Още ме боли - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Още ме боли
преди: 14 години, 10 месеца, прочетена 3344 пъти
Още ме боли, че тръгна си от мен... още ме боли, че те виждам всеки ден.. още ме боли от твойто безразличие... още ме боли, че щастието ми се превърна в страдание по теб. За мене беше първата любов... силно се надявам и аз да съм била за теб такава. Но зная, че за каквото и да става, никой друг не ще обичам толкова силно.., а за теб животът просто продължава.
Правя се на силна... със усмивка на уста те поздравявам, дори говорим си като приятели.., но вътре всичко в мен гори от болка.., а аз продължавам да се усмихвам.

Връзката ни беше кратка, но за мен всеки миг със тебе беше най-прекрасен на света. Не исках да помисля нито за момент, че ще те изгубя някой ден. ;( Но този ден дойде... усетих го от само себе си... Започна да се отчуждаваш, от ласките ми ти да бягаш... Когато каза "трябва да говорим", аз знаех вече за какво.

Поне не ми го каза лично, спести ми унижението, да видиш как в сълзи се давя и краят на живота си представям. Месеци наред аз бях руина, оттогава мина може би година, но аз още трепвам щом те видя, но трая си - нали съм нежелана... С усмивка аз понасям всеки твой флирт с друго момиче... понякога и с тези, които "приятелки" наричам...
Понасям и шегите ти по мой адрес... обидите, за тебе мимолетни - но врязващи се дълбоко в сърцето ми.

Нима не знаеш че, ме нарани... да беше ме оставил преди да те обикна... по-малко щеше да боли. Приятелките ми настояваха, че с времето щяло да мине. Но, ето ме след повече от година, аз продължавам да мисля за теб и дори те сънувам понякога.
Сънувам че сме заедно, че всичко е както преди и се обичаме.., но се събуждам и осъзнавам жестоката истина - никога няма да е както преди... никога няма да се разтапям с прегръдките ти, да сещам целувките ти... След това заплаквам горчиво... На вечерта аз заспивам с желанието съня да се повтори и пак да съм щастлива... и всеки път си пожелавам да не се събудя, да не свършат никога тези мигове щастие, откраднати от фантазията ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 10 месеца
hash: 520c010c19
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз съм се чувствала така наистина е гадно .но с помощта на приятелите ти ще го преодолееш рано или късно ..,но този човек винаги ще има място в сърцето ти ... !

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 9fd6edba73
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ...Ще ти мине, бъди сигурна и най-вече силна!!!

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: d82c5a4886
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И на мен ми се е случвало. Много го обичах, дори беше минало година и още го обичах. Но с течение на времето. Започнах да излизам и с дуги момчета. Започнах да се чувствам щастлива и без него. И знаеш ли... сега пак се влюбих. И отново съм щастлива.

С течение на времето и когато си намериш друг ( а със сигурност ще има) ще видиш, че ще го забравиш. Времето всичко лекува. Дали за месеци или години, но лекува. Забрави го. Човек, който само те наранява, не заслужава вниманието ти. ;))) Успех

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker