Не се влюбвайте във външността на човека! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не се влюбвайте във външността на човека!
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2377 пъти
Здравейте!

Реших да споделя 1-2 истории с вас, които ми отвориха очите. Ще са кратки.

Преди 1 година срещнах момче. Въобще не беше първа хубост. Запознахме се във фейсбук, мразя този начин на комуникация, ама щом се случило, имало причина, нали така? Е, допаднахме си страшно много. Излизахме все по често и по - често. (От един град сме). Той взе, че се влюби в мен. Призна ми, но му казах, че не мога да се влюбя в него. Със времето ставахме по - близки, аз го заобичах и всички ме базикаха. Но знаете ли? Защо винаги трябва да съдим човека по външността, защо? Или по раса, по религия? И сега вече година сме си заедно, не сме се обвързали, за да не се разделяме. Всеки си има свобода, но знае, че може да разчита на другия винаги:) Може би е най - свястното момче, което може един човек да срещне!

Аз съм широко-скроен човек. Преди 2 - 3 месеца, отново по фейсбук се запознах с момиче. Писахме си в продължение на 2 седмици. Накрая излезнахме и беше малкоо по различна от снимките. Беше пълничка и какво от това? Отново се влюбих в характера й. Прекрасна е. Пишем си и до ден днешен. Но няма да й споделя за чувствата си, ще вземе да се обърка всичко. Казвала ми е колко ме харесва, но само като приятел, ама такъв е живота? Та малко се отклоних. Бих се влюбила не във външността, а във вътрешността на човека. Истинското му аз.

Така че хора, моля не критикувайте другите, за това че са по различни от вас. Защо да се мразим? Защо да не се обичаме? За жалост, в България останаха малко такива хора..

Който има коментари по темата или историите, нека да сподели дали е имал такива моменти, нека пише, бих се радвала. Благодаря за отделеното време!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 68cd875635
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Права си, авторке. Не трябва да се влюбваме във външността, защото тя е само до определено време. Ако характерът на човека не струва - и самият той не струва, пък ако ще и да е най-красивият. Няма значение и от каква раса и религия е. Всичко опира до възпитание, характер, държание и т. н.
А колкото до мен - нямала съм проблеми с външния вид на другите. Проблемът беше да мисля, че за един човек, с който се запознах, има значение религията и направих грешката да го излъжа. Съжалявам за това и ми се иска в най-скоро време да му го споделя и всичко да се оправи.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e910a82119
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   чакай малко? -обърках се. първо момче, после момиче? -бисексуална ли си?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b38049c734
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Споменах, че съм широкоскроен човек, тоест да :) Но това няма значение, друга е темата :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f267c99c9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз мога да те оборя малко. От личен опит ще разкажа и аз 2 кратки историйки относно външния вид. Срещнах най-красивото момче, което бях виждала някога и се влюбих от пръв поглед. Момчето не беше надувка, въпреки че момичетата не сваляха погледи от него. Оказа се много добър човек и много разбран. Вторият случай е, когато се влюбих в грозен, но ужасно чаровен и сексапилен тип, който обаче беше толкова комплексиран и лош и ми разказа играта набързо. Та в 2-та случая външността отговаряше на вътрешността. Наблюденията и изводите ми са, че когато един мъж е комплексиран от външния си вид определено не е добра партия. А хората, които нямат такива комплекси са чисти отвътре и в отношенията си с другите.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 88aba5dd35
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ще ви позабавлязам с една моя история, преди известно време едно момиче с което скоро се запознах имаше рожден ден и аз бях на нейния рожден ден, вкарахме алкохол в кръвта и аз я прегърнах, тя не ме е харесвала, след като си тръгнах тя казала на другите какво съм направил и на мен ми стана леко смешно защото съм бил с много по-красиви и какви ли не над нея (не я прегърнах защото искам да спя с нея, просто се опитах да бъда мил защото вместо всички да се забавляваха на рождения й ден те само я упрекваха за разни неща и на мен ми стана много гадно от това), та дни след това тя нито ме поздравяваше, нито ме поглеждаше.. а не съм някакъв супер грозен или противен, тренирам нещо смесено между трибой и фитнес, излизам да тичам, играя футбол и куп други неща, а и съм много добър характер, горе написаното че съм бил с по-голяма класа момичета от нея.. не имал съм едно гадже и не малко който са ме харесвали, но както авторката каза не външния вид е важен, а човека и аз избирам човека пред външния вид и да смешна беше постъпката на това момиче.. да не ми говори дни наред след като съм я прегърнал, колкото и да не ме харесва.. просто за мен се е държала глупаво и няколко вечери преди това тя се беше облегнала на рамото ми, очевидно й беше добре и не би го направила ако нямаше симпатии към мен, но може и да няма, честно казано все ми е тая, та.. незнам до колко ви е било забавно, но в мойте очи определено постъпката й след тази прегръдка си беше забавна :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 0a3d4538ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Да, подкрепям авторката. Аз имам проблем с външността и не само, нека да си го признаем :), но по външността не мога да променя кой знае колко така или иначе. Надявам се другите характеристика да оправя, макар и дърта вече, хаххах, и случайно да срещна голямата и истинска любов :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 098287db1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   СЪВЕТИ НА БАБАТА

Едно момче гледало баба си как пише писмо. По едно време я попитало:
- Какво пишеш? История за нас ли? За мен ли пишеш?

Бабата спряла да пише и му отговорила:
- Да, всъщност пиша за теб, но по-важен от думите е моливът, който използвам. На... дявам се един ден да станеш като този молив, когато пораснеш.

Заинтригувано, мочето погледнало молива. Той не изглеждал нещо особено.
- Но той е съвсем обикновен! – разочаровано възкликнало то.

- Зависи как гледаш на нещата – отвърнала бабата. – Той има пет важни качества, които, ако успееш да отгледаш в себе си, ще се превърнеш в човек, който е в мир със света.

Първо, ти си способен на велики неща, но не бива никога да забравяш, че има една ръка, която направлява твоите стъпки. Ние я наричаме Бог и той винаги ни води според волята си.

Второ, от време на време трябва да спра да пиша и да подостря молива. Това може и да го заболи, но след това става много по-остър. Така и ти трябва да се научиш да понасяш определена болка и тъга, защото те ще те направят по-добър човек.

Трето, моливът винаги ни позволява да използваме гума, за да изтрием грешките си. Това означава, че да поправиш нещо, което си сбъркал, не е непременно лошо. То ни помага да продължим по пътя към справедливостта.

Четвърто, това, което има най-голямо значение, не е дървената обвивка на молива, а графита, който лежи в сърцевината му. Затова винаги търси в себе си и в хората онова, което се намира вътре в тях.

И петото качество на молива е, че той винаги оставя следа. По същия начин, трябва да запомниш, че всичко, което правиш в живота си, оставя следа и никога не бива да го забравяш при всяка стъпка, която правиш.
Това е моя поздрав за теб, Авторе!!!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1bf6452fa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Благодаря за поучителната история, Номер 7! Не съм автора, но много ми помогна :)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b38049c734
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Автора: Благодаря за всички коментари! А номер 7, благодаря и за поздрава, страхотна история! Надявам се един ден, всички да сме по - добри хора.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 8210c4f212
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За съжаление на думи всички разбираме това, но на практика е друго, поне докато не си препатим.
Така и аз се влюбих навремето в създание, което е трудно да се оприличи като земно. Помня че нямаше мъж, който да не я види и после да не помни това лице цял живот. Тогава се мислех за късметлия, че избра точно мен за партньор. Бях на седмото небе и хвърчах в облаците.
Разбира се една приказка никога не е осеяна само с добро и за това се случиха доста неприятни неща. Зад тази невероятна обвивка стоеше нещо много брутално и коварно. Вечно недоволна от всички, само тя имаща се за права, дори и некомпетентна, неграмотна в буквалния смисъл на думата, мързелива, даваща всичко за дрешки, парцалки и други простотии. У тях беше мръсно, селски кенеф беше по чист от интериора на колата и, и винаги за всичко изброено не беше виновна тя, ами времето, обстоятелствата, дори съдбата.
И така се чудех 4 години защо сме толкова различни, защо не се разбираме както искам, защо съм вечно виновен за всичко, защо постоянно ме злепоставя пред околните. Страдах, тръшках се, когато ме заряза и досаждах повече от 6 месеца и исках да се върна в живота и.
Мина доста време за да се окопитя и разбира се продължих напред, та даже може да се каже че ми дойде и малко акъл в главата.
Много години след това я видях съвсем случайно. Беше станала продавачка в магазин за дрехи. Тази жена не направи нищо за себе си цял живот, само защото мислеше че всичко и се полага и че цял живот ще е красавицата, за която да се намери някой балък, който да запълва вечните и празнотии. Само че вече преминала една възраст, шансовете намаляват и резултатите бяха на лице.
За съжаление виждам доста младежи, които имат красива визия да се държат сходно и някак ми става болно, че за съжаление не ги чака нищо добро.

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 098287db1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравейте! Аз съм №7. Радвам се, Авторе, че си харесал моя пост, желая ти много здраве, късмет и успех във всяко твое начинание! №10 толкова трогателно си го написал- знаеш ли, на доста годинки съм- жена съм. Да прав си във всяко нещо, но е и още по- жалко един такъв човек, като жената, която си описал да съсипва и други животи. Много хубаво, че си се разделил с нея- такава жена щеше да разбире отношенията в семейството ти, ако ти беше родила деца- няма как де успее да ги възпита. Така, че радвай! Когато се ядосваме и губим нещо- най- вероятоно печелим много. В момента се чувствам така, както ти разказваш, но от позицията на майка.... едно такова уж човешко същество съсипа семейството ми, отношенията ни, добрия тон в къщи. Сега се надявам само на вразумление от страна на детето ни... Така, че ти си щастлив човек! Радвай се, че съдбата е била благосклонна към теб! Бъди щаслив!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker