Забранено ли е да го обичам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Забранено ли е да го обичам?
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2479 пъти
Ще започна с това, че съм момиче на 20г. Моето момче е арабин, живее в Египет на 24 е. Обича ме много, ако съдя по действията му, въпреки че се виждаме рядко :) предложи ми брак, аз разбира се приех, все пак е първия мъж който ме е накарал да се почувствам единствена и е причината за усмивката ми всеки ден :)) както и да е... Проблемът е там, че нито моите, нито неговите родители знаят за това. Сигурна съм, че няма да ме приемат, въпреки, че са образовани и широкоскрени хора както той казва. От заможно семейство е баща му има международна компания и по това което знам за тях едвали ще приемат българка за най - големия си син, като знам религията им каква е и колко много вярват. Не знам как ще се развият нещата, но не мога да живея без него.. иска да приема религията му, което също е прблем, защото не искам да се покривам, ако живеем там, а ние ще живеем там защото след баща му той ще поеме компанията... няма как. Баща ми също ще се разочарован от мен, дори не вярвам да ме пусне, но как да забраня на сърцето си... когато е по силно от разума.. Та нали всички казват, че за любовта няма граници.. Не знам как ще се справим с пречките между нас, дано съветите ви, ми бъдат полезни. Благодаря за вниманието :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 55e0c47ed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила авторке - най-сърдечно те съветвам да събереш едни 800-1000 лв. и да отидеш поне на една екскурзия в Египет. Много се лъжеш за начина на живот там - не всички жени са забулени, но това не прави положението по-нормално. Това е една от най-мръсните, гнусните и опасните държави в света вече. Проблемът е по-малко религията, колкото разликата между бедни и богати. Гнус те е от циганите у нас? Ами там така живее средната класа. Има изключително богати хора, но те живеят под непрекъснат страх да не бъдат масакрирани от бедните си съседи докато спят.
Аз бях преди 1-2 г. там и много ми хареса иначе - забележителности, кухнята и т. н., но като излезнеш от 5 звездния си хотел - ЛЕШ. Мръсотия, немотия... страшно. Хотелът между другото не същесува вече - събрала се тълпа и го щурмувала - лобито и МОЛ-ът към него са унищожени, защото е имало пожар в съседство, а хотелът не са дали вода да се загаси - хората там нямат вода и ток в къщите си, защото са нелегални - живеят в нещо като известния „блок на ужасите“ у нас, който беше съборен, но така живеят 80% от хората в Кайро и това там е нормалното. Запалили се някакви деца и вместо богатите (хотелът) да им дадат вода да загасят пожара, те са предпочели да запазят водата за сутрешната баня на гостите си. Амин - добре дошли в Египет!!! Дори да си богат ти в такава държава НЕ ИСКАШ да живееш!!!

Колкото до техните - не се притеснявай, те много добре знаят, че той се занимава с такава идиотка като теб - целта е да подпишете, да вземе той бг. лична карта с ЕНЧ, с която може да пътува и живее навсякъде в ЕС. След 5 г. му дават бг. гражданство, а ако е богат - и преди това. След това ставаш излишна, нали знаеш?
Ти като жена права и стойност нямаш.
На Запад жените са пропищяли и не им се хващат на тези повече, но виж - наивни българки много. Наскоро имаше нашумял случай на наши ромки, който са сключвали брак с подобни „богаташи“ за пари - те обаче поне мангизи са взели и да не мислиш, че ще са толкова наивни като теб? Ти ще си без пари за господина, ще те използва за секс и после ще те зареже, за да се ожени за братовчедка си, за която е сгоден (ако не и вече женен)... В Египет може всеки имам да те ожени и разведе... никога не можеш да разбереш, ако има и 3 други жени, на които има право, ако може да си го позволи. Не вярвам да е богат, но дори да е такъв - ти ще си просто поредната идиотка, измамена за ЕС-виза.
На скайпа особено се скъсаха да ме търсят подобни навлеци, след като България влезна в ЕС. Във фейса същата работа. Как мислиш, как изведнъж българките станахме интересни за тези „красавци“? Преди това никой африканец не се сещаше за мен, а виж - след 2007-ма станах „най-красивата“ и т.н. Аз обаче ги блокирах и докладвах, не съм се занимавала с такива нещастници...което най-сърдечно те съветвам и теб да сториш или ще си търпиш последствията!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6119531db8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Действай, ако мислиш че наистина си влюбена. Дори и след време да се случи нещо по-сериозно или решите да се разделите, все пак живеете в 21-ви век. Какво толкова, забрави за Ромео и Жулиета. Според мен в днешно време е дори повече от достатъчно просто да се обичате. Обичай.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f58f4e992f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не се занимавай с глупости. Рано или късно няма да изпитваш чувства към този арабин и само ще съжаляваш.

Ранджан

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 77ff4d6822
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До 1: По принцип си права, но си малко остра към авторката. Нали се сещаш, че за да тръгне да се влюбва в хора, които никога не е виждала на живо, които пък от своя страна са араби и живеят в страните си, то момичето едва ли се радва на много мъжко внимание. Мен специално ме е жал за българките, които се влюбват в такива, наистина самотата е тежък товар.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2f75e4951b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Само ще кажа да прочетеш КНИГАТА, защото има и филм "Не без дъщеря ми".

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 14cbee3023
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Изобщо не се занимавай с този арабин всичките са боклуци рядко се среща хора сред тях мислят жените за собственост, само ги използват за разплод и работа нищо друго.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 9e0c6e853a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   до номер едно, браво за отговора, едно допълнение, ако не знаеш там след като се ожени никой от фамилията невестата я *укат от най дъртия до най младия. нищо за бъзик това е арабския свят

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 53322a320e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Прочети хубаво коментара на 1, по-добре не бих ти описал ситуацията в Египет - голяма мизерия е там. Между другото подобна мизерия е и в по-южните "черни" африкански държави - разликите са само расови, но мизерията е една и съща... Не очаквай нищо добро от подобна връзка...

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: de7bbdd506
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   еееххх, момиче, съвземи се, на път си да съсипеш живота си и тоя на родителите си. арабите са много сладкодумни, умеят да съблазняват, но това е само докато му паднеш в ръчичките. 99% от тези хора искат да сключат брак само заради документи. живея в чужбина, чувала съм много случаи.
с тези коментари се опитват хората да дадат съвет, никой няма полза ако ти се ожениш или не. и на мен са ми писали египтяни и са се опитвали да ми свалят звезди преди даже да са ме видяли.
моля те, не бързай с действията си, ще се съсипят и родителите ти. няма да останеш неомъжена, тва е най-лесното, по-важно е за кого ще се омъжиш, да си живяла поне 6 месеца с него. помисли си много много добре. най-лесно е да се омъжиш, но после накъде??

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 75ddf55ce6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти не си в ред! Любов, това хубаво, но не четеш ли, не гледаш ли какво става в тази държава? ! И не си ли информирана какви са порядките в арабските държави и какво е отношението спрямо жените? При евентуален развод, най-доброто би било една жна да успее поне да избяга и то сама, защото децата остават при мъжа. Ако пък тя успее да ги изведе от страната е заплашена да бъде намерена от съпруга, братята, братовчедите и др. роднини и дори физически да бъде малтретирана и даже унищожена! Така, че хубаво помисли какво да правиш. Единственото, което може би е най-добро да живеете тука, което не премехва опасността при неразбирателство, примерно отказ да заминеш в Египет и имаш дете/деца, съпругът да успее да ги отведе. С една дума - различна религия, култура, възпитание и отношение към жените. Рисковано начинание.

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4458f6f20a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Прочети някоя друга книга като " Не без дъщеря ми" поинтересувай
се малко за подобните връзки. Ако искаш да живееш живот без никакви права, ако искаш да си прислужница.... Ако недай си боже ти омръзне от него или от живота там не искам да ти казвам ноизмъкването ти от там ще граничи с невъзможното, а ако имате и децааа... Може да не вярваш но отиди поне при някоя жена дето гледа, но аз като човек който се е сблъсквал с подобни историии най - чисто сърдечно ти казвам НЕДЕЕЕЕЙЙЙЙ СИ ПРОВАЛЯ ЖИВОТА

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ca85da74b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   много интересно какво се чудиш>сложи нещата на везната: от едната страна да живееш в една мизерна страна, която до вчера бе в размирици и на ръба на войната. Терористични актове каквито си гледала само по телевизията, отвличания и групови изнасилвания, където няма да можеш да работиш, ще седиш като мебел у дома си под контрол, ще бъдеш ползвана за задоволяване на нагона и разплод, ще чакаш благоволението да ти бъде позволено да имаш елементарни неща и всичко ще бъде само след одобрението на съпруга ти или по мъжка линия. Няма да можеш да се връщаш в България когато решиш, т. е. ще ти бъде забранено, под предлог че няма кой да те защити и да се погриже за теб. Губиш семейство, близки роднини и приятели, среда, най-вече губиш възможността да постигнеш нещо в тоя живот. От друга страна ако идеш печелиш халка, може да понаучиш арабски, ще си смениш религията и ще опознаеш корана тък като ще трябва да го учиш наизуст. Ще ходиш покрита, ще разбереш, че освен джински има и шалвари. НЕ на последно място ще народиш поне 4-5 деца, на 27-29 годишна възраст ще си... по скоро няма да ставаш за нищо и ще си се отдала на възпитанието на децата си докато съпруга ти с неговия европейски вече паспорт ще чурулика в Париж или Германия с някоя любопитна подрастваща.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker