Вече нямам искра в очите! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122779)
 Любов и изневяра (30156)
 Секс и интимност (14526)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вече нямам искра в очите!
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 1773 пъти
Аз съм момиче на 15 години и съм от малко градче в което всички се познават. От малка съм по чувствителна, бързо ранима, срамежлива и т. н. До този момент не съм имала гадже или момче което да ме харесва, аз съм си харесвала, но нямам смелост да кажа и за това си остава всичко така. Това, че не съм имала идва и това, че имаше период бях в криза на самочувствието и не излизах от вкъщи в продължение на 2 години. От една година излизам, смених училището и се промених, говоря с хората по-не съм притеснителна и това ме радва. Но в малкото градче всички знаят, че не съм имала гадже, не съм се целувала и подобни. И не спират и момчета и момичета да се гаврят с мен! Вместо да ме попитат нещо друго те ме питат - ами имала ли си приятел до сега? , Харесваш ли някой? , Защо не си имала? , Яя я остави тая тя дори не се е целувала с момче(и главно това ми го казват момчета), или - никога НЯМА да си намериш гадже, Абе остави я тая кой ще я хареса нея и това е непрекъснато. Вече не издържам, дори не ми дават да говоря като кажа нещо по някоя тема ми казват мълчи я се виш колко си смотана така ще останеш.! И аз съм човек мама му стара и аз имам сърце, предпочитам да ме ударят, но не и да ме унижават така. Аз съм боклук, никой не ме поглежда. Но крайна сметка толкова ли е срамно, толкова ли е престъпно да не съм имала до сега? Защо ме имат за втора категория човек. Аз не дишам ли, не живея ли? А ако не е това, че нямам гадже е, че съм била мн висока(1. 75 см ) и съм комплексирала момчетата - това е още една причина. И така вече усещам как се предавам и как се затварям в себе си и най-страшното е, че изпадам в депресията от преди 3 години. Искам да се махна от града, МРАЗЯ ГИ! Те ми съсипаха детството и психиката. От седмици не съм се усмихвала сякаш не съм аз. Не искам да живея! Борих се с тях опитвах се да се отбраня, но те не спряха и вече чашата ми прелива, не знам какво мога да направя просто съжалявам за това което ще причиня на родителите си!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: d25d8aafee
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Ами махай се бе. Тва е решението. Щото в малкия град, както те опознаят, така ще те помнят винаги и то само лошите страни. Ти не си виновна... Дигай главата и срещу течението. Да не ти пука. Живота си е твой. А за няква връзка, ти не я търси. Гледай си живота и се занимавай с квото харесваш. Сама ще видиш че момчето само ще дойде при теб... И т. н...

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: bdf2131e83
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Така.. мога да изпиша цял роман, но ще се спра на най-важното. Брани се, момиче! Не се предавай на напора на комплексарите! Ако трябва бъди груба, дръж се предизвикателно с тях. На реплика " Защо не си се целувала с момче до сега" отговори така ": Защото в тоя град няма мъже като за мен (не момчета мъже кажи) и просто всички са меки китки" Даже може да кажеш думата дето започва с П и завършва на С. Да не ти пука, ей! На тях пука ли им като те нараняват? А? Ей, как се ядосах ако знаеш. Дай ми ги на мен такива боклучета малки да видиш какво ще ги правя...
На въпросите на момичетата можеш да отговориш така " Ти не гледай мен, виж се ти колко сви**и си направила". То това си е истината, може и да не се хареса на модераторите, но и те са хора и знаят, че никой не гледа гредата в своето око, а гледа тресчицата в чуждото.
Сега да мина по същество. Няма нищо срамно, нищо фатално, нищо неестествено да не си се целувала, да си нямала гажде на 15. Дори е нормално. В реда на нещата. Не ги гледай тия дето правят секс на 12. Това е жалка история. Парцали. Деца, объркани, без възпитание и ценности. Ти още си малка не си наясно със себе си, в пубертета си, изживей си детството, гледай си кефа, имай хобита, имай занимания... Злобарите да си гледат работата. Казвай им да си гледат техния suck живот.
Ще дойде ден, когато ще се влюбиш и първата целувка и първото гадже ще дойдат от самосебе си. Дотогава бъди себе си и горе главата. Изгради се като добър човек и всичко ще бъде наред. Просто няма как да не бъде...
Успех ти желая и искрено смятам, че ще вземеш моите думи под внимание... Казва ти го човек на 22, не беше одавна времето, когато бях на 15, знам какво е :)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: eded8b3a5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей! Отсега нататък ти предстои да се сблъскваш с какво ли не. За да се чувстваш винаги добре сред когото и да било, най-важното е да не се поддаваш на провокации и подкрепям номер 3 в примерите, които е дал(а). Отговоряй им по груб начин, точно по същия начин, както те ти говорят на теб. Имай самочувствие и да не ти пука. Чувала си го, нали? А как да стане това?

Всичко идва от самите нас. Това дали сме щастливи или не е влседствие на мислите ни, на това как се грижим за себе си. На първо време, ще ти кажа, че проблемът ти не е толкова голям, колкото ти изглежда, нито неразрешим.

Първо, на 15 години си още дете, както и твоите връстници. Второ, не живея в България и ми се струва невероятен самия факт, че нещата вървят от зле на по-зле. Как така 15-годишни деца се занимават със секс и с връзки? Ума не ми го побира. Знай, че тези, които те заобикалят са просто една маса народ, вероятно много от тях с проблеми в семействата, бедни, прости, нежелаещи да се образоват, занимаващи се с абсолютно безсмислени неща, без цели и тн. Тук, където съм, не се излиза така масово по кафета и кръчми, както в Бг /първо че няма заведения под път и над път/. И всичко, което се случва в страната ни е съзнателно и се ръководи отнякъде, разбери това. Нарочно се налага цялата тази чалгализация, за да се управлява лесно народа, като едно стадо. Това, което казвам е обобщено, разбира се, може да се навлезе и в подробности, но не това е целта на поста.

Важното е да държиш на себе си, и да се отстояваш пред другите, не да оставяш да те мачкат. Всеки един успял човек е изисквал уважение от околните, и това става само с усилия, с усмивка, с определено поведение. Например, ако някой те обиди, отвръщаш веднага на удара, и то без да търсиш някой друг да ти решава проблема. Но не плахо, а с открито достойнство.

И запомни, всички са хора. Изискват се умения да откриваш човешкото у другите. И все пак ми се струва нереалистично как така 15-годишни деца ще се отнасят така с някого. Тъй като когато аз бях в гимназия, сякаш бяхме сплотен клас, разбира се, имало е подмятания по определени хора, но не по такъв начин, както ти го описваш. Явно вече и децата са се озлобили. Също така, аз съм имала гадже за пръв път на 16 години, така че за никъде не си закъсняла, не ти е това важното сега, важното е да се развиваш като личност. И не губи време да си стоиш вкъщи. Ако трябва, хвани се да помагаш нещо, физическият труд ще те накара да се почувстваш доста по-добре, дори може да си намериш и работа за през лятото, или просто спортувай! Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 8f4e70cb39
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Я не се комплексирай! На 15 още и ще хабиш нерви за приказките на други? ! Да не мислиш, че те пък са цветя? Същите момчета, които сега те обиждат, че не си имала гадже, не си се целувала и си смотана, утре ще те нарекат курва, ако те видят да се целуваш с някого или научат, че си правила секс с някого. Така че спазвай златния лаф *хорското мнение - след моето погребение* и си гледай живота. Хората ще приказват, докато имат език в устата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker