Тя е по-възрастна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя е по-възрастна
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2877 пъти
Имам връзка с жена по голяма от мен с 17 години. Тя е на 42, аз на 25. Заедно сме от 3 години. Обичаме се и ни е хубаво заедно. Тя е красива и със сигурност мога да кажа, че изглежда много по добре от повечето 20 годишни момичета. Мисля, че разликата във възрастта няма никакво значение, важното е да ти е хубаво и да си щастлив. Ние сме щастливи заедно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 52faea810a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А как приемат околните вашата разлика? Аз съм авторка на историята "Влюбих се в мой студент". Разликата ни е колкото вашата горе-долу. Прочети я и ще видиш....

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 077bc91804
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Кой се опитваш да убедиш - себе си или нас?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d61fcf3bff
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Радвам се за вас. Обаче, не мога да разбера едно нещо. Щом сте щастливи, обичате се, тя е по-красива и от 20-годишна девойка, а ти сигурно си по-зрял от връстниците си и т. н и т. н.. Щом всичко е толкова прекрасно, защо, мамка му, правиш тема тук за вас, с главен акцент върху разликата в годините ви? Защо вместо това, не се наслаждаваш на половинката си? Какво те интересува ние какво мислим, щом ти си щастлив? Ако обичта между вас е толкова силна и истинска, защо се нуждае тя от обществено одобрение/порицание?
Ще ти кажа, аз какво мисля. Връзката ви е от по-малко от 3 години. Нарочно написа 3, за да си по-убедителен. Както и да е, това не е най-важното. Изпитваш основно сексуално привличане, но само по себе си, то не е достатъчно, за да си безпогрешно убеден, че всичко е на мястото си и тя е жената на твоя живот. Човърка те разликата в годините ви. Чудиш се какво ще е бъдещето. Нуждаеш се от нашите коментари, да ти кажем това, което ти вече си премислил и те тревожи, но не смееш да си признаеш. Искаш да ни се противопоставиш, да ни убедиш, че въобще не сме прави и всичко е предразсъдък. И по този начин, вътрешно се надяваш, без да го осъзнаваш, може би, че ще убедиш и себе си, че всичко е наред.
Надявам се, да не съм прав и всичко казано по-горе да е просто плод на моята фантазия. В противен случай, ако усетиш, че има и грам истина в написаното от мен, то в такъв случай, след 5 години време, ще си спомняш за настоящата си връзка с усмивка. Или без...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: faca3595aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Има ли темата ти цел?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 02fdb11597
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   1, четох историята ти и коментарите... абсолютно е без значение околните как приемат това или онова.
А и хората си имат свой живот, свои грижи, никой не го е грижа за тебе.

Доколкото разбрах момчето /студента/ е готов да се съберете, но ти не искаш, искаш да се откажеш от любовта. Защо? Кое е по-важно от нея? Да ти кажа честно направо ме потресе това, че искаш да прекратиш отношенията. Ето автора тук казва "ние сме щастливи заедно", а ти? Не искаш ли да бъдеш щастлива?

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 52faea810a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 6, аз съм номер 1. Прочети коментарите на другите и ще ме разбереш. 2/3 от хората се опитаха да ме убедят, че след 10 г ще съм в климактериума, а пича ще задява млади мацки, ще ме зареже и т. н. Не знам и как околните ще приемат тази връзка. Ако щеш ми вярвай, искам го повече от всичко. Ако сега имах избор да живея без него или да умра, ще избера второто. За толкова години съзнателен живот за първи път някой дава всичко за мен и не се интересува от нищо друго. Ако имаше и най-малък шанс, бих била с него, но се страхувам, че това ще ме убие...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 5cdaf61c88
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   цитирам една мисъл:, , нямаше да се тревожите толкова какво мислят хората за вас , ако знаехте колко рядко го правят''. стигаме до мнението, написано в коментар номер 6, а именно -, , всеки си има свой живот''. това, че някой е казал нещо, не е от значение. днес го е казал, утре дори няма и да си спомня. а вие сами решавате дали да бъдете щастливи или да се поддавате на страховете си. всеки трябва да се бори за щастието си.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ffc9a21dc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Номер 1, 6, нали нямаше да пишеш вече по тази твоя история? Или сега я пренесе в коментарите!?? Ти за какво говориш, нали той не иска вече да е с тебе? А и ти си се зарибяваш с бившия... Стига вече с тази драма! Писна ни!

А до автора- еми номер 4 е написал всичко, което има да се каже по въпроса!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 02fdb11597
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   7, разбирам те, но никой не знае за след 10 години.
Не знаем дори утре какво ще стане, камо ли след 1-2-5, че и 10 години.
Живей днес, сега.
Гаранции няма за нищо, гаранциите са в старите гробища.
Страхуваш се, че това ще те убие... не, няма това да те убие, другото ще те убие.
Слагаш препятствия пред любовта, но птичката веднъж каца на рамото, втори път няма да кацне.

ХОРАТА какво мислят и как гледат на нещо е последна грижа. 8 е прав, хората си живеят своя живот, защо и ти не живееш своя.

Страхът: ами ако ме зареже, заради "млади мацки", ако... нищо няма да загубиш, но ако стъпчеш тази любов, със сигурност губиш. Не ти казвам какво да правиш, не те убеждавам в нищо. Само споделям моето виждане:)...

Защо не послушаш сърцето си?
Не слушай никого и нищо, само сърцето си. Всичко друго е глупост, прах на вятъра. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 5c4e110983
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Щастливец си авторе- Не за друго, просто такива жени са темпераментни и естествени, а и за какво ти е да тръгваш с някоя на 20 години, която мисли как да те муфти, а пък в леглото е като робот. Ще ти завиждат най вече връстниците и някои загорели чичовци. Да, явно е, че разликата е голяма, но го погледни от хубавата страна - Много момчета си фантазират, че имат връзка със по зрели жени, но не го признават пред муфтаджийките. Късметлия си, усмихни се. :)))

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 6c5e991f57
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   По твойта логика- значи ти като станеш на 42 и изглеждаш по-добре от 20-годишни момчета, тя ще е на 59.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 52faea810a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Номер 9, като ти е писнало, не чети. Аз там общувам само с един човек, а и не е твоя работа какво става и ще става. Не ти искам мнението. Пиша тук на автора, а тебе нито те знам кой си, нито ме интересува живи ли си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 76fc91d9dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   До №9
Като ти е писнало- Не чети! Не пиши! Когато някой пише нещо, явно е притеснен или объркан. А ти не пиши, Не чети, намери си друго занимание, което да ти доставя радост- но явно нямаш такова...
Здравей, Авторе, не търси съвет от странични хора- търси баланс между сърцето и мозъка. Тук има достатъчно злобари, а и всеки гледа и съди по своя живот, опит, възпитание и обкръжение. Хубаво е че питаш, но не каза дамата била ли е женена, има ли деца и т. н. Ако искаш и имаш възможност пробвайте и поживейте малко заедно- тогава всичко ще ти стане ясно. Трябва да гледате в една посока, да имате едни мечти, едни цели и сходно разбиране и манталитет и на двата чифта родители. Това, което е наслагвано като възпитание и на двамата, колкото и да се стремите сега и да смятате, че няма значение- в един момент се появява- дори и стандарт на живот. Бабите са казали простичко, от една черга да сте. А хората, харата ги виждаш- станали сме лоши и търсим да си изкараме гнева срещу който ни падне насреща.
№1.
не слагай точка на темата- изливай си душата, по- добре тук, отколкото на "приятелки" винаги най- близките са и най- големите врагове. Както и :"Най-много страдания в живота ни причиняват не тези, които мразим, а тези, които обичаме. "
№1. Да намериш скоро вътрешния мир и баланс, както и човека с когото искаш да създадеш семейство и да си щастлива- а той да те боготвори.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 8cf0f9e40a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   До номер 11
Благодаря ти за мъдрият коментар. Аз разбира се имам своите опасения, но съм влюбен и много държа на нея.
до номер 4- заглавието беше Влюбен съм, но е сменено от модераторите.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 58a0fe442c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Ако ти доставя удоволствие което не можеш да получиш от всяка млада жена не би трябвало да се притесняваш от коментари като след десет години и повече. Аз същто имам връска с по голяма жена. Аз съм на 27 а тя на 39. Разведена и беше самотна. Вмомента сме от две години заедно и се обичаме. Секса с нея е страхотен както и тя самата. Готина е и има невероятен сексапил за нейната възраст. Подържа се и има невероятно тяло и лице, и това че е на 39г ама вопще не ми пука. По добре в леглото да имаш жена която може да те задоволи, както и в живота. Имал съм връснички и по малки от мен но до сега не бях получавал от тях това което тя ми дава . Може да ме упрекнат по младите дами но това си е индивидуално и не би трябвало да е проблем. Има и млади момичета който могат да направят един мъж доволен от тях. Просто прави това което ти е по сърце и душа.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 6236fd0c7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   До номер 13 и 14, аз съм 9. Оооо, дали аз ще чета и/или пиша, няма вие да ми казвате! А сте още по-смешни да ми обсъждате живота, дето не го знаете!! Присмял се хърбел на шърбел (особено се птнася до страдалката номер 13)! Вижте си вашите животи и жалки проблеми, не спамвайте историята на този човек с вашата драма!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker