Двама мъже между мен и желанията ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Двама мъже между мен и желанията ми
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 2425 пъти
Аз съм жена на 29г и имам несполучлив брак който приключи още преди четри години. Бившият ми ме напусна заради друга жена. Имам и дете от него което обичам. След две години самотен живот успях да си намеря човека който ме обича и се радва всеки ден като ме види. Проблема ми е двоен, и за това желая съвети. Той е с цели осем години по малак от мен сега е на 21 и е луд по мен. Единствения проблем е че не може да ме задоволи не само финансово но и някак нее толкова активен в леглото. Обичаме и това нее малко. Много е чуствителен и нежен но ме желае от дъното на душата си за което съм му признателна. Преди няколко месеца му изневерих по най гадния начин за което съжалявам. Направих го с зрял и опитен мъж който ме пожела и то много искренно и силно. Той е на 38г и е много сексапилен, имам предвид тяло поведение дори има невероятно секс привличане. Той ме хареса и един ден завърши нашето флиртуване в неговото легло. Лошото е че ми хареса и продължихме, и до ден днешен пак го правим. Без да преувеличавам в леглото се чуствам истинска жена с него. Той е същто семеен и има красива жена и две деца. Не желаем и двамата да разваляме отношенията си със половинките и той я обича както и аз моят бих казала ощте младеж който освен стандартен секс по няколко минути не може да постигне голям успех в мойте желания в секса. Все пак съм по голяма от него но единствения плюс е че е винаги възбуден когато ме види по разголена. Любовника ми е значително по надарен на размер и правиме много дълак и качествен секс. Сега съм бременна и то от него. Малкият ощте не е опитвал дори да ме обладава без кондом. Сега съм в началото на бременноста и ощте не знам да ли да задържа бебето и как да го направя. Двама мъже са между мен и желанията ми. Грешна съм и то много но желанието за секс е главната причина. Не съм малка и причината си е главно в мен. Въпроса е как бихте постъпили ако сте на моето място. Иначе знам че щте ме упрекнете повечето но искам да ме посъветвате ако бяхте на мое място и положение в което трябва да избирате.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 529bc4be4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По една или друга причина си стигнала до тук.
Зарежи малкия, той определено не е за теб, какво като те обича? Та ти не го обичаш, само си благодарна за това, че те обича, звучи тъпо... Бъди честна с него и го зарежи. Нямате бъдеще с него, това е истината. Нямаш бъдеще и с любовника си, но поне става за секс, от което явно имаш нужда. Махни детето, защото не само ще изплашиш любовника си, ами и ще си съсипеш бъдещето, т. е. възможността да си хванеш някой готин необвързан мъж. Ако имаш дете няма да те пожелае в повече, бъди сигурна, така ще привличаш само хора, желаещи просто секс. Като се чукаш с разни пичове, ако не ползваш кондом поне пий хапчета, може да се разболееш от какво ли не, но поне няма да забременееш. Въобще държиш се по-зле от тинейджърка, кажи ми как един свестен необвързан мъж на моята възраст /34 г. / да ти обърне внимание, ако всичко, което описваш е истина? ! Ами отговори си на този въпрос и виж къде е грешката:)
Иначе мисля сама съзнаваш какво ти трябва и то няма нищо общо с точно тези двама мъже, а е компилация от някои от техните качества, това е положението.
М, 34

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 29c1691b65
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   само едно ще ти кажа и аз съм се зорил с по зрели жени в крайна сметка всеки добива опит но не и сърце като това момче да те обича толкова така че си помисли щом те цени и се обичате дали това че не се е опитвал да те обладае без кондом е по-важно.

и ти си по зряла от него той сигурно се притеснява от теб (личен опит в началото е малко напрегнато) успокой го обясни му че не се справя и му дай шанс да се научи. сега ако е някакъв с 6см. пишле няма помагане.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 09e82bdb8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Поредната драма на разведена с дете. И после нека пак някой каже, че това не си е жива диагноза.
Нека те питам госпожице нещо, защото ми е безкрайно интересно:
Един, втори, виждаш се и с двамата, ок твой си проблем, личен избор, от който така или иначе пак ще си патиш, но по фрапиращото е друго, кога по дяволите намираш време за детето ти, между всички тези мъже?
Как така самотна майка има време да изкарва прехраната, да върши домакинската работа, да учи детето си на нещо и да върти двама?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: e6bec18c3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не искам да те упреквам, но ти няма да престанеш да търсиш по добър секс. Така, че не лъжи това момче, защото то те приело безрезервно и се раздава на макс. А колкото то любовника ти за него си само секс и нищо друго. Не раждай това дете, с което ще си усложниш живота.
Успех

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: d9a43456a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами съвета ми е чисто приятелски - не задържай това дете, защото ако то се появи ще настанат много проблеми. Едно че може да провалиш живота на любовника си, който както ти сама каза - обича жена си (въпреки че го прави с теб) и има две деца. А и друго, че ще нараниш дълбоко младия си приятел, който толкова те обича. Просто поговори с него за вашите сексуални изживявания - кажи му, че не си доволна и все ще намерите някакво решение (било то със добавяне на секс играчки) или някакви методи за самоконтрол, така че да издържа и да може да те задоволява. А и все пак ти си по-голямата и опитна от него - научи го на нещо по-така. Давай му уроци

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 4e81583dcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Лелееее, адски неграмотна си за 29г. жена (съдя, че малкия е на 21 пък е с 8г. по-малък от теб). Вземи наблегни малко на ученето, явно си пропуснала навремето...
1. Преди който, което, които се слага запетая!
2. Когато думата е в подлог има пълен член
3. по малак - по-малЪк (когато се изказва сравнителна и превъзходна стерпен се слага тиренце)
4. Преди "но", също се поставя запетая
5. Най гадния - пак трябва да е с тиренце (най-гадния)
6. същТо, нещТо, ощТе - също, нещо, още
7. Преди "когато" и "както", също трябва да има запетая
8. За по голяма стана на въпрос...
9. Дълак - дълъг
Не, карй, спирам! То е някакъв ужас. Даже се съмнявам в истиността на историята, имам чувството, че е писана от 12г. тийнейджърка

Иначе

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: a33c185a61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени! - Е, добре де, защо тогава сте пуснали този текст? !?

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: de18e71ac7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Вие сте в много кофти ситуация! Не искам да те съдя, защото и Аз съм жена на 44 години и съм допускала много грешки. Мога най-смело и сестрински да ти кажа- махни детето докато е време и се раздели с двамата мъже. Живота е пред тебе, прави си генерални изводи и не си пилей времето с безпереспективни връзки, а в момента и двете връзки са такива. Това е.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: ec8f9f54a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ти се държиш по зле и от мойте приятелки, аз съм жена на 21 години, колкото е твоя приятел. Не ти личи да си почти на 30 години, ако не беше написала годините си бих предположила, че не си повече от 17 годишна. Събери си акъла, още колко ще си мислиш, че ще ставаш? Кой свестен мъж ще те пожелае и то с дете без брак от женен мъж? Толкова ли нямаш качества, че си се хванала с някакъв хлапак, че и от всичко отгоре и с женен мъж от който си бременна? Защо се подценяваш и стой с мъж които не обичаш, защото той те обичал? Ако оставиш детето ще разбиеш едно семейство, заради единия секс. С малко дете и след 30 годишна възраст се съмнявам да намериш истински мъж.
Ако питаш мен най-добре зарежи и двамата и си намери мъж които ще прави секс с теб както ти го искаш и ще се обичате взаймно докато не е късно, защото ще се превърнеш скоро в един употребяван парцал.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 6d8dad9505
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   ало ограмотяващите, пропуснали сте "четри"
таа женица да не е ромка??

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 9e38bef3af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Целият текст става дума за авторакта и за това, че не е задоволена. Само забележете, че едвам се разбира, че има дете - все едно тва нищо не е било. Горкото дете ако разбере що за родите има - бащата зарязал майка му, която търси сеееееекс. Абе това не е и за турска сапунка бе!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker