Защо никой не иска да тръгне с мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо никой не иска да тръгне с мен
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2349 пъти
Здравейте, не пиша тук за първи път, има много интересни истории, чета ги с удоволствие, понякога и отговарям. Колкото пъти чета, в сайта научавам нови, неща и обменям опит с зрели хора което ми помага. Но ето както всички вие имате проблеми така и мен ме тормози и ме измъчва едно нещо, ще дам малка информация за себе си : Момиче на почти 18г., чаровна, добродушна, минъонче, нямам много приятели, имам колкото за забавата. Не съм спраена, нито надута , напротив мога да се оправям, умея да контактувам, скормно момиче съм. Проблема е там, че си нямам приятел, а много искам а в скоро време мъжете искат неангажиращи връзки, а аз не искам такава. Имала съм досега гаджета 1, 2 но не съм имала интимни отношения с тях (девствена ) съм, но работата е там че, вече имам нужда от някой с който да го направя, накратко умирам си да права секс, с опитен мъж, но не искам да ходя с него само за да ме подхвърля, искам да има чувства към мен и малко да ме изчака. Работата е там, че мъжете ме заглеждам, харесват ме заради външността и тялото ми, но никой не предприема нищо гледат, питат за мен но само до там като разберат, че не се давам толкова лесно, бягат от мен, защо се питам аз какво ми има. Къде ли не хода, по кафенета, дискотеки, фитнес.... , само да се получи нещо и да се запозная с някой, запознавам се но до там. Всяка вечер си плача скришом в стаята ми, и се моля някой да се появи в живота ми, гледам някои от приятелките ми си имат гаджета целуват се, гушкат се а аз седя от страни, и има завиждам благородно. Нявярно ще си кажете, да ти имам проблемите, не напротив наистина ми е много тежко, и самотно, искам да имам някой до себе си.
Какво трябва да направя аз ли да вървя да им се предлагам, вече не знам, кажете си мнението, какво да правя не издържам вече.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 7824c1d7dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От къде си??

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a8e732ccc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбирам, че има известен натиск над психиката ти, но няма място за отчаяние, иска ми се да не ти говоря разни банални приказки, предполагам си се наслушала на такива и съответно не ти влияят, но не мога и напълно да се абстрахирам от тях, бидейки чистата истина. 18 години е прекрасна възраст, съвсем скоро ще се убедиш в това! Няма място за сълзи, няма място за самосъжаление, та ти не виждаш нито красотата, нито магията, които таиш, хората около теб ги виждат, но явно не се чувстват достойни за тях:)
И така, не се пренавивай, не търси любовта по кафенетата и дискотеките, тя сама ще те открие в най-неочаквания момент, бъди сигурна, че така ще се получи:)
Ех, колко трепети има зад думите ти и колко спомени зад моите:) Ако можех щях да те прегърна, да се опитам да ти вдъхна малко кураж, но това няма как да стане, затова просто ти стискам палци:)
М, 34

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: fd60e283ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   АВТОРКАТА: Благодаря ти номер 2, дано някой ден да изгрее слънцето и на моята улица, може би сега не е момента да стане

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e02746462f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз до 21 години бях девствена и се гордея с това. Щях да съм и още време, докато на 23 не срещнах мъжа на живота си, но едни гинеколог ми каза, че припадъците ми по време на цикъл са били от липсата на полов живот. И затова трябваше да го направя. По случайност или не гинеколога, лека му пръст, се оказа прав. Припадъците спряха. Приятелките ми още от 7-ми клас водеха полов живот, но аз не се влияех от другите. Имах си достойнство. Имам си го и сега. Не те съветвам да го правиш без чувства. По-добре изчакай, докато се влюбиш в някой достоен. Споко ;) Излизай с приятелки и приятели, бъди общителна и добронамерена към хората и винаги с вдигната глава... и нещата сами ще си дойдат на мястото ;)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c616487bc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 4 - аз до 17 г. бях девствена и се гордея с това. Ха-ха-ха, що за повод за гордост?
Може човек да се гордее за нещо постигнато, нещо изключително, а то ципата всички жени я получаваме по рождение. Да ти имам и гордостта. За припадаци заради липса на секс чувам за първи път -), но много хубаво - ще кажа на мъжа ми, когато отиде в командировка...

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e02746462f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   От номер 4 до номер 5 : Гордея се с достойнството си. Смятам, че непълнолетните не бива да имат полов живот. Първо, защото са още деца и в пубертета се правят много грешки. Второ, защото не желая да го правя с някой просто за спорта или нещо такова. Искам да се обичаме. След като се обичаме значи имаме сериозни намерения един към друг. А кое дете ще има такива сериозни намерения? Погрешно е според мен децата да създават деца. Та те още не са се развили психически и физически! Все още имат настойници по закон. В Америка например на 21 са вече пълнолетни. Аз на 20 се чувствах още дете. За психически не зная, но физическото развитие продължава до 26 годишна възраст.
А за припадАците попитай някой специалист. Аз не съм гинеколог! Мисля, че беше излишно да се подиграваш с човешките болести.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 7c60bf3759
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Бъди спокойна още си много малка ще си намериш някой, ще се разочароваш, после друг и така докато си намериш твоя човек с който ще искаш да споделиш живота и да създадете семейство. Ти си романтичка и лошото е че такива като нас са изчезващ вид, аз съм момче на 24 години не съм девствен, но не ме удовлетворява живота защото не мога да срещна свястно момиче, някое като теб. Моят съвет е бъдеш себе си да не ти пука, че нямаш гадже и да не чакаш само някакви момчета да те заговарят, защото повечето от тях едва ли искат да се гушкат с теб и да имате дълга връзка. Огледай се и за някой който от време на време ти хвърля някой поглед, но не предприема действие да се запознаете защото го е срам или го е страх да не му се изсмееш. Бъди сигурна, че това момче е по стойностно и можеш да отидеш и да го заговориш и от там нататък всичко ще тръгне, ако се харесате, ако ли не само приятели и толкова :). Надявам се да съм ти помогнал и те желая Успех :)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 9e9f55f352
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Много хубави качества имаш! Ако не се държиш понякога като дете, мисля че ще си намериш приятел, който да те обича! Аз моята е намерих, но наистина се държи като такова и вече не зная какво да направя! Влюбен съм в нея и това ме тормози. Трябва да поговорим, но отдавна не мога да се свържа с нея! Не си ли влюбена в някой? Влюбвала ли си се изобщо???

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 906ac64957
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   АВТОРКАТА; КЪМ НОМЕР 9 Разбира се, че съм се влюбвала, но повечето само си играеха с мен, а аз страдах и продължавам да страдам. Знаеш ли аз съм малко капризна, поне така казват хората около мен относно избора ми на момчетата. Аз съм такъв човек, че ги подбирам имам определени критерии, за мъж, но в крайна сметка каквото съдбата ти предостави. Имах едно влюбване в едно момче, от дума на дума, и закачки аз бях едно шаранче което улови стръвта, е това продължи почти 3 години. Макарче не сме били гаджета, просто познати. Но съм имала гаджета не са много 1, 2, но за кратък период.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 35900594ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Авторке, аз цял живот си търся момиче като теб, но... явно нямам късмет, всички търсят пари и слава, ти си една от малкото, които търсят любов :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker