Търся си момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Търся си момиче
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 4553 пъти
Здравейте, аз съм момче на 23 години, от П. съм и все още съм девствен. Не знам защо. Малко съм нисък, обичам много да уча, дори съм отличник на випуска. Студент съм по медицина и може би защото искам да стана добър лекар пренебрегвам другото. Обичам много историята, тя ми е като хоби. Имам много колежки, но те не ме раабират и не ми обръщат внимание, търся си нормално патриархално момиче, което да ме разбира, а не да ходи само по барове и кафета и да говори само посредствени неща. Не мога да разбера съвременното общество, до къде сме се докарали, няма свестни момичета с който да си говориш. Иначе уважам много жените, винаги гледам да им помагам и да ги глезя :) не знам къде е проблема, искам да се влюбя :( пишете ми, моля ви, не знам какво да правя, не виждам смисъл да живея повече :Х Любовта винаги бяга от мен, какво да правя, не останаха добри морални момичета :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2e9bec0459
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съветвам те за начало да се освободиш от девствеността си. Начин сам си измисли, но едно ще ти кажа - девственият мъж отблъсква и си личи от далеч.
Колкото до патриархалните момичета - ще ги намериш на село и в малките родопски градчета и паланки - с лопата да ги ринеш направо. Подготви се обаче, че не са кой-знае, колко учени и такава жена ще трябва да издържаш до живот. Лошо няма - като лекар сигурно ще печелиш добре. Ако искаш жена на твоето интелектуално равнище, знай че тя си има своите очаквания и претенции. Едно от тях е например един мъж на 23 г. да има известен опит в леглото. Друго очакване е мъжът да е забавен, да има какво да каже, да е интересен, да има хумор и такива неща... Такава жена не си стои вкъщи, а прави кариера, има интереси, приятели и хобита и се отнася критично към мъжа до себе си, защото му е поне на нивото. Такава жена няма да ти готви, а ще очаква да се сменяте. Тя няма и да чисти, а ще очаква да чистите заедно или да си наемете готвачка, бавачка и чистачка.
Ти сам си избери, има достатачно жени за всеки, стига да търсиш. И все пак... дори патриархалната жена не очаква на 23 г. да си още девствен. Направи нещо по въпроса! ...колкото до обществото - има жени, с които може да се говори интелектуално, но няма да ги намериш пред компютъра, а и като девственик излъчваш известна степен несигурност и отблъскваш такива жени. Сигурна съм, че всичките ти колежки си имат партньори и изобщо не им дреме ти какви нужди и тепети имаш.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b46017bc19
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Съгласна съм с номер 1, с изключения на това за девствеността. Не може да се съди за един човек по това колко опит има в леглото и аз лично никога не съм търсила в един мъж да има опит. По-повърхностните, разбира се, сигурно ще си помислят, че си смотан, щом си девствен, но една истинска качествена жена няма да те съди по това, а дори напротив - с радост ще те научи на много неща в сексуално отношение и после ще се радва на плодовете на обучението си :D Има всякакви жени, има и такива, които намират неопитността и неувереността за симпатични. Не се отчайвай, ще си намериш и ти половинката, просто не я търси сред кифлите и по баровете и дискотеките. И все пак имай предвид нещата, които ти каза номер 1. С интелекта и образованието идват някои изисквания. А скромните момичета от село, които са свръх морални пък може и да не отговорят на интелектуалните ти нужди.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 194aabfc47
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен няма проблем, че си девствен. За умните и интелигентни момичета това не е от такова значение дори по-добре. Аз съм момиче и не бих искала мъжа до мен да е бил с 100 жени преди това.
Този тип момичета, които търсиш трудно се откриват, защото в повечето случаи са срамежливи или пък отдадени на учене или кариера, но се намират;)
Единствения проблем, който виждам е това, че казваш, че си нисък. Ако си 1. 60 трудно ще си намериш момиче, защото дори и ниските харесват високи мъже (това е мое мнение де)Запиши се на волейбол, баскетбол.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: d05192ae24
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Има си време за всичко и за всеки. Занимавай се сега с образованието, това е по-ценното. Още си млад и пред теб предстоят много години. Занимавай се с някакво хоби и просто вярвай, че ще срещнеш един ден това момиче... Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 27fdd23672
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Авторе, учи си и хич да не ти пука за любовните желания и терзания. Изучи се, намери си хубава работа, създай стабилна основа за връзка и сами ще ти се предлагат такива еманципирани жени, за които говори 1. Но ти си интелигентен и осъзнаваш какъв е подходящия тип жени за стабилна връзка - жена, която си знае мястото, отделено и от природата. А благодарение на "съвременния" тип жени, връзките толкова често се разпадат и мъжете избягват сериозни обвързвания. На кой мъж му е притрявала жена подражаваща в поведението на мъжете? Ако някой иска жена му да пие, да пуши, да псува, да се шматка с приятели, да прави кариера и да ми намила за кусурите - със здраве еда си я ползва. Аз не искам таква жена и предпочитам да остана сам - сто пъти ще ми е по-добре.

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 983694fd97
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Като за начало, защо не посетиш компаньонка? Сега, знам ще започнат напатките. Не смесвайте нещата. Това, че ще се поразчупи малко, няма общо с ученето. А, колкото до свестните момичета. Има ги. Но, живеем в меркантилен свят и хората са такива. Успех брато!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1cf2dd8fce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Вие добре го съветвате момчето да учи и да се развива в професионален план, но липсата на жена сега ще го остави малко или много аутсайдер по-късно и ще трябва да наваксва. Отношенията с жените също се учат и това става с време, опити, радост и страдания. Ако мъжете емоционално се развиваме с едно 2-5 години по-бавно от жените, това момче ще е още по-назад и го осъзнава. Така че не сте съвсем прави в съветите си и хубавото е, че той вече осъзнава, че това му тежи и малко по малко ще се поправи.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b55a44efe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   и какво да правя сега, нямам пари за компаньонка, даже съм беден, ходя с анцунг навсякъде, трябва ли да съм посредствен като всички и да нося само адибас и пума за да ме харесат? найстина ли това гледат? нали външния вид не е важен, а вътрешната красота.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2f0b534490
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Грозната истина е, че в днешно време се гледа външния вид. Има изключения, но са много малко. Въпрос на късмет. Не трябва да се отчайваш, но и да ти става фикс-идея пак не е добре. Развивай се като личност, гради кариера, пък другото е лотария. Според мен - срещай се с повече хора, излизай повече, така шансът да срещнеш мечтаната дама ще бъде по-голям. :) Успех! :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 281e1e1943
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Има ги, ама избягаха да учат по чужбина :D:D:D Чудя се само дали емотиконите са ми подходящи, но просто донякъде ми е и смешно....

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 281e1e1943
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   ПС и също така, тъй като не обърнах много внимание на темата и сега се зачетох в коментарите, номер 1 е много прав. Ти сам си противоречиш. Искаш жена с патриархални ценности, пък и да ти е на нивото. Една жена, която иска кариера също като теб, е твърде заета, на нея и трябва много секс, повярвай ми, стресът и е достатъчно, а какво по-хубаво ''лекарство'' от секс. Има и още доста неща, но не ми се обяснява, смятам, че си умен човек и сам ще си откриеш отговорите, които ти трябват.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 9e812a0a11
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Аз съм същия като автора, на същите години, със същия проблем. Не съм съгласен с него обаче, че няма свестни момичета, има, те са навсякаде около нас. Осъзнавам, че сам съм си виновен за положението, в което се намирам. Имам хубав външен вид, имало е доста момичета, които да ми показват, че не съм им безразличен, но моят пуст срам... Оф, ето, скоро ще навърша 24, а никога не съм усещал какво да е бъдеш обичан, всичко това определено започва да ми действа все по-зле.

Никой около мен не предполага, че имам такъв проблем, все пак хубаво момче, учащо хубава специалност, имащо вече хубава работа не би трябвало да има проблем с жените...

Искам да кажа на автора и на тези, които имат като нашия проблем - не обвинявайте момичетата, те наистина не са виновни, проблемът е само в нас. Има много интелигентни жени, които не са меркантилни, и които не се интересуват само от пари, външен вид и прочие. Аз си осъзнавам проблема и се опитвам да променя нещата, направете го и вие.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a6c3a71398
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   По-тъпи коментари не бях чел. На някои дори се смях на глас. Само ще препоръчам на автора, да не се занимава да ги чете изобщо.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 557610fc57
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Авторе, както и другото момче, което е писало в същото положение. Свестни и добри жени има, но те са или вече женени с по едно, две деца, както аз, или заробени в дълга връзка с неподходящия, от която не смеят да избягат, или не осъсзнават, че връзката им е неподходяща. Така се случи и с мен. Сега съм на 26 одини, вързана за човек, който не ме обича, но живе с мен само заради децата и който не ме уважава и ме тормози психически само, защото съм по-умна в интелектуално отношение от него. За жалост не работя и това му дава право да ме тормози. Казва ми, че съм боклук, а аз имам висщ(ше образование, равно на неговото. Просто му гледам дома и децата, а той ми се отплаща с това.
Така, че шанса да си намериш добра жена е малък, тъй като днешните свестни момичета - прасетата ги ядят и накрая ги изяждат докрай. Но не се отчайвай и търси. Не ти препоръчвам да спиш с жена, която не харесваш.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b4872aa3d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   15., направи всичко възможно да го напуснеш заедно с децата. Искай помощ от роднини, приятели, не вярвам да няма никой около теб, който да не може да ти подаде ръка. Просто си сподели мъката пред някой както тук и помощта ще дойде откъдето най-малко очакваш.
Най-трудното е да направиш първата крачка, после е лесно.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b4872aa3d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   '' нали външния вид не е важен, а вътрешната красота. ''
-------------------------------------------------------------------

Как да не е важен? Не казвам, че трябва да се правиш на гъзар, но пък в другата крайност- с анцуг? Кой носи анцуг извън фитнеса?
Сега има евтини дрехи, следи за намаления в мол-а и спокойно може да си подмениш гардероба за няколко месеца.

Иначе момичето/ момчето идва когато най-малко очакваш. :) Изпитано.

Pixie

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 2bef43d534
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Е, има все пак и свестни момичета, които се хващат със свестни момчета. Не знам защо всички робуват на това клише, че двойките се формират свестен/лош. Няма такова нещо, който какъвто късмет извади, това е.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: eec551e379
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Каква девственост бе мойто момче? Това чудо го има при жените, а при теб няма какво да се къса. И да се влюбиш не е трутдно, трудно е да се влюбват в теб(важи за момчетата). Ще има да си търсиш...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 6443e1c15d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Сори ама аз и приятелките ми сме си купонджйки такаче няма да ти харесам а и думичките си не пестя. Пък и обичм високи с плочки на корема богати с хубава коли да ме глезят като кралица.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d9c3cc8404
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Само за девствеността да кажа, че не съм съгласна. Скоро за първи път бях с девствено момче и такова удоволствие не бях изживявала досега!

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ab4b164118
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Девственноста няма нищо лошо това показва, че се е запазил за точното момиче. Аз съм на 19 и до преди година не бях целувала момче. Сега имам сериозна връзка. Не се притеснявай свесни момичета има навсякъде може просто да не ги забелязваш защото почти всяка е направена като бледа реплика на "модел" но повече прилича на раплетена дамаджана намазана с 3 кофи фон дьо тен ;))късмет ;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d9c1486970
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Авторе, влюбването не идва по поръчка. Но можеш да насилиш късмета си със срещането на бъдещата ти любима по следните начини:
1. ходи на места - в реалния свят и в Интернет, където можеш да намериш жена с твоите интереси - например любов към историята. Така намериш ли веднъж някоя подходяща за теб, вие ще имате поне още едно общо нещо освен секса.
2. разбери какво значи "патриархат". Ако очакваш при тази яростна еманципация от години насам жените да ти се подчиняват и да бъдат на товите услуги до края на живота си, то напълно естествено е да не си намериш такава. Можеш да се опиташ в Арабия, но там едва ли гледат с добро око на чужденците, затова по-добре преосмисли тази част от изказването си.
3. замислял ли си се какво ще предложи студент по медицина на жената до себе си? Готвиш се за лекар или поне ще бъдеш някаква част от родното здравеопазване. Свободното ти време ще бъде малко и често ще бъдеш уморен. За това ти трябва жена, която да бъде по-заета и от теб. Иначе често ще седи вкъщи, ще се чувства самотна и ще мисли защо не си намери някой по-свободен от теб.
4. научи се да разгадаваш жените на елементарно ниво. Никой не е специалист в тази област, но би било добре да научиш поне кога едно запознанство не може да прерастне в нещо повече, защото иначе губиш ценно време да ухажваш жена, която няма ни най-малко намерение да започва връзка със теб.
5. бъди горд със себе си. Не се вманиачавай по евентуалните си недостатъци. Например - ти не си твърде нисък, а си компактен и не затрудняваш движението на птиците в атмосферата. Отличник си не защото нямаш социален живот. Просто си перфекционист и вършиш добре това, с което веднъж вече си се захванал. Ти не си девствен, защото нещо не ти е наред. Просто не си от хората, които отдават частици от себе си на ляво и надясно, а само на проверени лица от противоположния пол и т. н. Може горните твърдения да ти звучат смешно или дори странно, но най-малкият проблем в главата ти действа на жените като огромен светещ надпис "Нямам работа тук! ", а това е важно за твоята кауза. Имай самочувствие, но не прекалявай с него. Знай си мястото във Вселената и не позволявай нито на жените, нито на мъжете да ти казват къде е то, защото ти имаш достатъчно ум в главата си и можеш да го определиш сам.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 5740f2afe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Авторче! Няма причина за притеснение. Гледай себе си и собственот си израстване. Още си малък за да драматизираш липсата на връзки. За всяко нещо си има време и ако твойте връстници са празноглавци и живеят за купона, ти наблягай на медицината и на това, което ти харесва като хоби(историята). Радвай се, че не контактуваш с такива като номер 20, защото на тях им предстои приземяване или в някоя агенция за компаньонки или да бъдат изхвърлени от някое мамино детенце (което са успяли да заблудят), след неуспешен брак. Родил си се в поколение, на което му липсва ценосна система а ти я имаш. Всяко нещо с времето си и не се опитвай да се правиш че харесваш тези, които в действителност не харесваш. Само ще си загубиш времето. Като пораснеш професионално и се изградиш като характер, ще разбереш, че това за което сега се притесняваш е било поредната глупост, породена от обществото в което живееш. Бъди себе си а истинската някога ще те открие. Между другото, аз съм от тези, които номер 20 и приятелките и харесват, но те са само поредната бройка, от която след време няма да имам никакви спомени.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 6443e1c15d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   И аз кат номер 20 само така

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 557610fc57
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   На пост 15 искам да кажа, че е прав, но за съжаление собствените ми майка и татко са повлияни от неговото мнение. От, както дойде в къщи той развали и тяхното отношение към мен. Няма с кой да споделя и кой да ми помогне. Родителите ми взимат неговата страна, а те въобще не го познават, както аз. Лошото е, че явно не познават и мен. Малка се ожених и сега те си мислят, че познават представата за мен, която той е изградил в техните глави... За нищо не ме подкрепят. Искам да уча магистратура нещо съвсем различно, а те ми казват, че съм възрастна, а аз съм на 26 и половина. Магистратурата е свързана с изкуство, при което наистина годините имат значение, но аз не вярвам в това, че човек не може да започне по-късно. Важно е да правиш това, което обичаш. Животът веднъж се дава. Не искам да живея, както те ми кажат... Но друг избор не вярвам да имам... Без пари... Без работа... Дори и да работя, а аз усилено съм тръгнала в това направление, пак не мога да го напусна. Просто той ще ми вземе децата и ще имам сериозен проблем. Предпочитам да го търпя, отколкото да остана без дечицата си...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker