Имам ли шанс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам ли шанс
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2952 пъти
Здравейте! Ето и моята история!
Запознах се с една колежка преди 5 месеца. В първите няколко месеца бяхме на здравей-здрасти, но в последния месец все повече взехме да контактуваме (в университета и по фейсбук). От писане веднъж на 2-3 седмици в последните 10-15 дни си пишем през ден-два (и в унито разговаряме, когато се засечем), като е двустранно. Интересното е, че единия ден не отидох в унито и тя ми писа "няма ли да идваш днес, да не си болен".
Усещам, че започнах да се влюбвам, защото е адски готино и точно момиче, красива е и интелигентна. Доста неща вече знам за нея (като интереси и имаме бая сходни) и смятам, че я познавам в някаква степен.
Питането ми е: как да подходя-как точно да я поканя и да действам ли колкото се може по-скоро, на какво да я поканя като за първа среща, колко да продължи, да я целуна ли и такива. Съответно има ли опасност вече да съм в графата "friendzone" и как да изляза, ако съм там.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: e412217bcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти вече си в зоната, приятел :D Действай възможно най-скоро. Не разчитай на писането, обади и се и я покани да се срещнете. Щом имате сходни интереси ще го измислиш.. разходка, кафе, кино, нещо да хапнете. И по малко клюкарстване, говорете за вас, не за другите.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: efb2c397a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От собствен опит съдя, че в такива случаи трябва да се действа, не да се чака. Не му мисли много, покани я на кафе, разходка, кино, или каквото друго се сетиш, НО задължително бъдете сами. Не бива около вас да има приятели или приятелки. Важно е също и да не изглеждаш притеснен, че ще ти откаже или пък няма да се получи срещата. Не бързай обаче да си губиш ума, много често първото впечатление е много лъжливо. Давай смело напред, ако чакаш, нищо няма да се случи между вас

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b227759278
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз пък бих те посъветвал да не прибързваш. Разбираш ли - не да се моташ, но и да не пришпорваш нещата. И двете крайности отблъскват еднакво.
Когато двама души се сближават, на психиките и телата им им е необходимо определено ВРЕМЕ за да свикнат един с друг.
Покани я да излезете, подари й цвете, направи й някакви дребни услуги (като да й преснимаш пропуснати от нея лекции или нещо подобно), разсмивай я, разказвай вицове. Дай й или й подари някоя твоя интересна книга, която би й харесала и на нея. Разказвай й интересни, забавни или абсурдни случки от детството си. Питай я и нея дали е имала подобни. Интересувай се от нея, от проблемите й, от здравословното й състояние, от това какво я тревожи и какво я радва.
Не прибързвай - нищо няма да избяга! Колкото по-дълго се сваляте и опознавате, толкова по-гладко и без никакъв смут ще протекат нещата по-нататък. Изобщо няма и да се усети(те) как е станало! Огромното предимство на зрелите мъже пред пишлигарите е, че имат търпение, такт, не притискат и за никъде не бързат. Те умеят с месеци да ухажват, омайват и да оплитат в мрежите си обекта на желанията си.
Ако ли пък през това време дамата бърза и/или се зарибява с други господа, значи определено не си струва.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: fd9402772b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора:
как да я поканя, след като в 99, 9% от времето е обградена от други момичета, а би ми било леко неудобно да я каня пред всички. Някак по-небрежно да я поканя. Някакви идеи как да стане?
Към номер3: ако правя това, което казваш, ще се превърна в истинска приятелка.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: ec5ebc7762
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От номер 2

Все ще измислиш нещо. Например изпрати я след лекции до тях под предлог, че имаш някаква работа в района. Ако пък й имаш телефона е още по-лесно, звъниш й съвсем спокойно и я каниш на кафе. Най-важното е да си спокоен и да изглеждаш такъв. Освен това не тичай постоянно след нея, не е нужно винаги да си там, където е тя. Не знам дали и двамата сте от града, в който учите, но в случай не сте, може да се поинтересуваш дали остава събота и неделя и да си прекарате един уикенд заедно. Само както е казал номер 3, не пришпорвай нещата от първата среща, след втора или трета ще можеш вече да действаш. Разчитай на вътрешният си глас, колкото и съвети да получиш, ти най-добре я познаваш, важното е да бъдеш смел.

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: fd9402772b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Покани я пък каквото стане. Ако откаже поне можеш бързо да продължиш напред, а не да се чудиш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3025d2adec
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен когато я срещнеш м/у лекциите и подметни след 5 мин. примерно да те чака на някой от коридорите и тогава можеш да и кажеш да се помотаете, ако иска и когато е свободна. Другото което е както по-нагоре са ти написали не пришпорвай нещата и наистина НЕ бъди навсякъде където е тя, понякога е плашещо :D А когато я каниш не и предлагай да ходите на кафе или кино, супер изтъркано е за мен. Едно момче веднъж ме изненада точно с думите като нещо от сорта: К'вото и да си говорим кафетата са клише, искаш ли просто да се разходим на някъде и да полафим, мисля че ще е забавно :)P
А пък после, ако си се реши ще разкажеш как е минало. Успех (y)

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: ac8d0e4db8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторе, мисля че познавам твоя обект. Забрави пич :D Моя е!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker