Имам ли бъдеще с нея? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам ли бъдеще с нея?
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2898 пъти
Здравейте приятели, ще ви разкажа моята история и се надявам да получа съвет. Всичко започна преди месец и половина, запознах се съвсем случайно с едно момиче във фейса! Още от самото начало си паснахме и от майтап на майтап-о жена ми, скъпа, и. т. н аз се влюбих в това момиче без дори да съм я видял на живо! Ще си кажете как така, ами ей така простичко е-влюбих се и то адски много! Разменихме си телефоните, по цял ден си говорим, вечер смс-и, абе много приятно си изкарваме! Тя ми каза, че и от нейна страна има чувства! Иска да се видим, каза ми, че иска да я целувам, абе с две думи и мацето иска нещо ама и аз незнам какво! До тук всичко добре но проблема е следния, това момиче е обвързано и твърди, че обича приятеля си! Тогава за бога какво иска от мен? Одеве я попитах какво ще правим но тя беше уморена и ми каза, че друг път ще говорим. Хора страх ме е, че аз ще страдам после, защото, казвам ви, че съм полудял по нея, но си мисля какво ще правя ако не отвърне на чувствата ми! Ще се поболея, ще страдам много! Дайте ми съвет какво да правя? Уж съм големия коцкар а сега незнам как да постъпя! Да допълня само, че съм на 28 години. Моля ви само за сериозни мнения и съвети! Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6b2156c603
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А тя на колко е? От колко време е с приятеля си? Това е доста важно за да си отговориш поне отчасти на въпроса си!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: fc42b9b313
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Връзките по интернет, това са глупости. Помисли си.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 72e1f22f44
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И тя е на 28, от около две години е с приятеля си. Нещо ми подсказва, че това момиче няма бъдеще с приятеля си! Ако толкова много го обичаше, защо ще търси флирт с други? Тя е много сериозна и отговорна, не вярвам, че би го правила просто ей така за тръпката! Ей хора много съм объркан, наистина имам нужда от помощ!
От авттора!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 5f8f045bc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторе, какво толкова й каза, че така си допаднахте? Защото и аз искам да си пиша така с момичета във Фейса, а и по чатовете, но единственото, което получавам е пренебрежение. И как така съвсем случайно? И аз пробвам случайно, ама не ме отразяват

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 17a604570c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Аз съм в положението на жената. Разликата е, че не се запознахме по интернет, а на живо. И ще ти кажа защо не искам да бъда с човека, който е в твоето положение. Защото той не е достатъчно убедителен. Не съм била с него, но твърди, че е влюбен в мен. Е колкото и да го харесвам на думи не мога да се вържа. За да зарежа човек, който обичам третия човек трябва доста да се постарае. Не говоря за подаръци и нещо подобно.

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: acf264b4af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Струва ми се, че това момиче си запълва времето с теб. Явно си има и комплекси, щом по фейса търси да се представи на влюбена или на нещо, което не е. Дали има връзка или не, това няма как да знаеш със сигурност.
Имам близък, който се представя по фейса за такъв, какъвто не е. Има си сериозен здравословен проблем и не бих искал да го нараня, като му кажа какво мисля по въпроса.
Виждам, че си запълва времето и се забавлява с това. Предполагам, че е наранил доста момичета по този начин.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 4792079e80
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хайде стига бе!!!! Щял да страда. Тия глупости може да ги напише само ЖЕНА, или някой нов мутирал тип мъж, с определението "МУХЛЬО". Първо още не я видял на живо, но вече се влюбил. Телефони, смс-чета и тръпката е на макс(пълни глупости). Нека да приемем хипотетично, че си типът Мухльо, който си задава въпроса какво да прави. Жена която държи на връзката си(защо и какви са и подбудите не е интересно), какво може да търси. Ами такива жени се търсят с минотърсач и трудно се намират. Кой идиот ще се лиши от една неагажираща връзка с жена, която освен да си покаже сексуалните фантазии на 100% ще иска и малко внимание в ограничено време. Получаваш едно приятно разнообразие почти безплатно, без никакви задължения. Другия вариант е, че няма сериозна връзка(това е само за пред теб), но иска да те държи на дистанция за да не си мислиш, че като я изчукаш и вече ще я притежаваш... Има и трети вариант.. Както знаем, жените са коварни и никога не предприемат нещо без да са се подсигурили. Ако установи, че ти си подобър от настоящия бунак, просто ще се прехвърли на теб... И все пак невярвам историята да е написана от мъж.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 66b182424b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   какво бъдеще искаш да имаш с нея, ами виж миналото и, поразмисли

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0310193c60
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До номер 4. Ами и аз съм получавал пренебрежение от жени, просно с всяка нестава! Ще попаднеш и ти на човек с който да си пишеш, просто трябва да усетиш как да я заговориш. До номер 7. Да наистина ако не се получат нещата ще страдам, наистина много се привързах към това момиче въпреки, че още не съм я видял, но и това ще стане, тя иска да се видим, а пък аз още повече! И не съм от типа мухльо, просто лесно се влюбвам и после много страдам. Аз не я искам за единия секс, аз искам да имам сериозна връзка с това момиче! Историята е написана от мъж и е на 100% реална! Незнам защо винаги се параноясвате, че нещо не е наред или не е истинско! Теб не те знам мъж или жена си, но ако неангажираща връзка те задоволява, на мен ми е писнало от такива! Писнало ми е от неангожиращ секс и не търся това! И все пак исках да получа съвет! Благодаря на всички отзовали се, темата е все още отворена! От автора.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker