Да я потърся ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да я потърся ли?
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 1490 пъти
Oт една година имам връзка с момиче. Тази връзка започна малко странно...тя беше гадже на мой приятел, но впоследствие започнахме с нея много да си говориме , споделяме, станахме много близки и трудно но тръгнахме заедно. От тогава този мой приятел полудя- вече с негго сме врагове, но проблемът е , че той непрекъснато я следи къде ходи, кво прави и понеже не ми се иска да става бой често с нея избягваме срещи...тя обаче излизаше и с още едно момче, което явно харесваше- само да кажа- курва не е- просто е момиче с характер , а и много и се натискат мъжете:(. може би аз прекалих с ревността, понеже много често и звъня да питам къде е и последния път я събудих много рано , тя ме помоли да не и звъня и аз като побъркан и звънях може би 50 пъти подред, накрая тя полудя, изкл'чи си всички телефони, след като ги пусна аз пак и звънях, тя ми написа смс-и че не може да ме понася повече, да се махна от живота и , заплашваше ме даже да спра да и звъня и накрая телефона и започна да го вдига някакво момче, От тогава спрях да и звъня и вече трети ден не сме се чували- до този момент за тази година се чувахме всеки ден по много пъти- тя също ми звънеше често. Обичахме се, тя мен също- личеше си по всичко, по нежните думи, които ми говореше, по секса, който имахме....къса ми се съррцето сега, обожавам я, но ако я потърся пак може би ще ме отреже отново. Имам ли някакъв шанс отново. Много съжалявам , че така безотговорно и звънях, съжалявам, прросто ужасно я ревнувам. Моля ви се дайте ми съвет, не мога да си позволя да я загубя. Твърде ценна е за мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 750efb1f68
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Достатъчно си я търсил. Звъниш й рано сутрин, тя със сънен глас те моли да престанеш и ти й звъниш 50 пъти подред...

В същото време, когато освен теб ходи с твой приятел и с още някакъв там, и това са само тези, за които ти знаеш. Момиче със характер - аха, добре ви върти всичките.

Забрави я и продължи напред. Животът ти не се изчерпва само с едно момиче. Извлечи си поука от станалото и го използвай, за да развиеш собствения си характер. И най-вече пребори тая пуста ревност, че само ще те изяде отвътре ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker