Как да си я върна ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да си я върна ?
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2654 пъти
Здравейте! Моята история е малко дълга, но ще се опитам да я разкажа максимално кратко и изчерпателно.
Аз съм на 28 години а тя е на 23. Заедно бяхме от 4 години от които 1 живяхме у тях и от 2 години си имаме къща(собствена). Последната година нещата не вървяха между нас аз бях изнервен обръщах и малко внимание, но въпреки това се стараех да не съм такъв дебил. Винаги съм и угаждал всичко. Искаше да си вземем куче-взехме си куче. Когато кучето порасна почти само аз се грижех за него защото било прекалено голямо за да разхожда, то разхождало нея. Имаше момент когато бях започнал да я приемам като даденост, но бързо се осъзнах и се поправих.
Истинските проблеми започнаха от моя рожден ден. Тя ме пита какво ще правим, а на мен не ми се правеше нищо и предпочитах да си останем у нас и гледаме телевизия, просто нямах настроение за празнуване (роден съм на Никулден), същатата вечер звъня и майка и да пита какви са ни плановете защото и тя се беше приготвила за празник. Седмица след това дойде и нейният рожден ден, тогава всичко беше ОК (така си мисля), докато не се обади баща и които работи в чужбина и представете си той беше забравил за ройденния на дъщеря си. Тя се разплака и отиде в другата стая а аз не направих нищо, обикновено винаги я утешавам в такива ситуации. Проблемите продължиха дойде бъдни вечер и коледа. Тя искаше на бъдни вечер да сме у тях а на коледа у нашите. Тук пак се разминахме скараме се защото исках да сме си двамата с нея у нас (нашата къща) да си сготвим нещо вкусно, да си вземем вино и да си изкараме хубаво празника защото и на мен ми псна да се караме. И краят на караниците беше на нова година. Тогава ни доидоха на гости майка и брат и. Всичко тръгна добре докато брат и не се напи и почна да прави глупости. Аз се ядосах много, но не казах нищо. Просто си мълчах и търпях. Приятелката ми пак се разплака и така приключи вечерта. Когато си тръгнаха гостите и казах, че повече няма да спя при нея и няма да види никакъв брак или деца от мен (говорихме по-рано за годеж)прсто ще си живеем така и това е. Болеше ме дори когато и говорех тея глупости. Няколко дена изкарахме така и всяка вечер я чувах как плаче спалнята сама. След това тя замина да учи (студентка е ) и ми звънеше всеки един ден а аз се държах грубо с нея. След всеки разговор с нея ми беше криво и не ме питайте защо съм се държал така защото не мога да дам смислен отговор! Само знам, че съжалявам. Съжалявам за всеки един път когато тя е плакала от болка.
Когато се прибра в нашия град дойде да ми каже, че засега ще живее при майка си и беше много разстроена а седмица след това започна да излиза с едно момче. На 14 февруари имах уговорка с майка и да отида у тях а приятелката ми да я няма. Исках да и оставя малка изненада. Написах и стихотворение като накрая сложих и отпечатък от лапите на кучето, прикрепено към букет цветя, бутилка вино от любимото и кутия бонбони. Абе всичко което харесва.
След това се дистанцирах от нея за около месец. Знам че много я бях наранил и исках да се успокои и евентуално да започна да и липсвам. След като изтече този месец и се обадих а тя се зарадва и ми каза че е мислела да ми звънне просто да ме чуе. Сега се чуваме само от време на време и на моменти се държи ту студено ту топло с мен. Не я разбирам!
Един ден не издържах и исках да поговорим за НАС. Тя не ми отказа и дори проведохме един хубав разговор. Без да се моля да и хленча и казах, че съм разбрал за грешките си защото вече ги бях видял отстрани(у мои познати и непознати хора)Обясних и всичко подробно, но тя ми каза, че не можела засега да ми даде втори шанс защото искала някаква промяна в живота си и дори не знаела дали ще бъде с този новия. Един ден майка и ми сподели, че излизали буквално за половин-един час и то не всеки ден. Мисля си че това не е сериозно, но не знам. Напоследък започна да си публикува едни странни такива статуси из мрежата "Ако обичаш някого не го оставяш да си отиде, а бориш за него" и всякакви такива на такава тематика. Мисля си че са за мен.
Един ден ме забеляза из града с колата а до мен имаше едно момиче просто я карах към тях, и вечерта ми се обади да ми се "накара" с много шеговит тон защо не съм я бил поздравил като съм минал покрай нея. Отвърнах, че не съм я видял все пак шофирам и се извиних. А капакът беше когато ми се обади една вечер в присъствието на сегашния и приятел, защото и звънях по-рано през деня, но тя не вдигна.
Моля ви, дайте ми съвет какво да направя за да си я върна обратно, усещам, че тя е моето момиче и с нея искам живея.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: eb4eb29124
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Отиди и си вземи приятелката. Бях от другата страна, годините, живеене заедно, всичко, което описваш. Вземи я и не слушай никого. Никого. Не допускай грешки. Страшно много е заложено в момента и дори не осъзнаваш колко много. Изпатила съм от такава загуба и знам цената както за едната страна, така и за другата. Другото си е нещастие...

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 8f8c9b3fc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Много тъпо си я разкарал, аз не видях някаква смислена причина.
в момента нищо повече не можеш да направиш, просто търси малко повече близост с нея, и не я оставай да изстине съвсем, зашото тогава наистина ще я изпуснеш.
явно тя е в период, в който иска да разбере какво точно чувства и как да продължи живота си.
много е важно ти да си по-често до нея, като приятел,
за да може в един момент, тя отново да те заобича.
предполагам, че тя и сега те обича, но ти си я наранил и тя го е приела.
загубила е доверие в теб, и сега ти трябва да го върнеш.
може би това означават и посланията и във фейсбук.
това е трудна задача, ако прекалиш може да я накраш да се отдръпне, затова карай леко и при възможност винаги и показвай, колко много държиш на нея, за да не го забрави.
дори и тогава шансовете ти не са 100%.
все пак обаче трябва да се бориш за да я върнеш.
ако оставиш нещата така, никога повече няма да я имаш.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b21d477e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кажи и че съжаляваш за всичко. Бъди искрен с нея, поискай втори шанс. Обясни и че осъзнаваш колко си сгрешил и си я наранил. Трябва да си убедителен и честен с нея и да направиш всичко по силите си да я върнеш. Важно е да и кажеш, че не си бил с друга след нея. Тя е объркана, не е сигурна в теб. Има чувства към теб, но няма сигурността и подкрепата ти. Трябва да промениш отношението си към нея ако искаш да бъдете щастливи заедно. Направи всичко възможно да си я върнеш преди да е станало прекалено късно, от опит ти го казвам.
Ж24

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a3a907d5ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Моят приятел беше тръгнах по този път. Минахме горе-долу през същото - вземаше ме за даденост, не ми обръщаше внимание, отказваше да говорим, беше груб, студен.. Но се осъзна по-рано от теб, в момента, в който бях тръгнала да си тръгвам. Така се стресна, че вече година ме гледа в очите все едно мед ми капе от устата. Бори се за нея!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker