Крие бившите си връзки и бройка в тайна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Крие бившите си връзки и бройка в тайна
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 3003 пъти
Знам, че темата за бившите е табу, но моят приятел знае с точно колко момчета съм била и какви връзки съм имала. Питал ме е разни неща и съм му казвала, точно защото никой от тях не ми липсва и обичам само него. Но когато аз искам да го попитам за бившите му приятелки крие строга тайна и не иска и да обели дума. Казва, че не иска да ми каже. Без причина. Но аз се съмнявам, че зад тази тайна се крие нещо, което може би той не иска да знам. Какво толкова да каже за нещо минало, нали не чувства нищо към тях. На няколко пъти, когато съм успяла да изкопча съвсем малко от него го хванах да ме лъже. Първо казва, че е бил с 4 момичета и аз съм петата, а после след време лъже, че съм четвъртата и е спал само с две... тогава не знам как става това. И като му кажа, че го хващам в лъжа казва че не иска да говори с мен за бившите си. А уж само мен обича и те са били грешка. Толкова ли е трудно да каже кратко точно и ясно...
Губя доверие, напоследък се съмнявам и ми е обидно...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1c3191b5ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен си му била първата и го е срам да си признае

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 36dbbd8dc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И като разбереш с колко е спал или не е спал, какво ще се промени? Пуста женска любопитност само клюки, интриги и беди докарва! Живей в настоящето и се радвай на връзката си! ;)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 104e7f0b48
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Според мен опитът му е твърде скромен, а вероятно и никакъв и затова се прави на интересен, все пак ти се е представял за по-голям мъжкар преди. Знам, че е глупаво, но мъжете правим такива неща - имаш по-малък опит, увеличаваш го на приказка, и чак в момент, когато наистина си натрупал солиден такъв си напълно честен:) При жените пък е обратно, понякога ви се налага да понамалявате бройката, за да не изглеждате прекалено леки в очите на новата си любов, ами така е в живота, няма да се притесняваш, не е въпрос на доверие, а на мъжко его:)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 28e3dc019c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   защо трябва да обсъждате бившите си? аз например съм луда по настоящия си, но не искам да говоря с него за бившите си именно защото са минало и не искам да се връщам назад.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: e355fb2d9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   добре аз немога едно да разбера-кво по дяволите ти пука нали е минало защо тормозиш човека, щом неиска да не ти отговаря кво му влизаш в личното пространство идея си нямам

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 202b86be86
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Както казва номер 1 или си му първата, или най-много втората. Как да сподели опит, след като му липсва? И дори да е така, ти нали си щастлива с него, защо трябва да задаваш въпроси, на които можеш да получиш лъжлив отговор!? !?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 9e58409209
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Мъжете постоянно увеличават броиката си... ходих с един няколко години и чак след година и половина си призна че съм му първата, иначе твърдеше, че съм третата... и като го питах защо ме е лъгал, нямаше логично обяснение...

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 49e7f1708e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Не го разпитвай, явно не му е приятна тази тема дали си му първата или петдесетата има ли значение? Мислиш ли, че ще ти е приятно ако ти каже например, че си десетата, повярвай по - добре е да не знаеш с колко момичета е бил и защо трябва да отваряте такива теми... когато бившият ми приятел ме разпитваше за тези неща и на мен не ми беше приятно, той имаше по - голям опит и това ме караше да се чувствам поредната, просто темите за бившите и бройките е много глупово да се коментира в крайна сметка сега сте заедно вие, какво значение има преди с колко е бил и с колко е спал, важното е че сега е с теб. Освен това не се вкарвай във филми, че имало нещо понеже не ти споделял с колко е бил, той ако имаше чувства към някоя от бившите си щеше да си разбрала до сега, може просто да е гафил преди като се е изпуснал пред някоя от тях и сега да не иска да повтаря грешката си. Остави момчето намира и се обичайте толкова ли е важно миналото. Понякога жените сме преалено любопитни, но ако той не иска да говори за това остави темата зад гърба си, не го притискай, когато пожелае сам ще ти каже. Това впрочем изобщо не е причина да се съмняваш в него...

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 48c45eecff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Това, че ти си му споделила не означава, че и той трябва.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0a7d1925cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Намирам време да ти пиша сега! Аз съм имал 2 връзки, (общо бяха 3 жени първото, беше момиче, но бяхме приятели). Беше ми ученическата любов, с която скъсахме всякакви отношения след един купон в най-добрия ми приятел!!! От тогава явно не ми върви! За останалите 2 е нужно доста многословие, но тук не му е мястото за това...!!! Желая ти успех и поне на теб да ти провърви!!!

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 66e922825a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   И какъв е твоя проблем? Споделила си колко бивши си имала, защото си го искала. Той не ти е опрял пистолет в челото и не те е накарал. Защо очакваш, че той е длъжен да последва примера ти? Ако ти вземеш пари от лихвар например и затънеш в дългове, трябва ли той да направи същото? Твоят проблем е някаква необоснована несигурност от бившите му или просто ти се иска бройката му да е по-малка от твоята, за да се чувстваш като победителка в нещо. Което и от двете да е, това си е само твой проблем. Реши го сама и не замесвай приятеля си, защото най-вероятно ще го загубиш, ако си настоятелна и продължаваш да мислиш за това. Миналото си е минало - нито можем да го променим, нито има нужда да си го припомняме постоянно. Щом е решил, че не иска да ти каже истината, какво ти пречи? Ако го хванеш в лъжа за по-важни въпроси, тогава вече ще имаш проблем, защото няма да знаеш за кое е откровен и за кое - не. Но дотогава имаме само една несигурна жена, която рови упорито из живота на половинката си без негово съгласие сякаш се старае да съсипе връзката си, защото я е страх да не се получи нещо. Такава ли искаш да бъдеш?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 0894b2352f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   В една връзка не се говори и коментира за предишни любови.. просто не може.. един мъж да говори за предишните си пред жената която сега е с него. Не се говорят такива неща. защото може само да сасипят връзката, а и не е твоя работа кой с кого е бил ПРЕДИ. Само ако човека прецени дали да разкаже нещо, но ако не иска не го притискай и не се притеснявай.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 0a7d1925cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   До авторката от 10! Когато искам да съм с един човек, друга никога няма да погледна!!! Е може да коментирам с приятели коя е хубава и си заслужава, но това не означава, че искам да изневеря или да бъда с друга! Аз съм на принципа "качество" вместо "количество" и за мен моята си е най-хубава, щом съм я избрал!
Като искаш да знаеш всичко за него, защо не си поговорите "на четири очи", а търсиш сляпо форумите! Извинявай, но най-лошия съветник на една жена може да бъде друга жена... , не че иска да те подведе, а просто жените мислят по различен начин, в който често дори липсва всякаква логика! Аз поне се радвам, че познавам жени на място, но те са малцина и се радвам, че мога да споделя с тях и да получа донякъде адекватен отговор (но казвам единствено донякъде)!
Ако сме заедно ще ти кажа всичко щом те интересува, но това вече за мен е минало и ме интересува единствено жената (респ. момичето) с което съм! Щом не му вярваш, защо тогава си с него, има ли логика? Щом си го харесала значи се различава от останалите по няколко различни критерия, които ти считаш за положителни! Останалото са хорските мнения, от които се явно се влияеш!!!
Аз харесвах хубава жена в университета (спортно момиче с великолепно тяло), но трябваше сам да се убедя, че не става за връзка, а не да слушам хората около мен! Същото се отнася за жената в която бях лудо влюбен, но тя просто си показа магариите без с нещо да съм я провокирал! Не е задължително някои да е направил нещо, просто им се живее по-различен начин, който считам за аморален за т. нар сериозна връзка.
Ако наистина го харесваш деиствай, а не мисли много за доброжелателите около теб! Убеди се сама в това, което те интересува!!! От Радо

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker