От собствените си грешки човек страда най-много - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

От собствените си грешки човек страда най-много
преди: 14 години, 11 месеца, прочетена 3990 пъти
Не зная как да започна, но знам, че от собствените си грешки човек страда най-много. Както повечето написано тук и моята история не е по различна ,надявам се за съвет .Имам дете, но изобщо не се разбираме с баща му ,постоянните му изневери и прошката от моя страна ме накараха да изпитвам единствено болка, сякаш чувствата изчезнаха, уморих се да плача след като той не се прибере ,да не обръщам внимание на звъненето на жени по телефона му. Не се чувствам обичана ,а единственото нещо, което ни събира и задържа заедно е детето ни.

Не знам дали е най -добре да се разделим, но рано или късно това ще стане ,може би тогава ще е късно за да бъда обичана от друг. Срещнах мъж, от който получавах всичко, което исках ,и имах толкова силна нужда (нежност, подкрепа, обич ).Но в стремежа си да не нараня никого ,го отблъснах от себе си ,единственото, което искаше бе да ме вижда и да се събужда до мен. Чувствах се токова объркана ,от това, че трябва да избирам ,от това че не съм сигурна дали постъпвам правилно лишавайки детето си от баща ,та аз самата съм израсла без семейство.

Плаках ,крещях от болка не знаех какво е правилно ,срещите ни намаляха, докато за него всичко приключи ,просто се умори да чака, решението ми дали ще съм с него. Даваше ми всичко ,а аз просто мълчах ,будех се с мисълта за него ,заспивах с тази мисъл ,плачех на сън. Но какво от това щом е късно ,минаха повече от 8 месеца, в който се надявах болката да спре ,просто да забравя всеки негов поглед докосване и целувка. Не мога да го забравя, а да се върна на зад не мога.

Потърсих го само веднъж, но усетих такава студенина в очите му ,нищо не беше същото, а аз толкова го исках. Не знам какво да правя, как да го забравя ,като никога не съм обичала така. Да го забравя как ...с времето едва ли ,винаги ще си го обичам .Не знам как да продължа със семейството ми (ако може да се нарече и така). Самотата ме убива и не виждам нещата да се подобрят ,а напротив, в една връска винаги единия е по всеотдаен ,а при нас има само студенина. Някой чувствал ли се е като мен ,моля за съвет ..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 11 месеца
hash: 3686b30e90
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо, вземи решение. Няма кой да го направи вместо тебе: трябва да вземеш решение ще живееш ли занапред с мъжа си, или не.Помисли си - ето срещнала си някой когото си обичала, но не си могла да бъдеш с него заради семейството си. Ако срещнеш някой пак, и се повтори същото?Аз на твое място , така както описваш отношенията с мъжа ти, и какво прави той, не аз не бих могла да търпя това, със сигурност ще го оставя. Но ти за себе си трябва да решиш

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 0f6353e830
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей, предполагам че сега си много нещастна и объркана и се чудиш какво да направиш-трябва да решиш дали има смисъл да живееш в студенина или смело да продължиш напред. Сама. Бог обича смелите.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 61f26dc382
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Явно не те обича съпруга ти, не се оженил за теб, защото иска, а явно по принуда. Съжалявам... Намери си друг..

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: c9821800d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Детето винаги е на първо място, виждам че това го знаеш и го разбираш. Но замисли се, след време детето ти ще порасне и ти ще си останеш така нещестна до тогава и след това. Не е така, Бащата винаги може да е до него, когато има желание и нужда. Дори да не сте заедно, той може да усеща вашата обич. Помисли и за теб. Ти знаеш най-добре какво ти е, но времето лети, не го забравяй ;)) Успех :))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker