Каква възрастова разлика в една връзка приемате за нормална? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Каква възрастова разлика в една връзка приемате за нормална?
преди: 14 години, 11 месеца, прочетена 7068 пъти
Здравейте всички. Искам да ви попитам... Каква възрастова разлика в една връзка приемате за нормална? Хах знам, че е малко странно или тъпо да питам това, но не знам как да постъпя. Има един човек, към който имам симпатии от доста време, също и той към мен.
Работата му е такава, че 3 дни подред вечерта сме на едно и също място и понеже имаме много общи приятели сме или заедно или все покрай него. Гледа ме как танцувам, как се забавлявам и т.н. Знае много неща за мен както и аз за него.
Наскоро взе да излиза с нас, не че имам нещо против, но ми е казвал това с каква цел е, а именно да ме убеди да се видим насаме.

Много пъти ми е минавло през главата, че иска само секс от мен, но не знам ако беше само това защо след като вижда, че няма да го получи не се отказва. А това продължава вече доста време.. от нова година насам.. Държи се много добре с мен, когато види, че нещо не съм в настроение гледа по някакъв начин да оправи това и не спира докато не се усмихна.

Проблема обаче е, че аз съм на почети 19, а той на 29 и.. не знам ако позволя да имаме връзка това как ще рефлектира върху останалите. Не ме притесняват годините му, нито разликата м/у нас, но.. не знам.

Някой от хората, който излизат с нас и са ми по-близки или на него, са наясно с това и нямат нищо против, опитват се да помогнат с нещо, подхвърлят се някакви шеги, но не знам дали ще е правилно... Вие какво мислите... ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 11 месеца
hash: 1e4536cde0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хаха. На мен и на годеника ми разликата е 23 години. Запознахме се, когато аз бях на 19. Вече 4 години сме заедно. За мен 10 годинини си е чудесна разлика. То е въпрос и на вътрешно усещане. Например аз никога не съм чувствала разликата в годините.
Този въпрос тепърва ще се либерализира. Хората ще станат по-отворени към такъв тип връзка (в случай че те притеснява хорското мнение)
На моите родители разликата им е 7-8години.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 5d3ca873a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

2.   Няма значение какво мислим ние. Важното е какво мислиш ти. Чувстваш ли се добре в неговата компания? Ти вече отговори - Да. Тогава - бъди.
Какво те бърка какво мисли обществото? Все пак живота си е твой... изживей го така както ти искаш. Дали ще е с мъж на 20 или на 29г. - решаваш само ти.

Бъди предпазлива, разумна - и всичко ще е наред.
А хорското мнение нека не те засяга. Ти бъди щастлива пък те да говорят колкото си искат...
SFA

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 5af8af34e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   С моя приятел имаме 14 години разлика.Нито мен нито него го претеснява това.Въпрос на избор,няма нужда да се се съобразяваш с другите не е важно какво мислят те ,а ти как се чувстваш!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: e8766291ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен 10 години са много,да не говорим за повече.С моя приятел имаме перфектна връзка , и 1 година разлика.Не казвам че убезателно трябва разликата да е минимална,но 4-5 години според мен най-много.Все пак когато разликата е по-голяма,имате разли1но виждане кам света.Човек с годините се променя,ти виждаш нещата по един начин,а той по друг.
Той е изживял 10 години по - дълъг живот от теб,има повече опит в повече области,но това може да ти помогне.ГОлямата разлика не винаги е злокачествена,просто позволи на сърцето си да вземе този избор.Мъжът е решил , че си важна за него и ти отделя внимание,за да ти покаже че си по-специална. Не мисли за разликата,не мисли за години или хорско мнение,а помисли за себе си. Защото пред всичко и всички стоиш ТИ.

П.С Знай ,че дори със свой набор да се обвържеш-хорските усти никога няма да замлъкнат.

EvM

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 8d3f0cad20
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Здравей, миличка, много добре те разбирам и аз самата съм в същото положение.Аз съм на 17 а той почти на 27 ... да за някой хора разликата определено изглежда голяма аз много се страхувах от това как ще се отнесът близките ми приятели , но те го приеха и няма проблем е има но т5ой е от страна на родителите ми :( ...успех и се обичайте много и бъдете щастливи...много ще се радвам ако ми пишеш skype: iskamiskamte

 
  ...


...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 8131af5d61
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   За любовта няма разлика във възраста ! :) Важното е да се обичате и да сте щастливи !

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker