На какво се дължи това не знам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

На какво се дължи това не знам
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 1715 пъти
Здравейте,
Аз съм момиче на 20г. а дългогодишният ми приятел на 28. Това за което ще пиша се отнася за него и за нашата връзка. С него сме от 3 години и както при всяка връзка и нашата беше перфектна в наалото, но с времето нещо се промени като чели си омръзнахме като че ли нчкой се меси в нещата ни. Първите проблеми са от това че майка му не ме харесва още от първив ден не ме иска. Той много я слуша и си дава всичките пари на нея както и с тези пари той издържа всички у тях (майка си баща си и брат си). Ние не живеем двамата защото те какво щвли да правят без пари когато той се махнел а никой не работи от тях всички чакат на него а заплатата му не е голяма малко над минималната. Ние не излизаме на кафе или някаде другаде защото нямаме пари нали ги дава всичките на майка си. У тях не можем да идем да живеем зашото тя не ме иска а баща му е пълна п*тка не може нищо да и каже. По принцип моят приятел е много добър и може би затова позволява така да е всичко. Другият проблем е че преди 6 месеца започна нова работа и от както е там в него се вижда и усеща коренна промяна самото му държание към мен е непоносимо постоянно ми се прави на велик той можел и знаел всичко а когато стане въпрос за нещо сериозно да седна да поговоря с него за това как се е променил ми казва че съм ненормална и т. н. Всяко нешо е по-важно от мен дали телефона дали приятелите дали компютърните игри дали майка му... А той не е такъв хора супер добър е и знам че ме обича както и аз него а аз искам само да съм на 1-во място за него както е той за мен да мисли за нас ние да сме добре само това искам. Моля ви се кажете ми аз ли съм причината и не го разбрам или някой страничен ни бърка живота.
Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: a8ec51e1c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За сполуката или несполуката на една връзка винаги са виновни двамата. Никой не може да ти съсипе връзката, ако двамата се обичате, уважавате и държите един на друг. Според мен вашата връзка е изчерпана или нещо не достига, щом не можете да се откъснете от старите си семейства, да заживеете заедно и да водите ваш си живот. Пишеш за неговите пари, къде ходили - ами ти не работиш ли? Покани го на кафе един път, ако е мъж ще се засрами и ще гледа другия път да има пари да си плати кафето. Започни да живееш - ходи на кино, на шопинг с приятелки, купи си кола - твоите пари не ходят при неговите родители, нали? Къде ти е проблемът? Дори на почивки можеш да ходиш сама или с приятелки... или май те е яд, че не те глези с подаръци и почивки, а дава парите на мамчето си?
Ами ако не ти харесва - има достатачно нормални мъже, които не живят при и за мама. Ти си избираш мъжа. Този няма да се промени, а и не виждам да държи достатачно на теб, щом не намира сили да живее с теб и за теб. Животът ви си го правите вие двамата, а иначе всеки е свободен да си живее живота - нищо не ти пречи да живееш своя.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker