ти обръща внимание, затова да не те занимава с излишно и престорено внимание. Ще последва опит за скандал, естествено, но не се отказвай от добрия тон.
След седмица или месец, ще види, че не се шегуваш и ще бъде безкрайно озадачен. В следствие на това:

2. може и да реши, че пак си му интересна, щом види, че се чувстваш по-добре - но не забравяй, че задникът си е задник и е само моментно. Ако си достатъчно глупава ще помислиш, че може да промениш не само себе си, но и него и ще загубиш повече време. Единственият бонус(освен няколко пъти готин секс), ако направиш това е, че после ще имаш още няколко сигурни причини, че не трябва да сте заедно и ще ти бъде още по-лесно да го зарежеш.

3. Ако новите ти занимания включват и някакъв вид социализиране(всяко мешане с нови хора от различни среди е горещо препоръчително) най-вероятно вече ще си завързала и нови контакти, приятелства, нови партита, като за тях е много важно:

4. при добър късмет г-н Задник ще те подценява достатъчно много, че да реши, че новите ти приятели са смотани, като теб и сам няма да иска да идва на тях. Ако пък случайно прояви интерес го вземи на най-скучното, като допълнително го изнервяш с продължителни разговори с най-скучните хора от компанията на най-скучните за него теми, бъди лепната за него през цялото време и му кажи кооолко е важно за теб той да е там до теб и изобщо, отегчи го с всякакви лепкави изказвания, и се прави, че много искаш да дойде, защото по правило, ако много искаш, той ще си намери по-важна работа и ще ти върже тенекия. Така или иначе има много варианти ТОЙ САМ да не иска да дойде или да не иска да идва повече, ако се е излъгал веднъж. Импровизирай.
Ако случайно те злепостави пред новите ти приятели просто им обясни, че по принцип сте много различни и нещата напоследък не вървят добре. Извини им се и изобщо не се срамувай, каквото и да стане, ако се държиш достойно и те ще се отнасят с уважение. Ако след евентуална изцека той реши, че пак иска да идва ТВЪРДО си отстоявай позицията и му кажи, че не искаш да идва повече с теб, защото много те е наранил и злепоставил, а новите ти познати са важни за твоето развитие и блабла, раздавай го емоционална при всеки негов натиск и той сам ще бяга. Бъди готова и да блъфираш, няколко пъти демонстративно отмени срещи с тях, за да си с него, след което пак го отегчи до смърт, което няма да е трудно, защото дори да се държиш естествено той вече ти се дразни(както сама си описала). МНОГО Е ВАЖНО да не забравиш, след като отмениш срещата си специално за него и го отегчиш и той започне да се държи тъпо, ДА МУ КАЖЕШ, чр си останала специално заради него, а той се е държал смотано и ДА НЕ ТИ СЪРДИ другия път, когато излизаш, защото ОЧЕВИДНО не само, че не можеш да му угодиш, но и продължава да те наранява. Пак се фръцни и си легни.
Просто като цяло отбелязвай и преувеличавай всеки твой компромис, за да можеш после спокойно да му го натякваш ,ако нещо реши да ти държи сметка.

5. Отделяй повече време на себе си и новите си интереси и познати и ще видиш как нещата ще станат от само себе си. Ти САМА ще искаш да го оставиш и ще си СИГУРНА. Така идваме до последната част:

6. Зарязването - той няма да повярва от първия път, защото очевидно те е приел за даденост, но така или иначе си го е заслужил, затова:

7. Изчакай някой солен скандал, на който той да е инициатор. Разплачи се. Прибери се вкъщи или в другата стая или както там са ви условията. Спазвай дистанция 1-2 дена, накрая просто му го сервирай - кажи, че ТОЙ очевидно не е щастлив с теб, ти ВЕЧЕ също не си, млади сте и няма смисъл да свързвате живота си просто така. Кажи, че искаш да търсиш друга любов, истинска и новият ти начин на живот те е променил и не можеш повече така. Колкото по-бързо - толкова по-добре, защото иначе започва пазарлъка или караниците. Изнеси се от там веднага щом приключиш разговора(предварително измисли къде) и спри да отговаряш на обаждания. Ако случайно идва до вас просто не отваряй, ако прави сцена викни полиция или замини за някъде за 2-3 дена.

Искам да те предупредя, че това като цяло са прекалено много усилия за едното късане и го препоръчвам само, ако имаш наистина големи съмнения, че можеш и че си готова.
Също така - ако наистина си толкова страхлива и малодушна и избереш този вариант, искам да те предупредя, че ще ти бъде много трудно и ще имаш съмнения през цялото време. Понякога ще мислиш, че може би е мъжа на живота ти и нещата могат да се оправят много лесно, но при следващата караница и нагрубяване светът ти пак ще се срива и постепенно пак ще стигнеш до същия извод - че няма смисъл. Най-важното е, да си намериш полезни интелектуални, спортни и социални занимания, за да можеш да отклоняваш цялото си внимание върху себе си и да изразходваш цялата негативна енергия в градивни неща.

Предполагам, че не е нужно да казвам, че при мен стана по малко по-сложния начин....бях малка и глупава де :)
Успех и не забравяй, че може да спреш да се държиш като тъпа патка, само, ако се промениш и спреш да бъдеш тъпа патка хахахахах ;)


Ж24

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker