Първа среща - моля, помагайте :) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Първа среща - моля, помагайте :)
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 4744 пъти
Здравейте! :)
Момиче съм, леко срамежлива, но като цяло съм много усмихнат и ведър човек.
Сигурно прочетох над 20-тина, че да не е и повече статии относно темата, за която пиша и сега, но имам чувството, че когато отида на въпросната среща всичко ще се "изпари" от главата ми.

И така...
След няколко дни с него ще се срещнем за първи път. Той остави избора за място на първата ни среща на мен, което от една страна ме радва, но от друга не. Да, много по-спокойна ще бъда, защото ще знам къде отиваме предварително, но тук идва въпросът кое да бъде мястото, на което ще се срещнем за първи път?

Първият и може би най-често избиран вариант е в някое кафене. Да, обаче ми се щеше да бъде нещо по-оригинално и в същото време да бъдем предразположени и двамата и да се чувстваме комфортно.
Варианти като дискотеки, барове и други такива места ги изключвам, защото не смятам, че това са подходящи места за първа среща. Киното също не ми се струва удачно като решение, тъй като през по-голямата част е логично, че вниманието ни трябва да бъде насочено към филма, а това е първа среща и би трябвало да се опознаем двамата, а не филма, който ще гледаме.

Ако трябва да обобщя в момента се сещам само за два, що годе приемливи варианта и това са кафе или разходка в парка. Като второто ми се струва по-добрият избор. Но ако времето не е хубаво ще се наложи да заложа на традиционното и добре познато кафене. А не ми се щеше. Исках да е място, на което да бъдем само аз и той, тъй като вече се познаваме като хора и той самият също намекна на няколко пъти, че държи да бъде романтично на първата ни среща. А в кафенето не виждам как ще пресъздадем тази романтична обстановка, за която той говори.

Моля Ви, помагайте с идеи!
Дори да не е предложение за конкретно място, можете да ме посъветвате и какви теми да подхвана ако разговорът в един момент "зацикли", как да се поотпусна и да не се притеснявам и т. н.
Знам, че трябва преди всичко да бъда себе си, но моля Ви, наистина искам и двамата да останем с приятни спомени от тази първа среща.
Ако желаете можете и да разкажете как са протичали вашите първи срещи. Всичко за което се сетите ще ми бъде от полза!

Благодаря Ви! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 51f0faf3b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

1.   Здравей,

Няма нужда да се притесняваш, всичко ще мине наред :) Не виждам как някой би могъл да ти предложи конкретно място, предвид, че нито се знае откъде си, нито какви точно са предпочитанията ви (на теб и новия ти приятел). Но се чудя: защо кафене (между другото браво! рядко се среща човек, който знае, че се казва кафене, а не кафе :) ) ИЛИ разходка, а не ги съчетаете? Може и с още някое място. При много от срещите мястото на самата среща бързо остава на заден план и се забравя, двойката решава на мига къде да отиде и да обиколи след това.

Моята първа реална среща протече приблизително така: уговорих се с момичето къде да се срещнем, изчаках я там, тръгнахме на разходка, разкарвахме се няколко часа (не помня точно) из града и парка, накрая взе, че ме покани у тях - била сама тая вечер, минахме да купим това-онова за хапване, отидохме там и прекарахме филмов маратон цяла нощ. Мнозина ми се хилят, като им го кажа - ама к'во пък, не всеки се сили да отбележи 3-та база на първата среща :). Можеше да се стигне и до друго, но винаги съм смятал, че спокойният ход обикновено те кара по-напред :)

Прецени какво ти е приятно и какво не би ти било приятно за първа среща и карай по него, с оглед на това, което знаеш за момчето. Едва ли ще „зациклите“ по някое време в разговора, но ако по някое време настане тишина и това толкова те притеснява, има изключително много неутрални и клиширани теми за обсъждане, винаги може да подхванете някоя от тях за минутка, докато не тръгнете в друга посока. Време, домашни любимци, дискутиране на някой филм...

Приятно изкарване!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 8877115e55
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

2.   И аз съм за разходка в парка-спокойно, романтично, а може да бъде и много весело. Аз много често излизам в парка с момчето, което обичам и си прекарваме супер яко. Ние дори в парка се запознахме и това беше първата ни среща! Авторке, благодаря ти, че ме накара да си спомня за това... Надявам се и ти да имаш такива хубави спомени от първата си среща. Съветът ми е да се държиш естествено и да се усмихваш. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 886d18bd1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ами на първа среща, не знам как може да бъде романтично....
Романтично е хубава музика, свещи и такива неща.. За бога вие още не се познавате

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 8d745a1fb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   В повечето случай.. много удоваряните първи срещи не протичат мног добре.. Просто импровизирайте не се притеснявай действай спонтанно за да ти хареса... той също ще очаква кафе или разходка... изненадай го идете на боулинг, или на джаги, билярд.. или танци или нещо напълно ненормално за първа среща... оттам нататък всичко ще си тръгне тъкмо ще има и какво да обсъждате... а ако много държиш на романтиката, ами идете на кино на някой романтичен филм.... просто бъди себе си... отпусни се не се стреми да покажеш най-доброто от себе си... даже ако сгафиш 2-3 пъти ще е още по сладко защото той ако си е мислел че не е толкова перфектен за теб, тъкмо и той ще се отпусне.... Мила действай изненадай го даже още сега покани го сега на среща или довечера.. това ще ви вдигне адреналина още повече не го нагласяй толкова мнго :)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 39ff9b4eb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Благодаря Ви! :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 58174aafe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Много хубаво си написала в парка! Това е идеално като вариант, а след това може да намерите общи места, които взаимно да ви допаднат! За дискотека едва ли ще е добре на първа среща, това след време може да се превърне в монотонност, а освен това за по-добро опознаване ще е добре да сте сами! Един съвет от мъж: не се издокарвай много шик още на първата среща, защото ще си помисли, че искаш да му влезеш в леглото, а ти искаш връзка, както и той нали? !? Прилично обличане и най-важното бъди себе си, щом иска да излезете, значи те харесва такава!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 39ff9b4eb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря за съвета! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker