Чувствам се съсипана! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чувствам се съсипана!
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2001 пъти
Искам да ви разкажа накратко моята история. Обичам един човек от 3 години, но се виждаме само за секс и излизане чат пат. Той към мен така и не беше сериозен. Аз съм на 23, той на 35. Така се случи, че забременях. Той иска да оставим бебето, но аз не съм готова, а и насреща нямам човек. В понеделник му казах новината, видяхме се, вторник пак, след това сряда ми каза, че е уморен от работа и ще спи, четвъртак трябваше да дойде сутринта, обаче се оспал, след това четвъртак пак не дойде, петък също. Чак вчера се появи вечерта. Цяла седмица все е уморен и си ляга. Той трябваше пътека да направи до нас, а той все едно нищо не е станало. Иска да ходим у тях да живеем, щял да прати техните на село. Само, че няма и стабилна работа, днес работи, утре-не. А за едно дете трябват мн. пари. Аз едвам свързвам двата края, с 200 лева на месец. А и не се чувствам готова, искам да пробвам първо, да поживеем заедно, да видим дали ще се разбираме, дали той ще се промени и тогава да пристъпваме към дете. Сега знам, че медицината е напреднала, аборта с вакум е най-безопасен. Особено ако е в началото. Аз вчера му казах, че нямам никакви пари. Даже не си направи труда да отиде до магазина да вземе. Днес добре, че бях в едни приятели да хапна. Той се обади сутринта и каза, че ще дойде по-късно, но не дойде. Как да разчитам на него, той още отсега така прави, а по-нанатък? Незнам защо изобщо ме кара да задържа детето при условие, че не ме иска. Поне това показва. Аз сега бременна трябва витамини да ям, а той си спинка у тях и все е уморен. Не исках да го махна детето, но нямам избор. Поне засега. Дано някога да се управи и да мога да разчитам на него. Толкова ми е болно! Обичам го, но няма смисъл. Нито има стабилни доходи, нито нужното поведение и загриженост. Ей сега изядох филия с меродия, сух хляб понеже ме сви корема. А той къде е? !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1a6e36e08a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Права си авторке и ти самата описваш ситуацията - не парите са ви проблем - пари се печалят и харчат, че НЕ МОЖЕШ ДА РАЗЧИТАШ НА НЕГО.
Той не е искал толкова време да поеме отговорност към теб - да те представи на роднини, познати като своя приятелка, а е искал само да взима (секс) - права си да мислиш, че той за дете не може да поеме отговорност. Много добре знаеш, че нито ще изпрати родителите си на село, нито ще е до теб при раждане, като си млада майка и имаш нужда не само от материална, но и от емоционална подкрепа.
Абортът не е шега - не случайно хората пият противозачатачни и ползват конодоми - не е добре за напред и ти да помислиш за контрацепция. Определено абортът ще остави много големи следи не само физически, а преди всичко емоционално и психически, но ти не можеш сама себе си да изхраниш, камо ли за дете. Ще хапнеш сух хляб и ще си легнеш, можеш днес да не пуснеш духалката и да спиш на студено с две одиала, изобщо - да се лишиш от какво ли не, но детето си иска своето - то иска храна, иска дрехи, иска медикаменти като се разболее, памперси, фризолаци, иска образование... ИСКА ИСКА И ИСКА. Най-вече иска внимание, обич и стабилност, каквито този мъж не може да ти осигури.
Може би е добре, че се е случило така, за да се събудиш най-после и най-после да спреш да си губиш времето с този мъж. Остави го да си спинка при маминка, търси си истински мъж!!! Секс всеки може да ти даде иначе... дори един гумен вибратор може да ти даде секс и поне няма да те забремени и няма да спинка при маминка, когато имаш нужда от него!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1e36ddff4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   от Авторката: Благодаря много за коментара на номер 1. Много си прав. Преди малко дойде моя приятел, видяхме се, донесе за ядене хляб и разни буркани, каза че отива да гледа мач и пак си тръгна, правихме секс и си замина както винаги. Аз пак останах бременна сама в нас, ще го махна няма накъде, аз искам първо да се промени да поживеем заедно по-нататък и тогава бебета. вече медицината е напреднала едва ли ще има проблеми.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1a6e36e08a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Хайде, Авторке, ще стискам палци всичко да мине добре. Не се притеснявай - в България май всяка жена има аборт зад гъба си - лекарите са специалисти в тези интервенции.
Иначе като жена те съветвам - ти си избираш партньорите, но моля те - поне пий противозачатачни/ползвай кондоми. Остави го иначе този п.. ьо да се развива (с извинение) и дългосрочно си търси сериозен и стабилен мъж. Направи си някакъв списък с критерии - примерно
1. ДА НЕ ЖИВЕЕ С МАЙКА СИ (най-важният) -)
2. Да има НЯКАКВО образование, работа
3. Да е сериозен и стабилен
4. Да можеш да разчиташ на него, да не закъснява и т. н.
5. Да те обича
.
,
,
,
Да ти носи зимнина, да прави секс и да ходи да гледа футбол, оставяйки те бременна сама, гладна и бедна гледай да не е сред критериите.
Всички правим грешки. Спокойно. Важно е да си вземеш поука и друг път да знаеш.
Аз на твое място не бих си губила времето вече с този, а бих си търсила стабилен мъж. Мисли малко, какво искаш от живота и какво може да ти предложи мъжът срещу теб и ако е два буркана с кисели краставички и едно бързо чукане преди мача - зарежи!
н1

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 5d3f1ae54f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма за какво да се чувстваш съсипана авторке. Права си, аборта е неизбежен и хубаво, че мислиш така. Друг път ще взимаш предпазни мерки. И го разкарай тоя.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1e36ddff4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От Авторката: Мила, благодаря ти много за съветите, права си наистина! Аз съм обичала този човек 3 години, и за толкова време веднъж не ме покани да живеем заедно и сега само заради бебето. Мисля да мъ предложа сега да го махна и да пробваме да сме заедно насериозно и да живеем на семейни начала и ако наистина се управят нещата и той се стегне и си намери работа и тн, тогава да мислим за бебе. Плюс това аз все още не искам да ставам майка, на 23 съм, догодина завършвам Магистратура, искам спокойно да си завърша и да си намеря стабилна работа. А той също трябва да го направи, а не да се надява да продава домати и репички от село. Лятото има пари, зимата-не. А и това, че днес донесе ядене е капка в морето, аз 3 дни ядах циганска баница с извинение, и накрая ме пита защо не съм му казала, при условие, че 2 пъти му казах, че нямам пари, а мисля, че той е човека, който трябва да се интересува. На ден ми звъни 1 път и дотам. Не идва всеки ден, а през 2-3 дни. А сега имам най-голяма нужда от морална подкрепа и той да е до мен. Правилно ли съм решила да махна бебето?

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1a6e36e08a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   О, Авторке - не ме разбирай грешно - такова фундаментално решение трябва ти да вземеш. За бебето не мога да кажа - ти си решаваш и си сама в това си решение, но виж - за мъжа ти казвам - би било правилно да го махнеш. Не си прави илюзии, този човек няма никога да се промени и да се научи да поема отговорности. Какво като си намериш хубава работа и завършиш - да не мислиш, че той ще се промени? Той си е той, ти си си ти. Не можеш да го промениш и сама си прави сметката, дали искаш да гледаш деца с такъв мъж. Иначе - дали ще го родиш днес или утре това дете - то разлика голяма няма да има, чесно казано... И на 30 да родиш от такъв мъж, с 10 магистратури да си, какво?
Ако не махнеш мъжа, според мен няма смисъл да махкаш и детето - утре ще си на същото дередже и пак ли ще правиш аборти?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1e36ddff4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката: Да, права си за него, не мисля, че ще се промени, все пак е на 35год с изграден характер. Днес цял ден не ми е звънял да ме пита как съм, спрян му е тела ама брат му е с него. Явно толкова се интересува. Искам да поживеем заедно по-нанатък да видим дали ще се получат нещата и деца след 1-2 години, още не съм готова. Но в момента се чувствам все едно нямам мъж до себе си. Един ден идва, два-не. Донесе снощи бурканите и тръгна да гледа мач, а оня ден бил уморен и пак го нямаше. Той в такъв момент като не е до мен, кога??

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 8f5b27d97a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Трябва да проумееш истината иначе много ще страдаш. Той не те обича! Този човек се опитва да помогне, защото си бременна. Ти наистина ли искаш някой да е с теб, защото се чувства длъжен понеже си бременна? Не искаш ли да е с теб, заради теб самата? И наистина ли мислиш, че ще заживее с теб ако абортираш? Ако искаше да живее с теб защо по-рано не го е направил? Три години са много време. Имал е много възможности. Знам че боли, аз преживявам болката от това просто да разбереш, че някой не те обича. Трябва да го проумееш преди да си усложниш живота още повече и да останеш самотна майка. Когато някой те обича той ще има нужда от теб, да те вижда, да те докосва, да се грижи за теб. Той няма да идва колкото за единия секс и да се отчете, че е минал. И не, с времето няма да те обикне! На сила не става! Човек или обича или не. Щом за 3 год. не те е обикнал никога няма. Изглеждаш ми толкова влюбена и загубена, искаш отчаяно да повярваш, че може да се промени, да те обикне. Сляпа си! Според мен си отговори на въпроса искаш ли да си самотна майка или не? Можеш ли да отгледаш детето му сама? Шансът да го родиш и един ден да останеш сама е голям. Нищо чудно и да има изневери или скандали. Вземи се в ръце и мисли трезво. Ти чакаш дете и то не е начин, за да си с някой, който очевидно не иска да е с теб. Някъде там има човек, който ще те обича, ще целува корема ти и ще тича да ти купи сладолед посред зима.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1e36ddff4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката: Благпдаря мн за съветите. Особено на номер 9. Прав си мн. Когато му казах, че ме гонят от квартирата и оставам сама на улицата той ми каза да си взема вестник Марица. Вместо да ми предложи да отида у тях. Това ми беше дпстатаъчно! значи дори и да го махна детето той не иска да е с мен. просто заради бебето е искал да ида у тях и сега като му казах е ще го махна и дотам. Не ме обича, не ме иска!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker