Може ли някой да ми повярва? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Може ли някой да ми повярва?
преди: 14 години, 9 месеца, прочетена 2915 пъти
Преди време публикувах своята история, където разказах за пренебрежението и арогантността на своя мъж към мен и родителите ми. Получих много ценни съвети от хора със сходна съдба. Те се оказаха прави. Оказа се, че той ноистина ми изневерява.

Попитах майка му, но тя се паправи, че не е чула каво я питам, което бе красноречив отговор, че неговото семейство всичко знаят. И като си помисля, че прибрах за няколко месеца тази жена у дома, когато получи инсулт, а тя дори взе да ми държи тон да не излизам докато е била наясно, че синът й в същия момент е при онази жена. Заявих му го в очите, че всичко знам. (Тя, неговата сама се издаде, тредна телефона, когато чу гласа ми и след по малко от 10 мин. звънна от друг телефон.)

Когато го запитах коя е тя, се направи на заспал. Въпреки всичко се опитах да го разбера и да поговорим като цивилизовани хора, но той бяга от подобни разговори и те се израждаха в упреци от моя страна, нещо което не целях. В крайна сметка на всеки може да се случи, както се случи и на мен в мъката си да допусна същата грешка.

Оказа се, че обича нея, но обича и мен. Иска да е с нея, но и с мен. Но аз оставах без прегръдка, без любов. Почувствах нужда да престана да се жертвам напразно и затова се поддадох на човек, който ме ухажваше от известно време започнах връзка с него. Доста по-голям е от мен. Много съм объркана. Самата аз влязох в ролята на онази, която ограби сърцето ми и живота ми. Попаднах абсолютно в същата ситуация като съперницата си. С една единствена разлика, че той има деца. Не спи с жена си от години и също като мен копнее за разбиране и топлина.

Възможно е мъжът ми да усеща промяната в мен, защото от месец два е невероятно мил. Обърках се, помислих, че е решил да направи крачка към мен, но се оказа, че не само той, но вече и аз съм охладняла към него. Въпреки всичко го обичам и се плаша от това нехарактерно за него поведение.
Видимо е изплашен, притеснен, но въпреки всичко не иска да поговорим, да изясним положението си.

Наистина бих била склонна да не се разделям с него и да живея по този начин ако поне имахме дете. Но той не иска, семейството му го подучв на това, защото имат интерес от жилището му, а на него сякаш му е все едно. А сега трябва да предприема най- трудната стъпка в живота си, да се разведа. Искам да имам детенце и да бъда ценена и харесвана такава каквато съм. Страшно ми е трудно, може ли някой да ми повярва?. . .

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 9 месеца
hash: 1d5c08f1fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вярвам ти, защото живота е труден. Испълнен е с изпитания, които съдбата ни поднася. Ти си тази, която решава по кой път да поеме. В твоя случай, ако смяташ, че обичаш съпруга си толкова, че да го делиш с друга- ОК. Но не мисля, че заслужават това. Ако смяташ, че когато изнеяеряваш е само защото така се чувстваш отмъстена и защото ти липсват ласките на мъжа ти, това също не е щастие. Виж миличка, дори и той да не иска да поговорите, ТИ започни. Обясни му, че знаеш за другата и му кажи, че не това търсиш.

Ако мислиш, че той заслужава още един шанс и си струва- дай му. А ако не, колкото и да е трудно разведи се... След време ще се оттърсиш и ще срещнеш човек, за когото ще се ЕДИНСТВЕНА, без да го делиш с друга. Човек, на когото ще имаш доверие и ще бъде достоен баща на децата ти. Но докато това стане, ти трябва да бъдеш много-силна, защото за инстнското щастие се постига след много страдание и сила. Успех, ти желая и много късмет! :)))) Лили

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: f2939f1b33
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Боже, далеч съм от мисълта да му отмъщавам. Просто имам нужда от любов ,която от години не получавам. Затова се спасих в прегръдките на друг човек, когото обикнах. Проблемът ми е, че мъжът ми не иска деца, а аз искам.
Иначе какво ме би бъркало да си живеем и така. Може да звучи много откачено, но какво да се прави. Хич не ми се развежда, ако някой ме пита, но искам да имам дете. Не искам докато се жертвам, накрая да разбера че съм останала сам- сама на тая земя.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: ba42df02e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Щом нямаш деца, хващай си пътя и се махай!!!!
И двамата имате любовници, той и да се спре, ти няма да спреш.
Обикновено в такива ситуации компромиси се правят заради децата

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker