Хващам го да следи с поглед други жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Хващам го да следи с поглед други жени
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 7959 пъти
Съпруга ми е много интелигентен човек. Симпатяга е, много умен и хората много го харесват. Винаги съм си мислила, че той гледа само в мен, никога не е говорил за друга жена пред мен, като го питам какви жени харесва отговаря "Теб и никоя друга". За протокола, той е на 31г., аз съм на 27г. Напоследък реших да обърна малко повече внимание на погледа му и забелязах, че шари. Бяхме на дискотека и както винаги там има много момичета с къси рокли и високи токчета. Аз не съм такъв тип момиче. Прилежно облечена съм и не изглеждам пошло, макар че има някои момичета, които се обличат с повече вкус и не са така разголени. Както и да е. Седим си в заведението, той пие уиски и присвива очи, сякаш се прави на такъв какъвто не е и се озърта, на ляво, на дясно, отзад, отпред.. и понеже преди да гледа си прави справка с мен, реших да се правя че гледам в друга посока и съм разсеяна. Тогава усетих, че гледа към момичетата и го погледнах... той реагира хладнокръвно и отмести погледа си. И така няколко пъти все към тях гледаше. И като ме усети, че не спирам да го гледам ми каза, че са супер смешни и са к*рви... Аз му казах "Еми като са ти смешни не ги гледай.... какво само към тях гледаш".. той отвърна че не било така.
Въпроса ми е, дали ми се струва, че зяпа или наистина си зяпа...
Постоянно ще намери удобен момент да плюе против такъв тип жени, а като има такава покрай нас я гледа... и докато я гледа я обижда, колко смешна била и кака дупето и било отвънка... Добре де, аз също не харесвам такива жени, но понеже не ме интересуват не ги забелязвам... а той защо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: e730e3d9ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Съпругът ти харесва и обича теб. К*рвите, които са покрай вас успяват да му привлекат вниманието, защото са почти голи, имат хубави тела и той се възбужда, което е лошо. Нищо чудно, ако се е надървил онази вечер, докато е гледал момичетата. Затова трябва да внимаваш и да следиш повече своя съпруг. Но все пак съпругът ти обича теб, просто като види някоя по-леко облечена жена и се възбужда. Но той те обича. :)

Ranjan

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c11e35aae8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Типична комплексарска постъпка- като ти е казал, че са к*рви... ама гледа, нали? Очевидно му харесват такива момичета. На кой не му харесват момичета, облечени с къси поли и рокли, и въобще, разголени. Ще те излъже като ти кажа, че не му харесват такива...просто явно него не го заглеждат такива момичета. Започни и ти така да се обличаш, ако можеш. Покажи деколте,бедра...мъжа ти може да те хареса в тази нова светлина, или пък ще реагира типично по комплексарски, като ти каже, че приличаш на лека жена, а всъщност на всички погледите там им се спират :)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: fd5c795fa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ами мъже какво да ти кажа... аз мн пъти съм се чудила защо подяволите е с мен като заглежда чужди фусти... тъпо е... после жените били уличници. ми нз кой е..!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 0ecaa4fa6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И какво като зяпа, очите са дадени за това.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4dac56b256
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Преувеличаваш и даваш храна на страховете си, което не води до нищо хубаво. Естествено, че погледът му ще шари - той да не е кон с капаци? Къде да гледа? Мъжете? Стените? Менюто? Теб? Ако живеехте на безлюден остров щеше да гледа само теб, но бъди толерантна и не го укорявай за вродената природа на човек да изследва околния свят с поглед и да задържа вниманието си на по-интересните неща. В твоят пример смешите *урви са били най-интересното нещо, като изключим теб естествено, но теб те вижда често - имате предостатъчно време за взаимно внимание.

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: de49ad7d15
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Ами гледай и ти хубави мъже..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d110b0e7ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Радвай се че се заглежда по жени, ако се заглеждаше по мъже тогава щеше да е трагично.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a2772329d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Жено, как можа да си го помислиш?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4ffc05ac8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Вземи си някоя по-предизвикателна дрешка, но не и тип проститутска такава. Тоест, дрехи, които хем да разкриват, хем да скриват, така че да разпалват въображението. Не само неговото, но и на другите мъже. И също почни да зяпаш по неговия начин мъжете около вас, в негово присъствие. Да видиш колко добре ще се почувства. Пък ако ти прави забележки - отговори му с неговите доводи. Не се научиха тия мъже, че това е направо простащина - в присъствието на жената, с която си създал връзка, да се зазяпваш по други, които на малкия пръст не могат да й стъпят. Като е сам навън - да си усуква врата и очите, но като е с теб, да има поне малко уважение!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 64a66009ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много ясно, че си зяпа човекът? Защо да не зяпа? Нали затова са се разкрасили момите, да ги зяпат.

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9991e3849f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Това са мъжете.. и най-влюбения и най-обичащия пак ще го прави.. ако ще ти да си мис америка.. не могат да избягат от природата си.. те са ловци и инстинктивно търсят... всеки мъж е такъв някои обаче го прикриват доста умело.. не можеш да го промениш.. аз понякога му правя напук и заглеждам мъжете покрай нас или ги коментирам и му става много тъпо.. всяка по разсъблечена жена и по атрактивна (с по пищни форми) ще привлече вниманието ако ще ти да седиш гола до него той вече те е спечелил, познава те.. познава всяка фибра от теб.. непознатото привлича.. не бягай от природата си да се обличаш по така само за да привлечеш вниманието му.. нищо няма да промениш.. няма да спре да гледа.. моят също много гледа.. но не иска мен да ме гледат и се дразни ако се облека по така и привличам погледите.. не е много честно..

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e38c27cc58
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Може би си станала прекалено ревнива. Вярвай, прекалената ревност руши връзки. Познавам такива двойки.
След като човекът е на диета (само с теб), защо да не чете менюто? !!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ee7f4f2dea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Много е досадно и унизително да го дебнеш така. Явно нямаш самочувствие, подценяваш се. Остави го да гледа, стига да не го прави просташки и теб да излага. Започни и ти да гледаш или искаш цял живот да сте вторачени един в друг. Дръж се свободно и нормално. Колкото повече показваш, че се дразниш, повече ще го отегчаваш.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 66e995ccf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Мразя обвързан мъж, който се заглежда по други. Ми да ходи да си пасе при тях... Аз моя го научих да не се заглежда, като се обличам и аз предизвикателно и той се дразни и не гледа никъде другаде освен в мен. Ти като ходиш като монахиня кво да ти кажа. То тея "монахините" най-големите перверзии правят, а се правят на света вода ненапита. Преди да срещна съпругът ми бях девствена и се гордея с това и винаги съм се обличала предизвикателно. Е тва не означава, че съм смешна *урва. Аз *урвите ги познавам по надписа им на челото... Пък ако ще и да са с премяната на баба ми... И кво излиза сега - като ходим на дискотека да си слагаме маратонките, или тениските, или все едно отивам на конференция.... Е няма как да стане... Отивам на дискотека, за да танцувам и да се чувствам секси, а не да се облека неглиже и да следя гаджето ми кой гледа...

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 8e87da2cb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Имах същия случай като твоя. Истината е, че ме отвращават такива жени, разголени с чалга манталитет. Но какво да обясняваш на човек втълпил в главата си, че е така както си мисли. Ще кажеш не ги гледай, ами интересното си е интересно, нормално е да привлича внимание, независимо хубаво или лошо. Беше една ревност която ни стъжни живота. Разделихме се. Умната!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 161bbf3791
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   По-добре да гледа чужди жени, отколкото да ти изневерява с такива, нали? Не забравяй, че мъжете имат естествена нужда да "ловуват" мацки, и когато един мъж е задомен /независимо дали е женен или живее на семейни начала/ ловът му секва. Но инстинктът не. Ето защо остави го поне да гледа, нека си гледа колкото иска, така накища "глада" си за чуждо, но поне го прави така, че не нарушава верността си към теб. Я се замисли, ти като не си с него дали пак не гледа? По-добре да знаеш, че го прави, отколкото пред теб да е мил, а като те няма да върти глава на 380 градуса. И аз много се дразнех на моя, че гледа мацките, но осъзнах, че това е най-най-нормалното и естествено нещо за един мъж. Достатъчно ги ограничаваме, че сега и да не гледат ли?
Ж,27

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 88585feacc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Решението е едно - сложи му капаци на очите.

П. П. Забелязвам, че вместо да ставаме по-широкоскроени и модерни, се превръщаме във все по-консервативни, ограничени хора. Жалко.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 7478ec9361
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Като чета проблемати и коментарите на 1;2 и 3 и четирите фусти сте еднакви, какво да гледа човека пода в заведението ли. И какви коментари очакваш да чуеш от него "На тези ще им скъсам п.... рудите ако ми паднат".
Той си знае, че при такъв коментар ще има проблем защо да се натоварва излишно. Явно си те обича но и си знае за болеста която имаш "ревност". Предпочита по-малко да ти дава поводи. Убеден съм че ще му е много по готино да ги искоментира по друг начин и какво ще получи в най-добрия случай една седмица цупене за нищо.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 6f660ae211
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Абе вземи му избоди очите и готово! Какво толкова има да се чудиш: "Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!" е казал още др. Сталин. Следвай заветите му!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 024a58f2b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

20.   Всички ли вече полудяват??? ВСЕКИ МЪЖ ГЛЕДА И ЗЯПА ЖЕНИ, а ако са голи и с впити в. дрехи, къси поли, много ясно, че ще се възбудят, без значение дали са в магазина, автобуса или на опашката някъде. Това е толкова естествено и нормално, че няма накъде. Трябва да си абсолютна девственица и въобще да не познаваш мъжете, че да си мислиш, че си единствена и неповторима за тях до живот. Дори да си такава, това по никакъв начин не му пречи да се възбуди от една наточена мацка. И КОЙ МЪЖ НЕ ЗЯПА???? Жените също зяпаме и завиждаме А на плажа мацките с прашки по монокини с настръхнали зърна, може би няма да ги зяпа, защото обича ТЕБ? ! да забраниш на един мъж поне да гледа, това вече е нагло!

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 024a58f2b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   АЗ зяпам заедно с него и коментираме, коя става, коя не става, смеем се и се забавляваме, после правим див секс. Пробвай!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 024a58f2b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Самият факт, че ти казва "Теб и никоя друга" вече говори за пълно лицемерие! Разчита на това, че ти си наивна и не познаваш мъжката сексуалност. Аз обичам моя съпруг, но като видя хубав, елегантен мъж го заглеждам и в това няма лошо. Неприятното е, че "хубавите" жени са по-скоро разголени и провокират мисъл за секс, а не за елегантност и красота, но всеки мъже привлечен от това, това не е новост за никой, нали? Провокирай го и ти, купи си мръснишко бельо, направи нещо смело. Разбери, никоя жена не единствена за мъжа до нея, всеки би искал да обладае друга рано или късно. Някои наистина не го правят, а просто се наслаждават на гледката, приеми го! Иначе ще полудееш! Не сравнявай другите със себе си, винаги ще има по-млада или по-красива от теб, с по-хубаво тяло, мъжете всъщност не търсят това. Те търсят разнообразие и предизвикателство, опитай се ти да му го дадеш и не се дръж като второкласничка, иначе ще започне да лъже и куп други неща...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker