Той заминава, не мога без него, ще умра! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той заминава, не мога без него, ще умра!
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2391 пъти
Здравейте може би моята история няма да ви трогне, но искам съвет какво да правя? Имам връзка с женен мъж от половин година много го обичам, разбира се той твърди същото, но има нужда от пари и след около месец ще заминава в чужбина. Каза ми, че септември ще се върне, че няма да ме забрави, че винаги ще ме обича. Но между нас винаги ще стой ТЯ в съм обедена :( Какво да правя, той ще замине, може и да ме забрави, нищо че ми казва така, аз се страхувам.. Най-ужасното и неизбежното е, че той всеки ден дели едно легло с нея, всичко това ме убива като знам, че живеят заедно, той ми каза че ме обича много повече от нея, че никога до сега не е чувствал нещо подобно. Объркана сам ;( МОЛЯ за помощ! ;(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: ed261b7a6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спокойно, авторке, не само няма да умреш, а това е шанс да почнеш да ЖИВЕЕШ истински. Тегли чертата - какво си получила ти от този мъж освен болка, обида и един гол х...?
Ето, сега отива в чужбина да изкара някой лев за жена си и семейството си, за теб какво някога е правил? Стегни се и използвай шанса, че няма да го има наоколо да те измъчва и да те дразни - концентрирай се върху важните неща в живота - образование, работа. Отиди това лято с приятелки на море и се концентрирай върху човека, който ти е верен и е винаги до теб - ТИ САМАТА. Имаш само себе си - обърни си внимание, докато този мъж има семейството си, има семейните си приятели, социалния си статус, работа, жилище, кола и т.н... скоро ще има и пари. Ти какво имаш? Казвам ти - това е твоят шанс да се спасиш от тази пагубна връзка и да започнеш нормален живот. В крайна сметка годините се нижат, а той да не мислиш, че ще остави госпожата заради теб? Ти до кога ще си лягаш и ставаш сама? До кога няма да имаш семейство, деца, семейни приятели и човек до себе си?
Събуди се!!! Този ще се върне в септември, но първо ще отиде при нея - ще ? изсипе парите, които е изкарал, ще имат хубав секс и ще си правят планове за бъдещето, в които мила - в които ти не съществуваш!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: bf162ee6de
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ако хората умираха когато ги зареже гадже, досега светът да се е свършил :-) нали не мислиш, че си първата, която минава през това?
не знам на колко си години, но звучиш хипер наивно. щом винаги ще те обича, към жена си не изпитва такива чувства, нека се разведе с нея и се събере с теб. само че отсега е ясно, че няма да го направи, защото му е удобно сегашното положение: жена вкъщи за домакинството, любовница за секс, кой като него.
радвай се, че заминава, така ще имаш възможност да го забравиш и да видиш, че има и други мъже, представи си, свободни.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 75bb1b5da5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Съгласен съм с коментар 1, да се занимаваш с женени мъже/жени и да се надяваш, че нещо може да се получи е много рисковано. Обикновенно за женения мъж една друга жена е просто любовница, а това че някой казва "обичам те", това са просто думи. Истинската обич се вижда чрез делата на хората, за нея не се говори... Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 5e55c1a1e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   АВТОРКАТА: Иска от мен да му обещая, че няма да го забравя, каза че го е страх да не ме изгуби. Дори иска да я зареже заради мен, но тя ще му вземе детето. Толкова съм объркана и заслепена :(

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: ed261b7a6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторке, а аз искам да кацна на луната. Много си наивна. Човекът е достатачно егоист, за да ви върти и двете. Той е достатачно егоист да заминава да изкара пари за жена си, но виж - да иска от теб да не го забравяш. Е, обещай му с чиста съвест - и действително не го забравяй. Нека да ти е като обица на ушенцето да не се занимаваш с подобни егоисти - женени или не. Колкото до децата - жена му не може да му ги вземе. В България при развод винаги родителските права са на двамата. Децата живеят до 10 г. възраст при майката, после могат да си изберат. Много трудно може жена му да му вземе родителските права - трябва да докаже, че е алкохолик, луд, агресивен и т. н.
Ще ти кажа истината - човекът е страхливец и е егоист. На него му е добре така - две жени му играят по свирката, а сега се надява и в чужбина да забие някоя поне за секс. Особено, ако отива с други мъже, задължително ще се ходи на лов /по клубове и в краен случай при платени/. Ще мисли за теб, ще те търси, но от чиста проба чувство за собственост. Ако те обичаше щеше да се разведе, да започне нов живот с теб или поне да ти предложи да градите в чужбина заедно бъдещето си. Нищо такова - той си отива на гурбетче, за да изкара паричките за осъществяването на плановете на благоверната. Ти, мила, ти си за употреба.
Виж, не се край с него, не се стресирай. Далеч от очите, далеч от сърцето! Гледай просто като него го няма да спреш да се затваряш у дома и да го чакаш - няма какво да чакаш. Излизай, работи извънредно, УЧИ и си намери хобита, приятели, домашен любимец, ако трябва. Навън е пълно с усмихнати, чудесни мъже, които могат да ти предложат нормален начин на живот и са достатачно мъже, за да се борят за любовта си.
Ти сега какво имаш от този мъж? Когато си сама вечер кой е до теб? Кой е до теб в болест, когато имаш проблеми? Кой става и ляга с теб? Кога те е завел на обяд, на вечеря в заведение? На почивка? Кога е прекарал с теб празниците или те е завел събота и неделя на среща с приятели? Всичко това, мила, е резервирано за съпругата му, която не бил обичал (ха ха).
Събуди се! След като се находи и по жени в чужбина ще докара нужните мангизи и ще стане номер 1 за жена си и дечицата си. Кой знае - може и още едно да си направят. Ти къде оставаш, мила?
Ако те обичаше щеше поне да помисли за теб и да те освободи от ангажименти преди да тръгне да си развява задника в чужбина. Този мисли само за своя си гъз и обича само себе си! Но пак ти казвам - изживей си любовта, докато замине. Идва обаче лятото и, ако не го използваш, за да почнеш най-после да живееш, не да чакаш, сама ще си си виновна. Този няма да зареже жена си, докато децата му не станат на 30 г., после ще ти каже, че не му се дели къщата и т. н., докато ти гаснеш сама, стара и ОТХВЪРЛЕНА от обществото. Ако вашите разберат, ако приятелите ти разберат, ще бъдеш унищожена. Помисли малко - този мъж, който твърди, че те бил обичал те е превърнал в к... ва, отхвърлена жена в сянка. Как мислиш, човекът който те обича така ли постъпва с теб? Ти, ако имаше дъщеря, щеше ли да искаш да минава през твоето? Защо си го причиняваш това? Не го заслужаваш просто!!!

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 9aa4773d8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   ха, виж как сам се определи - заслепена си. Отвори си очите и прогледни! Какво чакаш от там? ! Ако толкова много те обичаше все ще намери начин да се раздели с жена си. А за детето винаги ще си остане баща. Така правят истинските мъже, така смятам, че е чесно. Огледай се - светът е пълен със свободни, необвързани мъже.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6f96758770
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами ако умреш, ще отървеш света от една... , все пак малко по малко е хубаво да се прочисти човечеството... Ако пък решиш да живееш-стани Човек, че са на изчезване!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2390353484
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ти си тази, която стои между ТЯХ, излишната си. Разбираш ли?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker