Без деца? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Без деца?
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2640 пъти
Здравейте.
Предварително благодаря за вниманието.
Аз съм жена на 32 години.
За тези години доста неща ми минаха през главата. Нито един мой блиизък роднина, на който мога да разчитам вече не остана между живите. Десет годишна връзка с човек който ме остави с куп задължения и куп аборти и сринато самочувствие. Винаги излизаше някаква причина поради която точно сега не беше момента за деца....
И може би има Господ, че не родих от този човек, само аз си знам колко тормоз и колко изневери понесох.
С хиляди усилия, полиции, разправии успях да се отърва от този човек. Наложи се дори да напусна дори работа.
Много трудни моменти изкарах сама, но успях да си стъпя на краката. Срещнах мъж за който дори не съм и мечтала, щастлива съм, безумно съм щастлива. Никога не съм бързала така да се прибера за да видя най-усмихнатият човек на света... и ГРЕДА-ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИМА ДЕЦА...
От около от година и половина сме заедно от около шест месеца опитвахме, не се получаваше.
За мен беше ужасно труден разговор, но го обсъдихме и се изследвахме, и в крайна сметка резултатът показа, че няма как да има деца... Когато разбрах стомахът ми стана като кибритена кутийка. Нямате идея с какъв пламък в очите говореше как иска деца от мен... негово дете негово семейство, което да даде окончатлен смисъл в живота му.
Аз също нямам свои деца. Много от вас ще кажат, че има решение-инвитро, осиновяване, разбира се-това също е решение. Но нямате идея колко е тежко да гледаш най-добрият човек на света толкова тъжен...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 7a93f15da2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Винаги... по закон ще се случи на добър човек :) Знаеш ли аз не вярвам в това, което казваш... Господ си знае работата и навярно има причина, за да става така.. Имам позната семейна двойка, която беше женена 11 години без дете... накрая хората се примириха, осиновиха си дететнце.. и бяха най-щастливите родители на света.. няма и година и жената забременя.. Няма такова семейство.. от където и да минат заразяват околните с усмивки. може би случаят е същият.. а може би Бог иска да даде шанс за живот първо на някое детенце, чийто родители не го искат и после да ви възнагради за милосърдието :) Много прегръдки ти пращам... живейте и се радвайте на живота.. не си обременявайте излишно ежедневието :) Петя

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b96fe0cb35
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Трудна ситуация, но това, което бих те посъветвал, е приятелят ти да си направи всички възможни изследвания и ако има финансовата възможност да се консултира с добър специалист в областта, медицината не стои на едно място и е възможно в някой момент да се получи с бременността - но трябва той да е наясно какъв точно му е проблемът.
Ако пък няма резултат, ти сама споменаваш опцията осиновяване или изкуствено оплождане - това пак ще е ваше дете, защото ще го отгледате и възпитате вие.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f1b9e0dc9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Знам че е трудно, но трябва да сте силни. Ако наистина мислиш, че това е ЧОВЕКЪТ за теб, то тогава бъдете единни и помислете трезво какво може да се направи. Има доста варианти както ти каза. Една моя приятелка със същия проблем за съжаление се примири и остави нещата такалУспех!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f2597e9cfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Винаги съм се питала как жени като тебе допускат куп аборти, как след първия не се пази от това или си се надявала, че този ти господин ще пожелае деца? Едва ли и ще получа отговор, но както и да е ти получаваш своето наказание сега. Човек мисли с главата си преди да прави каквото и да е.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4a4f564125
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не се отчайвай! На мой братовчед му бяха казали същото. 2 години след като си осиновиха момченце, жена му забременя и роди момченце, а след още една година- още едно. Сега са най- щастливите родители на света на 3 момчета. А, двамата му родни синове са му "одрали кожата". Сигурно Господ е направил така, за да не се съмнява, че не са негови. Знам ли! :) :))))

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b07a3f942e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   няма какво да се каже рядко се намират такива жени на днешно време. поздравявам авторката и се надявам вие жените да се осъзнаете защото търпите с години някакви балъци да си избиват комплексите върху вас и чак след това преоценявате че е най-важно мъжа ви да ви обича а не дали има джип. (както повечето жени правят)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ca3d8321e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   № 5 е прав. Как е възможно да допуснеш един куп аборти... не че те съдя, но Господ си знае работата и наказва... абортът е много лошо нещо и никога не е без последствия под една или друга форма. Всичко рано или късно се връща, това добре го запомни. Пак ще кажа, че не те съдя, но имам усещането, че се опитваш да се правиш на "жертва", при положение, че сама си си виновна за абортите. Пък и какво против осиновяването, тези изоставени деца семейство не заслужават ли? Лесно е да обичаме своите собствени деца, но чуждите не са ни по вкуса, друго си е нашето собствено... отвори си сърцето за невидимото пок дай Боже един ден да забременееш от прекрасния мъж и сбъднете мечтата си.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b6d4f29738
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здравей, Авторке, понякога си мисля, че това жените сме големи мазохисти и търпим всичко, а когато се осъзнаем... е вече късно.... Това дали едно дете е твое или не биолгично- знай: едното расте в корема, а другото в сърцето. Така, че децата са наши! Та хора вземат куче и се привържат към него- та вие ли? Каквото и да се случи, каквото и да решите- любовта ви ще се засилва, защото гледате в една посока!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 0e78245a74
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей! Аз бях пред твоята дилема няколко месеца докато се установи проблема с моето забременяване - тогава със съпруга ми поговорихме спокойно и решихме, че чиято и да е "вината", ще караме напред - инвитро или осиновяване. Убедена съм, че бих обичала и дете, което не съм родила. Щом човекът до теб е добър и усмихнат, не трябва да се отказва от радостта от бащинството дори и на небиологично дете. Съветът ми е да поговорите откровено - може би той е тъжен и защото не е сигурен как ще реагираш ти по - нататък, дали проблемът няма да повлияе на връзката ви.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a151a90d6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не се отчайвайте. Предполагам колко ви е тежко, но в случая ти трябва да си по-силната и да му върнеш самочувствието. Надъхвай го, покажи му, че си готова да се бориш за да си върне вярата и той. Опитайте възможности с медикаменти, инвитро... Не всичко в този живот става лесно за съжаление. Радвай се, че си го срещнала и сте заедно.. А ако се обичате истински ще преодолеете препядствията.. Успех!!!

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f2597e9cfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Нoмер 8 не се мъчи да и обясняваш отговор няма да получим

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker