Има ли смисъл тази връзка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121328)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9607)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18563)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли смисъл тази връзка?
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 1970 пъти
С моя приятел сме сме заедно от 8-9 месеца и нещо все не е наред. От началото имахме много проблеми, защото той не ми вярваше, а причината за това е че разликата ни е голяма той е на 30, а аз на 18. И така от началото той много пиеше, карахме се, даже ми е посягал, но аз преглътнах тези и неща и продължихме връзката си. Последно имахме такъв скандал на нова година и от тогава имаме голям прогрес, мислим за бъдещето, аз завършвам след 2 месеца. Искаме да живеем заедно, да имаме дете, даже работим по въпроса. Но когато има дори най-малък проблем и аз направя някаква грешка, той веднага иска да ме оставя, казва че няма смисъл, че не се чувства добре. Значи на единия ден иска дете от мен, а на другия не иска да ме вижда. Не знам какво да правя, много го обичам и наистина искам да съм с него, но може би тази любов ме заслепява и не мога да преценя трезво за това моля ви дайте съвет!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 4d55a230da
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   а бе я го зарежи ти си луда ако родиш толкова млада от мухльо, който ти посяга тва са мъве комплексари разберете го, че не е нормално мъж да посегне на жена

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: ab26098e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Очевидно този човек, въпреки годините си е неуравновесен и на него не може да се разчита.
Помисли си, какво би станало, ако детето вече е факт, а той реши, че няма смисъл да сте заедно и Ви остави.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: fd6749ffb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   ти добре ли си.. не стига че си малка но и си глупава и наивна.. как ще искаш да имаш дете от човек който ти е посягал.. ти можеш ли да го гледаш това дете.. имаш ли работа? имаш ли образование? какво можеш да му дадеш? ми ако утре той си хване парцалите и те зареже какво правиш тогава с бебе на ръце?? мислете бе хора.. спрете да летите..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 215eeb8a48
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не зная какво да ти кажа освен че правиш сама нещата трудни! Този мъж кога ти посегна за първи и последен път? Кога си го виждала пиян или се опитваш да пързаляш хората. Ако го обичаш направи така, че да се видите, защото, ако знаеш колко мъки му създаваш- просто ти е бедна фантазията! ... и пак те харесва такава каквато си!!!
Не прави от мухата слон, а изплюй камъка, който ти е заседнал в гърлото! Тук не играем игрички, а търсим адекватен съвет!!! Този мъж много те обича, но ти сама правиш женски номера! Поне веднъж бъди честна, но не само със самата себе си, а и с хората и с този за когото милееш!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 9f82a0140e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ето това е живото доказателство колко оглупяваме ние жените, когато някой ни накара да се чувстваме потенциални майки на децата му. "Искам бебе от теб" сякаш е най-лесният начин всяка средно или под средноинтелигентна жена да склони глава, да се приеме за Избраната да бъде инкубатор на този върховен индивид от мъжки пол и да преглътне всяка обида в името на това, че "той иска деца и семейство с мен". Пълен потрес.
А за номер 5 - явно той е от онези, дето смятат, че жената може да "си заслужи" побоя и че щом на някого му е кипнало и е посегнал, то със сигурност жената си го е търсела и го е предизвикала. И за това пълен потрес.

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 36cc7a7ed2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не.

Да живееш нещастен. Да те бият. Да имаш проблеми..
Ами, ако това е нещо смислено - да, има смисъл в тая връзка.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: dedf7d9743
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   ОСТАВИ ГО!

Да не направиш глупостта да ЗАБРЕМЕНЕЕШ от този неуравновесен чичак!
Младо, хубаво момиче, я не си губи времето!
Колко прекрасни и НОВИ неща те чакат, ти се връзваш на тоя дърт козел с ИЗВИНЕНИЕ.

Махай се от него и не го поглеждай назад, няма друго решение.
ЩЕ СЪЖАЛЯВАШ, ако не го направиш!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 500737f132
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, наистина си много наивна. Едва на 18 си все пак. Почти всички мъже говорят такива неща на жената до себе си с някаква цел. Предполагам, че той иска ти да си мислиш, че си единствената и да даваш всичко от себе си за тази връзка. Казвайки ти, че едва ли не иска да се ожените и да има дете от теб, ти ще си готова да правиш всичко за него, а това да живееш с мъж на 18 си е чиста грешка. Какво по-хубаво за него от това да живеете заедно- ще правите редовно секс, ще му готвиш, ще чистиш и тн.
На 18 трябва да мислиш как да градиш бъдещето си, а ако един мъж действително държи на теб, няма да ти говори такива неща едва на 9тия месец от една връзка, ще го направи в по-късен етап, ако например сте били 2-3 години заедно, вече сте живели заедно и така.
Виж, и моят приятел ми говори такива неща, като сме заедно от година. Но аз гледам по-скептично на нещата. Може би сега е влюбен и действително си мисли тези неща, но истината е, че само времето ще покаже. Аз самата не мога да съм сигурна, че той е правилният докато не мине значително време от нашата връзка. Според мен мъжете понякога са големи бъбривци, единствените сигурни неща са не думите, а действията на един човек. Аз не бих заживяла под един покрив с него сега, твърде млада съм, за да нямам никакво лично пространство. За мен идеалната възраст да заживееш с мъж, да се ожените и да имате дете е след като имаш стабилна работа по специалността - ти и той. 30 е идеална възраст за една жена да започне да живее на семейни начала.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker