Извън живота... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Извън живота...
преди: 14 години, 11 месеца, прочетена 3623 пъти
Имах много трудни години, болни роднини, много работа, следвах едновременно с това...успях да завърша, получавам добра заплата, уважават ме. Обаче съм сама. Бях сама почти през цялото време, като една от основните причини е, че животът ми ни беше лесен, включително бе труден за споделяне, а и аз нямах време и сили да обърна внимание на себе си, да не говорим за някой край мен. Около мен все се въртяха едни глезени момчета, на които най-големия им проблем беше някой изпит.

И сега съм на 32. Не само, че нямам връзка, а се чувствам извън всичко. Рядко срещам нови хора, а и да срещам - всички нормални са обвързани. Тези които не са, явно имат някаква много сериозна причина затова, и аз явно много бързо я разбирам. Такива глупости слушам! Направо се изморявам, като че ли ме отчайват още повече. И така, аз вече дори не търся контакти, някак не участвам в разговорите на хората /аз, дето съм най-голямата бъбрица/.

Женените са женени, а аз не съм, така че навеждам поглед и ги оставям да си говорят за техните неща, тези дето не са женени, са по-млади - те пък са си с техните си проблеми; роднини, познати и т.н. непрекъснато подпитват и натякват няма ли да се омъжвам, толкова е унизително... Това, с което съм се преборила, което съм постигнала въпреки всичко, все едно не се е случвало, няма значение за никого, дори за мен.

Близките хора, заради които забравях, че съм млад човек - сега и те едва ли не ми се подиграват. И в работата-разчитат на мен, но се съобразяват с колежката, която има дете.

А аз съм си най-обикновена жена. Определено хубава при това. И имам нужда от нормален мъж, когото да обичам като такъв. А то какво - разни глезльовци и мрънчовци, вечно недоволни от нещо, последното ми гадже се превърна просто в допълнителен проблем. Все едно се чудеше за каква глупост да се разсърди.

Имам няколко приятелки, също без сериозни връзки, но скоро осъзнах, че и техните причини са различни и че изобщо не съм като тях. Почувствах се още по-сама. В интернет попадам само на странни хора. Какво да правя? имам чувството, че животът тече някъде покрай мен, а мен ме няма в него...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 11 месеца
hash: 5875ec2a23
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж се с психолог, за да ти помогне да намериш себе си. Човек може и да е сам и щастлив.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: ea0474a7cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Извън живота..." - хубава фраза, особенно като я опознаеш и изпиташ на гърба си - става ти дори полезна. Чувстваш се като извънземно, сякаш си на километри от света и наблюдаваш живота на простосмъртните (всящност, всички са еднакви, само чувствата са различни). Не е толкова зле, с времето свикваш и това ти става начин на живот.

Само не се отдалечавай прекалено. Избери си едно местенце, от което гледката ти към света да е добра, и стъпи здраво на него. От грешките на останалите, ще придобиваш опит - ще извличаш поуки. И така известно време. След това ще се намери някой, който да те "придърпа" и да те вкара отново във света. Тогава вече ще знаеш достатъчно за живота (или поне толкова, колкото ти е необходимо)... ще се чувстваш малко разнична, но приятно различна. И ще можеш да започнеш НЕ съществуването си, а живеенето си...

Не е нужно да търсиш онзи "принц" - той ще те намери. И е много малко вероятно да останеш сама. Сигурна съм, че скоро време живота ти ще се преобърне. :)
Не се отчайвай, нужно ли е пак да казваме "за всеки влак си има пътници"? :)) Просто търпеливо чакай своя, (само не си мисли, че той е затънал някъде сред нищото, или нещо му се е повредило - не ставай песимист - не е хубаво (май)). И теб ще те огрее слънцето, така както всеки останал...

Дори и да имаш още неспоучливи връзки - не губи надежда. Някъде сред неподходящите се намира подходящия - няма да те пропусне. ;)
SFA

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 7c0c5781e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Любовта иска жертви,а на жертви не всеки е готов,но всеки иска много много любов!Но които търси намира.Никога не кусно да намериш любовта колкото и каквото да ти коства това.Но да не забравяме че любовта е двупосоченаЗа жалост в последно мвреме все порядко срещана.Които дерзае ще успее.Стига да имаме достата1но мъдрост и вяра и да се осланяме на случайноста!!!Приятен ден и успях.Надявам се скоро да се похвалишЗащото любовта въши чудеса.


Free_Fozzy

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: e43ffb2c84
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Освен да си едновременно отворена, но и разумно предпазлива към хората, както и да имаш търпение, засега няма какво да направиш.

Рано или късно за всеки се намира някого! Когато го срещнеш, вече е в твои ръце да го задържиш. Дотогава не мисли постоянно за това!

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: be41a08f60
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   За да се включиш в живота около теб,трябва да проявиш някакви чувства,а ти явно нямаш такива!!!

 
  ...


...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 550ed6e6a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Направи си няколко регистрации в различни сайтове за запознанства, почни да излизаш по-често на заведения с приятели. Ти не си принцеса, за да чакаш вкъщи рицаря на бял кон. Може да го срещнеш съвсем случайно. Но знам, че ще си станеш сама, ако извървявяш маршрута от работа-вкъщи и обратно.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 3a33fc7c58
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Вглеждай се и в радостите на живота, и в хубавите му страни. Колкото по-черен е погледът ти към света, толкова по-зле ще се чувстваш. Търси доброто у хората и гледай положителното във всяка ситуация. С черногледство, песимизъм и самосъжаление няма да постигнеш нищо - нито ще станеш по-щастлива, нито ще намериш мъж, който да те хареса, нито роднините ти ще те намерят за по-стойностен човек. Промяната трябва да стане отвътре-навън.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 5f0fe24d81
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Номер 7, е прав.
Истината е в теб и в това да можеш да претегляш само положителното, във всеки и всичко...
Не се оплаквай и не мърмори....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker