Искам да сме само приятели...? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да сме само приятели...?
преди: 14 години, 11 месеца, прочетена 13266 пъти
Здравейте! Малко по надолу прочетах история, подобна на моето състояние в момента. И затова реших да пиша, че дано някой да даде съвет и на мен. Не знам как да започна, но нещата горе долу стоят така:

Преди година и нещо се запознах с едно момиче, харесах я, тя мен също. Нещата се подредиха от самосебе си. След по малко от месец вече бяхме гаджета. Бях много щастлив, тъй като тя е наистина прекрасно момиче. Цялото си свободно време прекарвахме заедно, а когато не можехме се чувахме по телефона и то буквално през 5 минути. Всичко си беше идеално за мен, мисля че и за нея. Вече дори мислехме и да заживеем заедно. В един момент обаче тя се отдръпна от мен, просто изведнъж и то без никакъв повод. Така и не можах да разбера защо стана така. Искам да кажа че през цялото време през което бяхме заедно, около 8 месеца, не съм я обидил нито един път, винаги съм се държал добре с нея, с две думи давах всичко от себе си без разбира се да прекалявам. Даже месец преди тези събития ми каза че досега никой не се държал така добре с нея, че съм много мил, и че се раздавам докрай, когато става въпрос за нас двамата. Нямам думи да опиша как се почувствах след тези думи, така че последвалото ми се отрази като гръм от ясно небе!

И така изведнъж тя се отдръпна, не искаше да се чуваме или да излизаме. За мен това беше ад, още повече че не знаех и причината за това. Отначало помислих че има някой друг, но след като проучих нещата се оказа че не е така. Всеки ден и звънях с надеждата нещата да се оправят, но уви – не. И въпреки всичките ми усилия в един момент всичко приключи.

Никога не бях се чувствал така, въпреки че и преди това имах няколко раздяли. Тя просто не можеше да излезе от главата ми. Отделно беше че отслабнах, заспивах трудно, приятелите ми не можеха да ме изкарат от къщи. Месеците, които последваха, по точно 3 може би са едни от най гадните в живота ми!

Лека полека бях взел да идвам на себе си, докато един ден, преди месец и половина тя взе че ми се обади. Доста се изненадах от това, и след няколко приказки се разбрахме да се видим. Оттогава се виждаме почти всеки ден, чуваме се по телефоните постоянно.

Идеално? За жалост не! Когато и зададох въпросът иска ли пак да се съберем, отговорът беше следният – искам да сме само приятели!!! Направо ме уби с това. Адски неприятно. Спомням си че загубих ума и дума тогава.

И така сега си я караме така – пак през свободното време заедно, пак по телефона през пет минути. Само че не както преди. От време на време я целувам и гушкам, но до повече не се стига. Все едно в задънена улица – не знам какво да правя. Тя много добре знае какво изпитвам към нея, обаче... само приятели?!?!?!? Е*аси положението! Повечето от приятелите ми ме съветват да я забравя по някакъв начин, но на думи е много лесно.

Дайте някакъв съвет моля ви, да продължавам ли или да се откажа? В момента не искам да чуя за друга, не знам дали е нормално. Така горе долу стоят нещата.

Благодаря на всички които прочетоха моят разказ. Извинявам се ако е малко объркан, но пиша мислите си в момента, а и те са доста объркани!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 11 месеца
hash: da8ef3b5ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Aбсолютно същото и при мен! Само дето аз страдах 6 месеца, бяхме 8 заедно и всичко беше просто невероятно. един ден (11 януари, никога няма да забравя най-гадния ден в близките 5 години) - каза ми че иска да бъде сама и да помисли за себе си. е това беше края, а имахме толкова общи неща, мечти и тн, ти знаеш как е.

Приех го много трудно, 5 месеца бях полумъртъв, след това се хванах на работа - един месец още се сещах за нея и колко ми беше приятно с нея. след тоя месец работата ме погълна изцяло, нямах никакво време да мисля за нищо. хванах се и на друга работа и сега имам само един почивен ден на 2 седмици горе-долу. чувствам се перфектно!!! по-жив, по-организиран, по-щастлив от всякога, освен това се досещаш че срещнах нови хора, нови момичета... една от колежките се оказа супер яка мацка и както вече се досещаш сме гаджета с нея. а тя е много по-готина от бившата за която умирах, чаках всеки ден да ми се обади... колко съм бил глупав.

Всъщност обещах и на бившата че няма да я забравя и винаги ще я обичам и ще и се обадя когато съм готов, не съм я излъгал - ще го направя. някой ден, вече всичко е приключило и отшумяло за мен, но ще почакам още за да не стане така че аз да съм я забравил, а тя да се е усетила че е сбъркала и да ми провали всичко със сегашната ми приятелка.

Е тва е, не знам на колко си години, ама ще видиш че ще го преживееш, ще срещнеш друга и ще се влюбиш повече от преди, обаче те съветвам колкото и да е трудно да и кажеш "ще т исе обадя когато съм готов да съм ти само приятел!" чакаш година, две или колкото ти трябва да я преживееш и чак тогава и се обаждаш - ако иска да сте приятели е добре дошло, ако не иска - губи човек на когото вероятно може да се довери.
аре успех

bai go6o

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 8c62b9beb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съгласна съм с номер 1. Кажи й, че ще й се обадиш, когато и ти си готов да сте само приятели. Не се измъчвай така!
Потърси си нови хобита, развлечения, или дори нова работа. Не избягвай приятелите си, а излизай по-често с тях. Важно е да не губиш надежда.

Ще видиш, че след време чувствата ти към нея ще отслабнат, дори може да срещнеш друга и отново да си щастлив.
Но не се измъчвай повече за момиче, което не го заслужава!
Остави я, така, както тя те е оставила преди, не я търси, не й се моли. Ще видиш, че ще се почувстваш по-добре.
Успех! :)

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 9c28a6e3dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Това "да сте само приятели",го забрави!Няма такова нещо, щом веднъж е имало чувства.
Гледай напред и продължавай!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 14414125f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Трябва да решиш какво искаш да правиш от тук нататък.
Знаеш нейното решение (до останете само приятели) - сега вземи и своето.

Ако се съгласиш с нея ще се наложи да се задоволиш само с виждания и телефонни разговори, но не и повече.
... Лично на мен това ми се вижда доста мъчително - та... не е за предпочитане да го практикуваш.

Другия вариант е да се адаптираш от нея. Трудно-лесно - налага се. Ако искаш да се чувстваш добре, да продължиш живота си и отново да се чувстваш жив - прекрати всякакви отношения с това момиче. Хващаш се здраво за някакво любимо занимание, прекарваш възможно най - много време с приятелите си, забавляваш се на макс и... бавно, но славно, всичко ще се нареди.
Да, това определно ми се вижда по - разумно. Опитай! Забравата й е толкова възможна, колкото и невъзможна, така че опита си струва...
SFA

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 02091ee694
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Вземи се в ръце и един път завинаги разбери какво искаш за себе си,да се бориш за тази любов макар и да бъде несподелена или да сложиш ново начало за себе си като намериш по-влудяваща любов.Поговори с нея и разбери как стоят нещата.Аз в момента съм в същото полужение само,че с тази разлика ,че е моят най-добър приятел.
Одръпнах от него,исках да го забравя,таих чуствата си себе си,плаках по цели нощи и за какво да бъдем само най-добри приятели и да ми разказва за своите изневери.
Но той продължаваше да ме търси,а аз глупачката отново и отново му помагах да си оправи грешките.

Затова те моля да преосмислиш нещата и недей да бъдеш в моето полужение,защото много боли от това.Срещай се с нови хора,излизай с тях и малко по-малко ще я забравиш.Но в крайна сметка избора си е само твой.

 
  ...


...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: ccbb85a20b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Съгласен съм с по-горните коментари. Колкото по-бързо прекратиш контактите си с нея, толкова по-добре за теб. Повярвай, няма такова нещо като "само приятели", поне на този етап.. Направи каквото са те посъветвали. Много е болезнено да си до нея, но да не можеш да направиш нищо. След време ще си намери друг и както сте били "приятели" така изведнъж изобщо няма да се сеща за теб.

На мен ми трябваше година и половина за да й кажа, че не мога повече така и през това време само се измъчвах! Нали не искаш и ти да загубиш толкова време? Отрежи я, както и тя е направила преди това, ще страдаш, но и иначе не те чака нищо по-добро, напротив...ако тя изведнъж осъзнае какво губи - добре, иначе...всеки продължава по пътя си.

Намери си някакво занимание, което да те отвлича, възобнови някое пренебрегнато заради нея хоби и така...лека полека ще се съвземеш. Това, че не я чуваш и не я виждаш помага. Аз още обичам моето момиче, но ми е много по-добре така. Успех и на теб!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 556c1e1d3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Човече моят проблем е същият бяхме много щастливи заедно след 3 месеца ми каза че винаги ще ме обича само че иска да изчака още 2 години за да порасне защото сега сме на 14 години това какфо означаава моля ви кажете казва ми че докато порасне с 2 години иска да сме само приятели :(

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: fa807d135f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   И при мен е така!!!! Само че не съм бил заедно с нея... просто тя иска да сме само приятели и нищо повече.. наистина ми е гадно но като казват по-горните коментари трябва да я отрежеш и ще се почувстваш 1 идея по - добре. Аз все още я харесвам но все пак мисля че е по добре да не я чуваш отколкото да се виждаш с нея и да се чувстваш зле!!! Иначе я подкрепяй когато и е трудно и се дръж добре!!!! Успех братко. :)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 87f5135c66
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Вече имам чувството, че аз съм от малкото мъже, които са отблъснали жена. Постоянно и непрекъснато ми се вреше, демонстрираше интерес, очакваше да се впечатля от това, защото знаеше, че я харесвам, но аз си се занимавах с други, а тя си ми седеше в графа "резерви" и то само за чукане, ако евентуално се навие. По едно време ми дойде музата, опитах, но се направи на "трудна" и есествено тотално я заебах. После се побърка, че в моите очи е била само ходеща слива и почна да ме обижда. Бъдте по-ясни в сигналите си, щото за жените е жестоко да ги загърбите. Научих си вече урока и ще бъда по- предпазлив.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 713dd5fc05
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Номер 10 животът е колело-:)))) Утре ти ще си "резерва" на някоя жена и ще се сетиш точно за тази дето описваш по горе. Ако си искал само секс, защо си я размотавал тогава? Хубаво, че нямам и не познавам в обкръжението си такива мъже като теб... Защото аз ги определям и слагам в една графа"жалки комплексари"-ти си точно такъв-:))))И знам, че животът ще ти го върне по най-гадния начин, само бъди търпелив и изчакай

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker