Тъжна, разочарована и безчувствена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тъжна, разочарована и безчувствена
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2999 пъти
Днес станах на 23.
Радвам се, че съм здрава, имам образование, работа и приятели, добър социален живот..
Но вече не издържам без любов - постоянно съм тъжна, без настроение, дори вечер излизам с нежелание.
Толкова ми се искаше на днешния ден да имам някой до себе си, но това е поредният рожден ден на който съм сам-сама.. въпреки всички около мен.
Казват ми да не се отчайвам, че за всеки влак си има пътници, човекът за мен ще се появи, когато най-малко очаквам... Е, аз вече отдавна не чакам нищо, толкова свикнах да съм винаги необвързаната.. А според приятелките ми дори трябва да се радвам, че не съм била наранявана и не съм изхабила чувствата си - а аз вече не знам дали съм способна да имам такива.
Нито едно момче не поиска да има връзка с мен, никога чувствата ми не са били споделени и не е имало за кого да се боря.
Това с времето ме направи толкова безчувствена, че вече нищо не ме радва и трогва, напоследък просто предпочитам да си остана вкъщи, да гледам филм и да поплача, за да ми олекне.
Винаги мисля къде е във мен вината, защото знам, че трябва да има такава - не може все другите да са ми виновни, явно аз не правя нещо както трябва.. А аз искам най-нормалното нещо - някой, който да обичам и чувствата ни да са взаимни. Оказа се, че до тук съм постигнала всичко друго, но не и да успея да намеря човек за себе си.
Дайте ми съвет какво да направя, какво да променя, за да се случи най-накрая нещо хубаво и на мен...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 8dc556efb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   знаеш ли... новото поколение като че ли не се вълнува много от близост, влюбване, любов... живее се на бързи обороти, не се отчайвай момиче, щом имаш добро сърце ще намериш и нежност и любов... просто бъди себе си...

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 028c5f7efa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Да, кофти е когато си сам, но от друга страна няма кой да те тормози и да го ревнуваш постоянно и да мислиш за него нон стоп. Това е лошата страна на любовта, прекрасната я знаеш коя е... За съжаление аз съм на мнение, че много малко хора останаха, които ценят любовта и когато се влюбят в някой го обичат с цялото си същество. Повечето предполагам знаеш какви са... за това предпочитам да съм сама, по-добре ми е.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 7e83fd7ac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря Ви:)
Всъщност не знам нищо за любовта, защото не съм я изпитвала.. нито някой някога ми е показвал, че има чувства към мен. Все чакам да се появи човек, с когото да преживея това, което явно пропускам.. И макар да не си го поставям за фикс -идея и просто се забавлявам и живея живота си, самотата все повече ми натежава с времето. И какъв е този живот в който вече дори не намирам смисъл... Но сигурно сте прави, ако бях видяла лошата страна на връзките и любовта, сигурно сега щях да се моля да бъда в сегашното си положение.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b464be5d0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   :( И аз съм така. И виждам къде ми е проблема-Много съм срамежлив. Но не мога да го променя това. Другите не ме разбират. На 20г. съм и вече не вярвам, че някога ще имам момиче, което да ме обича и да ми е вярна.

Дори вече не ми се учи... май отново ще повтарям тоя тъп първи курс :( Точно заради това, че немога да се впиша никъде.
Заради тъпия срам :(
Депресирам се и не знам кога ще се оправят нещата.
Омръзна ми. Не знам за какво съм жив...

Ако ще да съм сам цял живот, за какво да съм жив?? Без любов??

Надявам се такива хора като нас, да могат да се срещнат и да се срещат в живота и да завързват приятелства и така нещата ще се подредят :)

Но все някой свестен ще попадне в компания на олигофрени и няма как да бъде разбран и от там идва проблема...

Едно Момче-20г.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 7e83fd7ac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   5, аз съвсем не съм срамежлива, завършила съм бакалавърската си степен и работя, а на есен ще записвам магистратура;)
От какво се поражда този срам - трябва да има причина?
Аз лично не виждам какво мога да направя за себе си, тъй като изглеждам добре, спортувам, постоянно съм сред хора и не ми липсват запознанства и излизания. Въпреки всичко това не намирам човек за сериозна връзка, това ми тежи и не мога да се зарадвам на останалите си успехи...
Явно за всичко хубаво се изисква време и търпение за да се случи, или за да разбера какво трябва да променя в себе си:)
А ти не губи мотивация за учене, защото именно това е шансът ти да попаднеш в нова среда чрез стажове, работа и връзки с колегите от университета.
Забрави срама като недостатък и започни да работиш върху предимствата си - така ще станеш по самоуверен и хората също ще го забележат;)
Според мен намирането на любовта, половинката е нещо различно от социалния живот и средата, в която си.
Успех!

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1378e558c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, в днешния свят, а и преди смятам, че не е било много по-разчично, истинска и чиста любов между двама души се среща много рядко. Лично аз не познавам двойка с такива отношения по между си. В повечето случаи или двамата се използват взаимно, или единия изпозва другия, т. е. любовта им е за пред хората. Дали ще е заради пари, имидж, защото няма по-подходящ/а на хоризонта или нещо друго, няма значение. Просто егоизмът е поставен на преден план и всеки си гледа интереса, без да му пука особено за човека отсреща. Разбира се, аз вярвам че любовта не е изчезнала напълно и самият все още я търся, въпреки че съм вече на 30. В началото и на мен ми тежеше, като на теб, но след няколко неуспешни връзки претръпнах. Сега предпочитам да съм сам, отколкото с някоя кифла до себе си. Успокой се и си живей живота, нещата ще се наредят. Казваш, че изглеждаш добре и си интелигентна. В такъв случай няма начин да не се завърти някой мъж около теб. Друг е въпросът вече дали ще ти допадне.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 311b614068
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Защо не пробваш ти да заговориш някого? Все пак не живеем в Средновековието, не е нужно мъжа да те хваща за косата и да те отмъква.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f6db183f3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Така както прочетох нещата, наистина трябва да чакаш да се качиш на правилния 'влак', защото ако го сбъркаш ще стане още по-лошо според мене.

Но пък има възможност и да изтърваш 'влака' :)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ce554cf7ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Драго момиче не се притеснявай. След време ще ти дойдат други проблеми със работата ( може би ), сивото ежедневие и прочие. И аз съм като теб безнадежден.
Сега тея студентски години връзките са безхаберни горе-доло. Ама може би след време ще има хора, който ще те оценят, заради това което си. То и нещатата се променят след студентстово де.
п. с. Само не ставай кариеристка.

М 27

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 2ec13c9876
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   :) Аз пък съм почти на 30 и съм толкова наранена, че вече не ми се обича :) Така че се отказвам да търся, да искам и да чакам, да давам и да получавам обич :) Официално :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker