Той иска свобода - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той иска свобода
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 3130 пъти
Здравейте!
Не знам дали избрах правилното място, където да потърся съвет, но съм отчаяна вече...
Преди 10 дни приятелят ми ме остави. Каза, че не иска да ме вижда и чува повече. Всичко стана когато се скарахме по телефона за някакви незначителни глупости. Вбеси ме до толко, че започнах да му говоря какви ли не неща само и единствено с идеята да го накарам да се чувства зле. Наприкаэвах му неща, които нараниха много огромното му его. 2-3 дни след случката продължих да го търся, за да се извиння и да обясня, че не мисля и половината от нещата, които му наприказвах, но той не ми повярва. Каза, че нищо няма зпачение вече, защото съм му безразлична. Минаха няколко дни и отидох до тях да си взема някои неща-не си казахме нито дума. Просто ми ги даде и си тръгнах. На с. едващия ден случайно го видях, но бях с мой приятел и когато го погледнах реших че ще ми е по-лесно ако продължа да вървя и го подмина. И така и направих. Когато се прибрах мисълта за този човек ме разкъсваше вече ии.. пак се обадих. Бешя решил, че този мой приятел е едва ли не завестител някакъв. Отговорих му на всеки един въпрос възможно най-подробно и се опитах отново да го обедя, че точно за него няма нещо на този свят, което не бих дала. Говорихме много. Все по-ясно виждах как заради думи, които съм изрекла в момент на ярост съм загубила толкова скъп човек...
Реших да опитам да го запазя в живота си и поисках от него да си останем приятели - очудващо, но той се съгласи. В един момент ми спомена за нуждата му от секс и се разбрахме да се видим поне за това. После "пазарлъците" продължиха и се разбрахме да си кажем ако някой от нас си легне с друг.
Имам надежда, която не съм сигурна дали няма да ли донесе още страдания по любимия човек. Но тази надежда се крепи на някакъв неангажиращ секс с човека, за когото бих дала душата и живота си... Опитах да говоря пак с него, защото ми беше казал, че толкова го е мъчило точно това, че когато е някъде с някого аз съм искала да ми се обади и да ми каже, ме всичко е наред, за да не се притеснявам. Мъчило го е и това, че в последно време от мен не е оставало време да се вижда със семейство и приятели, за което също съм съгласна.. Питах го не иска ли да си останем така, както сме се разбрали и ми каза, е на този етап няма нищо против да правим само секс, но не иска да бъде с мен по никакъв начин. Каза, че ако остане с мен рискува да се стигне до деца, брак и т. н. А в крайна сметка все някога ще поиска да има семейство.
Не знам как да постъпя. Искам да сме заедно, а той държи на свободата си. Мисля, че след всичко, което се случи съм успяла да пречупя себе си. Но как да го накарам да ми повярва? Той не искаше дори да ме целуне... Много съм отчаяна! Моля ви, дайте ми съвет, помогнете ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: fc734de053
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Само удължаваш агонията си. Ти буквално се мъчиш да задържиш някого. Мъчиш се да го спечелиш обратно, доверието му, любовта му. Ако има да се случва нещо хубаво, то се случва лесно и ненасилствено, следователно ще бъде с друг човек! Само запомни грешките си, твоите и неговите, и ги помни, за да не ги пренесеш в следваща връзка.
В момента от теб се изисква едно специално умение- да имаш волята да сложиш край на тези пагубни отношения. Имала съм подобно преживяване и месеци след като сложих край намерих човека, да, имаше тежък период, но те уверявам, че е правилно да се чувстваш обичана, ухажвана, уважавана, в противен случай- не си щастлива! Бориш се за нещо вече изгубено!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 285346f063
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Погледнете се отстрани - приличате на деца, скарали се на пясъчника за кофичката или лопатката... А пък ти си също и толкова неграмотна, колкото тях.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c6e5d76971
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Явно си го обидила доста. Не го търси, остави го за малко. Остави да мине още време и му кажи, че съжаляваш и че не си мислила наистина онова, което си му наприказвала. Ако те обича, ще забрави за това и ще ти прости.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9dd381742d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ограничавала си го... Той къде е бил, та не ти е казал на време и не сте поговорили за тази негова свобода?
И ако беше умен и беше говорил с теб за свободата си на 4 очи и по-от рано, нещата да сте ги изгладили до сега и да нямате проблеми...

То, че това му е било проблем... било е, но то връзка без проблеми няма. За това, като има нещо се говори навреме и се оправят нещата, намира се изход от ситуацията.

А той?? Не ти е говорил въобще, скарали сте се тука за глупости и той те изкарва теб виновна...
Ти да не би да знаеш какво за него е проблем, и какво не е?
ТОЙ е този, който трябва да си каже, ако нещо не харесва в теб или във връзката, а не да си мълчи.
То така връзка не се изгражда...
Ти също, споделяш какво и на теб не ти харесва и след това и двамата, заедно търсите решение на даден проблем.

Но вие сте си мълчали, или по-скоро той.

И смешното е... че УЖ нямало да ти се обажда и да те търси и не иска дори да те чува, па камо ли да те вижда, а ти се обажда в един момент... ЗАЩО? Щото искал "нещо" от тебе...
И ти ГЛУПАВАТА си се съгласила...
И след това, сте решили да си останете само е такива... за неангажиращ секс... той те е попитал дали така искаш...
И ти пак, Глупавата си се съгласила...

Ти какво искаш въобще от тоя живот?
Извинявай, ако се засягаш от начина по който се обръщам към теб, но мисля, че е добре да продължиш напред в живота, САМА, а не с тоя олигофрен, който не знае, че обвързвайки се, човек жертва задължително част от свободата си...

Сега той, си щрака с пръсти и си има теб... играчката за секс ;)
И си пее на Васил Найденов: "Казано честно всичко ми е наред" А ти, се надяваш някой ден той, да реши отново да се обвържете и да продължите връзката си...

Това е една огромна грешка... той е видял, че ти няма да се откажеш лесно от него и естествено, че си се съгласила, как няма, на тази негова, доста изгодна за него оферта, защото, момчетата тук, след мен ще кажат:

Един мъж, има ли си жена, която да си му пуска, без никакви сериозни връзки и никакви други взаимоотношения освен сексуални, значи на него нищо не му липсва ;)

И ти, глупавата, си се хванала на въдицата му и се надяваш да възвърнеш една вече опропастена любов, за която, не мисля, че Ти си виновна, а единствено ТОЙ.

Засегнал се бил от някакви думи, не ти е простил...
ти го обичаш все още, но той не го вижда това.
Покаяла си се за стореното от теб (думите които си му наговорила) и това е прекрасно и заслужаваш прошка, заслужаваш втори шанс, но той вместо да стъпи като МЪЖ и да ти прости и заедно да разрешите проблемите, които в момента ви мъчат и спъват връзката ви, той е решил, женкара му, да мине по прекия път, като те е направил просто една секс играчка... мъж ми бил.... ХАХА

А ти, авторке, махай го, намери си мъж, а не някакво мекотело като тоя "твоя" и недей да му се връзваш на приказките.
Какъв мъж е, като не може да устои на една жена??
Не е удържал на думата си (Не искам да те виждам и чувам, никога повече) И след няколко седмици - "Ше дойдеш ли тука, че ми се прави секс? "
ХАХАХАХА

Бегай от такива размекнати "хора"

Едно Момче-20г.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 5967959ef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Ей това вашето звънене през 5 минути, . бахти глупостта. Толкова ли нямате работа или с какво да се занимавате, че все на телефона висите? ! Женска работа. Задушаваш го. Бившата ми ей така същата, аз на работа тя мине не мине половин 1 час звъни, ами не се усеща че почва да притеснява така, а и отгоре на всичко се сърди като я изрежа. А това с обидите къде си позволила да ми кажеш е много голяма грешка, не знам той дали ще ти прости, ама ми е интересно ти как ще си простиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker