Една изповед - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Една изповед
преди: 14 години, 10 месеца, прочетена 3683 пъти
Здравейте не съм вярвал че ще влизам в подобен сайт, а да не говорим да пиша в него, но четейки историите на различни хора тук реших и аз да си излея мъката.

Имах дълга връзка с момиче, с което се познаваме от детството си и даже сме в една компания
Сичко почна преди година и половина. Бях обикновен младеж без грижи за няква реализация в живота, пушех трева смърках амфетамин и не ме интересуваше нищо друго, аз просто съществувах без ясна цел само тяло без душа.

Тогава се появи тя, не я бях виждал поне 6 месеца и тогава нещо стана.З апочнах да изпитвам нещо към нея и тя отвръщаше със същото. Излязохме на кафе на следващия ден пак и така аз вече бях влюбен в нея, а и тя в мен. Се пак започнахме хубава, и изпълнена с любов, връзка. На мен точно това ми трябваше, тя ме извади от дупката с наркотоци, в която бях паднал.
Точно тогава това беше най-хубавото нещо, което ми се беше случвало. Не след дълго започнах нова по-добра работа оправих всички проблеми, които имах, а ги подтисках в себе си. Започнахме да ходим по екскурзии на почивки заедно, зарязах стария си живот и старите си приятелчета.

Дойде и времето, в което заживяхме заедно и двамата бяхме супер доволни, но до едно време. Аз обичах да съм с нея, но не бях виждал и старите си другари по джойт от доста време и нещо като чели ме дърпаше към тях.
В крайна сметка започнах да смъркам от време на време без тя да знае, после тя знаеше, а за мен беше още по- лесно да смъркам. Разбира се тя беше против това ,но в крайна сметка наркотика си е наркотик. Станах нервен, раздразнителен и потаен, с което явно съм я отблъснал от мен.

Последния месец или два спря да ми дава секс и в този момент разбрах, че нещата отиват към края. Макар че знаех до каде ще се стигне аз не се постарах да променя нищо.

Една вечер сме на вън пийваме и хапваме с приятели прибрахме се в къщи подпийнали малко се скарахме и тя каза, че просто вече няма смисъл, че няма бъдеще връзката и прочие и че това беше края. Заспахме прегърнати, а на сутринта се целунахме прегърнахме и си казахме чао, мило, успех.

По късно вечерта осъзнах какво точно е станало обади и се исках да се видим и да поговорим.
Видяхме се започнах да обещавам, че ще се променя, че ще бъда друг, но тя отвърна, че никога повече няма да е същото и че ще се променя, но за някоя друга
Тогава изведнъщ цялата вселена се изтърси на главата ми.
Опитах да говоря с нея, но тя ми даде ясно да разбера, че иска друг начин на живот.

Това нещо е пресна историйка на 2 дена
Сега седя и ми се иска толкова много да върна времето назад, че никой не може да си представи.

Благодаря на това момиче, че ми показа какво трябва и какво не в тоя живот, че не сичко е алкохол наркотици и прочие има и по- важни нещица.
Дори сега, когато съм си в къщи имам чувството, че тя е до мен и сичко ми напомня за нея.

Как да запълня дупката в душицата си ?
Не знам защо даже търся отговора тук!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 10 месеца
hash: 052a8baa3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ех човееккк .. имал си добро момиче до себе си .. а не си го осъзнал. Вие мъжете понякога сте големи смотаняци (без да се обиждаш :))) ) Сам си изкопал дупката в душицата си. Поне вече знаеш какво не трябва да правиш със следващата. Казвам следващата защото виждам,че си добър човек и ще намериш своето момиче.
Хайде успех!
И без наркотици!
Ивето :)

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: e19a9b6914
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Браво Иве.Как само го каза и си напълно права.Ето аз пих ракия,сега се наливам с бира , а жена ми гледа сериалите и няма койда и обърне внимание/не е100 процента сигурно,но това е живота.

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: e93a93c265
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Добре поне, че осъзнаваш какво си имал. Дано осъзнаваши това, че те е оставила защото явно те е обичала прекалено много, за да вижда как се сасипваш с тези наркотици.
Сега това, което трябва да направиш е да й докажеш, а и не на себе си, че можеш да се промениш. А не заради това че те е оставила да се провалиш още повече, защото така никога няма да си я върнеш, дори ще я нараниш повече.

А за "приятелчетата ти", щом не можеш без тях. Обръщай им внимание от време на време, но не се друсай с тях. В живота има по-ценни неща от това и едно от тях е любовта. Успех :))))

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 90ca79ee2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Kакто са казали хората; кой каквото си направи сам,никой друг не може да му го направи!!! съжелявам наистина незнам защо търсиш отговора тук, ако ти сам не оправиш нещата няма кой друг. Аз мога само да ти дам съвет, да спреш с наркотиците и всичко останало , да се оотделиш от старата компания и да си намериш друго момиче и да мислиш какво правиш.
Времето не може да се върне на зад, можеш само да останеш с спомена за момичето и да се молиш тя да е щастлива. Хайде успех дано и ти си щастлив ;)

Лоли ;))

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 7d0c741480
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей приятел,искам да ти кажа че можеби си допуснал голяма грешка,но всеки човек допуска грешки,няма безгрешни хора,въпроса е да се поучиш от нея :) всичко ще се оправи просто трябва да не спираш да вярваш и да не се предаваш,а ти го можеш знам :) ако имаш нужда да поговориш с някой скаипа ми е sisy_86 :) Успех :) :) :)

 
  ...


...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: bf3fae2920
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   ЖЕНИТЕ СА ....

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker