Не мога да продължавам така - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123670)
 Любов и изневяра (30425)
 Секс и интимност (14594)
 Тинейджърски (22032)
 Семейство (6687)
 Здраве (9740)
 Спорт и красота (4762)
 На работното място (3314)
 Образование (7409)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19161)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да продължавам така
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2431 пъти
Здравейте, искам да споделя това как се чувствам. Направих грешката да се влюбя до полуда в момиче което даже не иска и да знае затова. Толкова време се опитвам да направя нещо, моля се да се промени, но не. Вече започна да ми писва, загубвам надежда за каквото и да е. Чудя се дали да я изтрия от живота ми, или да продължа така, наскоро се позаядох с нея докато си писахме защото не и пука как се чувствам и от тогава, вече нищо не е същото.
Сега ми минават сякакви мисли през главата, едната от които е, да я следя така че да забелязва, самоче леко маскиран, да й всея страх, някак си искам да си отмъста, но не с физически действия, а с поглед и думи. Интересно ми е какво би било да я следвам тук таме без тя да знае че съм там, дори и да не подозира, и след време да забележи че тази фигура (аз), е винаги около нея и да се изплаши, това е идеята която ми идва, просто по някакъв начин искам нещо да направя. Сигурно някои ще си помислят че съм ненормален психопат, аз не мисля така, просто ми дойде тази идея, и не смятам нищо да и направя както много от вас предполагам си представяте.
Моля драснете по един бърз коментар какво мислите върху всичко това и моля ви помогнете ми да си подреда мислите защото не издържам вече.
Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: c26d6b18b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Мисля си: ти нямаш ли си друга работа?
Тя няма да се промени, изтрий я от живота си - да, това е най-доброто, което можеш да направиш. Това момиче ти е промило мозъка, щом обмисляш как да я следиш и да я плашиш, вкарваш се във филми, от които няма да имаш полза, гарантирам. Преживяла съм подобна случка и нямаш представа как се отблъснах и отвратих от човека, който ми погодяваше подобни номера... Така че се стягай и си живей живота.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ac8d9b15c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Това, да и "отмъстиш" са напълно детски работи. Мисли като зрял човек. Поговори с нея и направо и кажи какво чувстваш. Попитай я дали може да се получи нещо между вас. Ако ти каже "не", направо се отказвай и това е. Успех! :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3d93fd47d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Ами по-добре недей, това е много тъпо според мен. Защо пък трябва да я плашиш? , това е колкото ненормално, толкова и празноглаво.. не казвам конкретно за теб, че си такъв.. щом не те харесва така, какво остава да я преследваш.. опитай да си промениш отношението, може пък точно това да я отблъсква.. Защо си мислиш, че като се държиш идиотски и грубиянски, ще я впечатлиш? , наистина не разбирам защо сте такива гадняри понякога мъжете.. Или с добро или просто я остави, а откъде знаеш дали тя не подозира, че я обичаш и именно това я стресира, защото ти явно се опитваш да я обсебиш, дай и малко свобода, ако те харесва, тя сама ще те допусне до себе си, но недей с лошо приятелю, просто недей..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 0c7f7ee4b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен имаш нужда от психолог. На колко си? Всичко ми изглежда много объркано и няма да доведе до нищо добро. Най много да я изплашиш и с това окончателно да си затвориш всички пътеки към нея. По добре поговори с нея, разкажи и как се чувстваш ако отново те отреже ПРИЕМИ ГО и продължи напред. Живота продължава. Има и други жени които ще те обичат и уважават.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d65a1b4217
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От автора:

Благодаря за бързите и полезни отговори.

1 – Има истина в думите ти, наистина ми проми мозъка, толкова неща съм правил за нея, толкова внимание съм й отделял, толкова съм слушал и попивал за проблемите й, а тя не дава пет пари за моите трудности. Когато започна да й споделям тя се изнервя и казва че съм я искарал нея виновна затова какво е станало, а всъщност имам нуждата някой да ме разбере.


2 – Така е, признавам. Опитвал съм се да говоря с нея, помолих я да останем насаме да й споделя нещо а тя ми отвърна – „Нали няма да ми се обесняваш в любов? ’’
.... След тази случка вече не съм се и опитвал.


3 – Пробвал съм да се промена – никакъв резултат.
Аз не искам да я впечатля, няма да й се показвам че аз я следя, ами вместо това, да съм неизвестна фигура. Знам от една обща приятелка че преди време, те са си говорели затова какво чувствам, но нейното мнение било че съм несериозен, и не разбирам себе си.

Как е възможно всичко това, не съм ли й показал достатъчно колко е важна за мене, не съм ли направил достатъчно за нея, сигурно не съм щом не си дава сметка за нищо.

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f676483aed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Хаха, щял да се маскира... най-много да те помисли за куку. Абе пич, много си филмиран нещо... успокой се малко и не прави глупости. Не й прави мръсно... щом не се интересува от теб, спри и ти да се интересуваш от нея, вместо да й отмъщаваш. Тъпо и смешно е, и говори зле за теб.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a8c8e190a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Изтрий я веднага. Напълно! Всеки спомен за нея и всеки контакт с нея или нейни близки. След година, максимум две ще си нов човек. Обещавам ти :) Минал съм по тоя път, както и някои мои близки. Само си удължаваш агонията и храниш чуждото самолюбие със собствената си болка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker