Как да се разделя с него? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да се разделя с него?
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 6640 пъти
Имам приятел от 2 години, но вече нещата не вървят. Наскоро правих няколко опита да се разделим, но тогава той започва с това, че много ме обичал, щяла съм да съжелявам, че щял да се самоубие и сърце не ми дава да си тръгна. Днес също можеше, но нямам толкова смелост да го оставя. Става ми гадно, когато си помисля, че ще ме изтрие от телефона, фейсбука и всичко, за да не ме вижда. Но някак си нямам чувства вече към него, като затворничка съм. Ревнува ме адски много, не ме пуска да излизам въобще да не ви разправям. Искам да ми кажете как да постъпя, как да се разделим без да прави той глупости, усещам, че може да се убие заради мен, но не искам да ми тежи на съвестта това :Х. Как да го накарам да продължи напред без мен?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 63c797d0bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ... ами просто му кажи „Съжалявам, но късам с теб и искам да продължа живота си без теб“. После ТИ САМАТА му триеш всички координати и почваш да живееш без него...
Няма да съжаляваш!
Сестра ми стана заложник на подобен тип. Навремето не събра смелост да скъса с него, а не го обичаше веше... той щеше да се самоубива (да бе), какво ли не ? наговори и днес тя е нещастно омъжена за този тип и си провали живота завинаги. По-добре ужасен край от ужас БЕЗ КРАЙ.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 9f929be70f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз имам същия проблем. Не мога да си тръгна заради огромната зависимост, която съм развила към него. В малкото моменти, които събера смелост и вече търпението ми се е изчерпало си тръгвам, а той започнва да ме търси, да идва до нас, да се моли, да реве, да прави сцени и всичко това ме смазва психически и ме кара да се чувствам много виновна, след това поддавам и се връщам при него. Просто защото тук нямам никой, сама самичка съм, трудно ми е да си представя как ще минават дните ми без него... не че толкова ще ми липсва самия той... Мисля, че и ти имаш подобен проблем. Имаш някаква зависимост към него и трябва да я преодолееш. Не ги губи времето с човек, който чувстваш, че не е за теб. Спри да мислиш за него, как той ще се чувства. Ако може смени си телефона, изчезни просто и не се виждайте за да не ти влияе. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0a72a0d2a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Ако той наистина те обича ще те пусне и ще поиска да останете приятели. Щом прави такива заплахи, той не те обича, както и ти него. Просто това е привързаност и рутина. Напусни го без да се обесняваш, и на двамата ще ви мине и ще забравите за тези неща във времето. Да, тежко е, но всичко в този живот е така, лесно няма...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: cb2fc3c5ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто го зарежи, защото може и по-лошо да стане :) Това е моят съвет!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b56d1bcf92
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   не се притеснявай няма да се самоубие, на мене колко са ми казвали че ще се самоубиват не е истина

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c6e43f832e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Поредния манипулатор. Не му се връзвай на приказките. С това още повече засилваш чувството му на притежание върху теб. С такива трябва да режеш от раз. В крайна сметка не трябва да си с някого от съжаление или от страх, че може да се нагълта с хапчета за гърло повече...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 9096fbf551
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравейте!
Аз имам същия проблем! От 3 години съм с един мъж, който е по - голям от мен с 24 години ( аз съм на 28, а той е на 52! Разбираме се страхотно, не се караме и за някои неща имаме общи гледни точки! От известно време той иска да се оженим и да си създадем семейтво, само че аз не искам! Харесва ми да съм с него, защото той се грижи за мен, угажда ми за всичко, готви, пере, чисти, често ходим на почивки и екскурзии и т. н. Знам, че той много ме обича, казва ми го често, а и ми по показва! Аз също го обичам, но не по този начин, по който иска той! Когато съм с него се чувствам защитена и знам, че каквото и да ми се случи той винаги ще ми помогне! Не е онази тръпка, когато си влюбен! Криехме връзката си в тайна, поне от моите познати, защото аз не исках нашите да разберат! Преди 2 седмици той ме заплаши, че ще отиде и ще разкаже всичко на нашите, при което аз накрая се принудих да им кажа и те бяха страшно възмутени от мен! Как съм могла да направя това, да бъда с човек, който е разведен и има 2 деца и е почти на годините на майка ми! Сега ми нямат доверие и това е напълно разбираемо!
Аз искам да се разделя с този мъж, защото не виждам бъдещето си с него! Може малко грозно да прозвучи, но мен ме е срам да кажа на приятелките си за него, не мога да изляза в нашия град с него за ръка и да се разхождам без да ме е страх, че някой ще ни види, не мога да кача снимки на двама ни в социалната мрежа! Той не спира да ме убеждава, че двамата ще ние е много хубаво, че всичко тепърва започва и, че ще имаме страхотен живот, в който аз нямало да мисля за нищо, а само да му се наслаждавам! От една страна ми звучи страхотно, но от друга като се замисля как да родя от него? ! Не искам един ден, когато заведа детето си на детска или на училище и когато той го прибера да му се подиграват децата, че дядо му е дошъл да го вземе! Не искам да го причинявам това на дете си! Вярно, че на него не му личът годините, но аз съм млада имам едни интереси, а той други, а и секса сега може все още да става, но до кога ще го може! Точно, когато аз съм във вихъра на младежта си, той вече може и да не може!
Не знам как да се разделя с него, той ми казва, че не вижда бъдещето си без мен, а аз не мога да си го представя с него, заради нещата които изброих по-горе! Не искам да го нараня, но май това е неизбежно!
Моля дайте ми съвет как по-безболезнено да се разделя с него!

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 9854292b34
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Ще ти кажа какво мисля. Той има 2 деца и твърди, че не се вижда без теб? Тук трябва да ти светне червената лампичка. Ако е искрен - значи му хлопа дъската или лъже за да намери начин да те задържи до себе си. За мен неговото поведение не е нормално. На тези години трябва да се радва на внуци и спокойно да навлиза в старостта си, а не да мисли за нови деца. Не може да е толкова арогантно убеден в себе си, че ще се справи така както е гледал своите деца. Мисля, че той чисто и просто те използва за избиване на някакви комплекси или за лекуване на някакво душевно разтройство. Съвета ми е да бягаш! Бягай надалеч! Не си му длъжна. Не се заробвай. Безболезнен начин да го оставиш не мисля, че има. Моят съвет е да не лъжеш и увърташ, а да си кажеш истината. Събираш смелост и го правиш. Мен ме притеснява, че както описа ситуацията, той няма да се откаже от теб лесно. Вкопчил се е като удавник за сламка... Добре е, че си споделила с родителите си. Ако той започне да създава проблеми ще имаш тяхната подкрепа.

Та пак да си кажа - бягай. Кажи истината - ако е наред с главата и е мъж на място, ще те разбере и ще се оттегли от живота ти, без да усложнява допълнително ситуацията. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker