Как да постъпя без да нараня всички? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да постъпя без да нараня всички?
преди: 14 години, 11 месеца, прочетена 3288 пъти
Ето ме и мен тук с молба за съвет. Казвам се Милена и от 2 години имам връзка с мъж, който е женен, казва се Пламен. Живее с жена си заради децата и родителите си, но без любов. Това ме устройваше, защото не исках сериозна връзка, бях се разделила с "любовта на живота си", брат ми почина при катастрофа и просто исках да има човек до мен.

През тези 2 години се е държал повече от добре с мен, помагали сме си взаимно и до преди 2 седмици не съм си и помисляла да се разделяме. Имах проблеми с колата и се наложи да посещавам автосервиза доста често. В началото ходихме с Пламен, но след това трябваше да ходя сама. Понеже сервиза е в съседния град, а проблема се отстранява бързо се налагаше да чакам.

Докато чаках, момчето, което ми правеше колата флиртуваше с мен и при всяко следващо посешение флирта беше по открит/"да взема да те направя една приятелка, че ремонта да ти е безплатен" , "ставаш все по-хубава", "чакам с нетърпение да ти се счупи колата, за да те видя " и т.н./. В началото не обръщах внимание, но последния път нещо стана. Бях се обадила, че ще отида в 2 часа, но закъснях и тогава Иво /майстора/ ми се обади. По гласа му си личеше, че се вълнува. Досега не ми беше звънял, а се е случвало да закъснявам и друг път и то с много повече от 10 минути.

Докато чакахме да донесът часта, за да я смени си говорихме и стана въпрос за Пламен. Попита ме какво общо имам с него и се отдръпна много рязко като разбра, че имам връзка с него, точните му думи бяха "вече не проявявъм интерес ". Много ме заболя и тогава разбрах, че съм се влюбила. Като си тръгвах, каза че съм му слабост и като оставя Пламен да му се обадя.

Последната седмица мисля повече за Иво, а с Пламен не сме правили секс от 2-3 седмици. Проверявам си телефона за пропуснати повиквания, но не от Пламен, а от Иво. Чувствам се много задължена на Пламен и знам, че много ще го нараня ако го оставя, а не заслужава. Но не мога и да го лъжа дълго вече ме пита какво ми е, ако мисля да го оставям да го предопредя. А и как да разбера Иво дали изпитва нещо към мен. ямам смелост да му звънна, а и колата е добре и нямам повод да отида до сервиза.
Моля дайте ми съвет как да постъпя без да нараня всички?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 11 месеца
hash: d5e9d5471c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж не съм сигурен дали ще ти помогна но моят съвет е избери този с който ще си щаслива.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: cfe7bdf0e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бори се за тази любов,бори се за твоя Иво.Докажи му,че го обичаш и си се влюбила в него с времето.Раздели се с въпросния Пламен.Дай шанс на себе си и на Иво да бъдете щастливи.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 2fad7d3df4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Пламен иска ли по-сериозна връзка с теб? Искаш ли бъдеще с него? Поговори си с Пламен за намеренията му, ако не си доволна от отговора, излез с Иво. Виж що за човек е. Така ще прецениш и себе си, пък и Пламен може да разбере какво губи и да направи по-решителни крачки. След неангажиращата връзка идва момент и за ангажираща такава, въпреки че не искаш да нараниш Пламен трябва да помислиш и за себе си.
Успех! А7

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 1958bb029e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Въпросът е дали обичаш Пламен, а не кой е женен, кой не е или кой може да ти даде повече. И какво означава да помислиш за себе си? В крайна сметка, ти не можеш да знаеш колко и каво ще ти даде Иво. Това, че е свободен не означава, че е по - добър...
Това, което изпитваш към Иво е чудесно, но може да е моментно. Не се оставяй на хубавите думи, а помисли какво друго ще спечелиш, което сега го търсиш и не го нямаш...Защото само с думи....
Но помисли върху това, защо като имаш Пламен, допускаш друг до себе си. Може би вече искаш друго за себе си.
След като искаш друг, без значение дали се казва Иво, драган, Петкан...Фактът, че допускаш и мислиш за друг, трябва да ти говори за връзката, която имаш...

Аз също имам връзка с женен мъж, вече 3 години и..., но не мога да си представя, че друг мъж ще заеме мястото на този, който имам сега. Имам много кандидати, но никой не ме привлича.
Знам, че в момента, в който започна да се оглеждам около мен - връзката, която имам вече няма да е същата.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 165388f376
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря за съветите на всички Ви. Не искам да се оправдавам за чувствата си към Иво, но нещата с Пламен се промениха.Стана по затворен и се отдаде на проблемите си , прие ме като даденост . Имам чувства и към него . Много съм объркана . Иво ми действа разтоварващо , докато Пламен ме натоварва,говори само за проблеми,не излизаме почти никъде и така вече 1 година.

 
  ...


...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 9e2ae3f509
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Повреди колата!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 9e2ae3f509
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пламен те използва, забавлява се с теб,защото си свободна. Щом не искаш с него, сам ти е казал да му кажеш, та да си намери друга. Според мен той не държи на теб.

Иво иска да опита, той е свободен и си търси, но знаеш ли що за човек е?
Може и двамата да са си говорили за теб и да почнат да те прехвърлят от единия на другия.
Защо ли, нещо ми мирише на гнило и при двамата.
Според мен потърси си друг!

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 165388f376
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   6. срам ме е да си призная но цял ден си мисля какво под капака да разбутам.
7. няма как да са се наговорили, имат конфликт отпреди , затова и пламен не идва в сервиза .

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: d5e9d5471c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Най добре седни и си поговори с пламен кажи му какво чувстваш към него все пак той е бил до теб когато си имала нужда а не някой друг нали така

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 2c51caddc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Иво е почтен, щом като иска да прекратиш връзката с Пламен и да зопочнете да излизате. Никой не може да каже как ще се развият отношенията с Иво. Но един обвързан мъж като Пламен какво може да ти даде. Той винаги ще има задължения към детето и жена си дори да живеете заедно. Готова ли си и на тези пробми?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker