Любов или това да живеем в два различни свята - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов или това да живеем в два различни свята
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2190 пъти
Здравейте всички!Моята история е кратка,но съдържателна.От малко градче съм и съм на 18 години.От известно време имам гадже но имам проблем.Той е много красив,богат и много интелигентен,а аз съм едно просто момиче живеещо в малко градче.Опасявам се,че не отговарям на неговото ниво на живот а той твърди че има много силни чувства към мен.Имам и още едно съмнение-може би той иска да ме вкара само в леглото си и да забрави за мен.Моля ви помогнете ми как да премахна съмненията.Срам ме е да го разпитвам постоянно,но и не мога да се оставя с тези съмнения.Какво да правя???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 27aa068e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ? Не мога да приема историята ти за абсолютна истина. Първо, кой е чак толкова богат в Бг? Хората, които се смятат за богати в Бг са средно богато семейство на запад. Това да имаш няколко коли, да ходиш на почивки по Европа го правят дори и неквалифицирани работници от други страни, които просто разумно разпределят доходите си. Просто Бг е с много по-нисък стандарт и нормалните неща се смятат за лукс.
Но по-важното е друго. Щом си на 18, сигурно и приятелят ти е около тази възраст, тоест, съмнявам се, че финансите, които притежава ги е заработил той. Той чисто и просто се е родил в богато или забогатяло семейство. Може и сам да си изкарва пари, но човек на 20 не може сам да забогатее, освен ако не е някой гений, предприемач и тн.
Ако ти самата си бедна, но имаш потенциал да се развиваш в определена насока, защо да не бъде с теб? Трябва да съдим на хората по това какъв потенциал имат. Всеки се ражда при различни обстоятелства, има и далеч по-страшни неща, например да не знаеш кои са ти родители, да няма кой да ти финансира обучението и тн.
Качества като самоувереност, самочувствие, упоритост са много важни. Ако ти вярваш, че ще бъдеш успял човек, не виждам причина това момче да не желае да е с теб ( ако действително има чувства, разбира се). Не гледай толкова повърхностно на нещата, а разсъждавай.
А ако става въпрос за определени ситуации като например той да желае да отидете на някой скъп ресторант, където ти не можеш да си позволиш (той очевидно ще знае това), ако държи на теб, ще те заведе и ще плати. Но не го използвай за разни неща. Всичко, което се иска е откровени отношения. Ако държиш на този човек и му го показваш, както и той на теб, не би трябвало да имате проблеми свързани със споменатите неща.
ПС не е нужно да си свръх-красива, за да имаш красив, умен и богат мъж. Нужно е да имаш умения и качества на истинска жена. А това, което ми се струва, че ти липсва е увереност!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6463a4a327
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Чак пък богат... може би материално е по-задоволен от теб, но това не означава, че е богат. Богати са хората, които къщи на всеки километър, и коли от най-ново поколение. Както и да е. Първо, спри да се комплексираш за глупости и да се чувстваш неловко с него. Няма как да разбереш дали иска от теб само секс... накарай го да чака, ако му омръзне - значи е искал само секс.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: cb790f644f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Само ще те вкара в леглото и ще видиш, колко бързо ще му минат чувствата. Надявам се имаш малко акъл...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8f32546f90
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От къде разбра, че иска само секс! Фантазиите май много ти работят! Щом ти е казал, че има чувства (това за мъжа повярвай е много трудно), значи не си му безразлична! Аз имам същия проблем с мамичето, което харесвам, но не зная това от какво се провокира? Според мен някой(и) приятелка(и) ти бъркат в главата! Ако го харесваш намери начин и поговори с него.
Друго нещо което ми е интересно е, защо пак се пуска термина "богат"? Това ли те интересува най-вече в него- КИНТИТЕ!!!????

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3b1de1f8ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От авторката: благодаря за съветите ви и за подкрепата и най вече за вливането на акъл което май ми беше нужно с това момче остнахме приятели просто така решихме че ще е най-удачно и за двамата колкото до последния коментар незнам кой си какъв си и от парите ли се интересуваш но аз не съм материалистка и никога не бих си паднала по човек само заради кинтите както го казваш/пишеш ти просто исках да кажа че той живее с повече материални блага от моите :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3b1de1f8ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От авторката: благодаря за съветите ви и за подкрепата и най вече за вливането на акъл което май ми беше нужно с това момче остнахме приятели просто така решихме че ще е най-удачно и за двамата колкото до последния коментар незнам кой си какъв си и от парите ли се интересуваш но аз не съм материалистка и никога не бих си паднала по човек само заради кинтите както го казваш/пишеш ти просто исках да кажа че той живее с повече материални блага от моите :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 58cfdf27e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хубаво де! Нали сте заедно или криеш нещо??? Важното е, че той те харесва пък и ти също! Защо трябва да се съмняваш в него! Ако моето момиче знае как аз се чувствам (а тя е прекрасен човек) сигурно ще откачи дваж повече, защото зная, че ме харесва такъв какъвто съм, но пуст бре мазохизъм! Все да се съмняваме в нещо, а не в любовта, която не е толкава далеч, а всъщност е само на една ръка разстояние... ние не подозираме, че в сърцето отсреща има подобни трепети и си задаваме въпроса! ~??? А тя/той харесва ли ме! Ами попитай и ще разбереш!!! Радо

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker