Любов и още нещо... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов и още нещо...
преди: 14 години, 10 месеца, прочетена 2947 пъти
Здравейте, на 23 години съм от София. По-принцип не давам изява на чувствата си много, но сега искам много да споделя нещо много важно за мен, намерих този саит.

Разделих се с моята приятелка. Отнаало беше любов и какво ли още не, а сега съм зарбит на парета. Всико вървеше повече от добре, разбирахме се, sex-са беше ок, нямахе забележка, бяхме родени един за друг.. може би! Всичко започна, когато тя започна работа в един хотел преди 3 месеца и някак си започна да се отдалечава от мен, веднада го почувствах.

Първонаално тя се правеше, не е така, защото винаги сме си говорили. Разговорите на всякаква тема не отсъстваха от нашата връзка- точно това ни правеше по-силни и ни даваше увереност един в друг.

След месец осъзнахме, че наистина имаме проблем. За нея беше това, че си е изградила някаква стена м/у нас, не знам защо и от каде след като съм правил всико за нея. И така 2 месеца на раздели и събирания, от които много се наранявахме един друг. Сега вече месец сме разделени, аз разбрах, че си има друг...

И как така стана подяволите.. Бях готов да дам повече от всичко за нея. А тя за нея "опитахме, но не се полуи, имаме пражо да бъдем щтастливи, ако не заедно-тогава по отделно'' и въпроса е приключен за нея. А аз съм съкрошен. Не ме разбирайте погрешно, хубаво момче съм, работя, уча, не се оплаквам от нищо. Имал съм и други връзки.. Но за един мъж е много трудно, когато си къщава децата с някои и всеки ден казва обичам те на някои да превъзмогне всичко. И сега кво на мен майната ми.....

А толкова въпроси ме измъчват, дали не го е имало този още повремето на наша връзка, защото тя наистина се държеше странно, все едно всичко е загубено м/у нас... Колко съм се вричал в нея и тя в мен и в един момент не знаеш какво става.

И сега съм се превърнал в най-жалкия нещастник и не знам какво да правя, на каде да хвана и в какво да вярвам. По цели нощи не спя и се измъчвам.. А няма и на кого да кажа, Всичките ми причтели са трърди хора и няма да ме разберат. А като се разделихме тя казваше, че много страда и и липсвам, а как така си намери друг за бога... еби му майката. Не съм на себе си.
Благодаря ви.. нуждаех се да споделя с някои

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 10 месеца
hash: 38a9db1429
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, аз съм момиче на 18 и ми се е случвало неще подобно. Имах си приятел, който много ме обичаше, в началото всичко беше ОК. Бяхме щастливи, исках да съм с него, но... В един момент се появи бившия ми приятел, който уж си мислих, че съм забравила, но явно само УЖ.
Малко по-малко аз се одръпнах от приятеля си. Станах по-студена. Бях нещастна, а не исках да го нараня. В един момент обаче, просто не издържах, както и той на моето отношение. Не казвам, че с твоето момиче е станало така, това е просто пример.

Искам да кажа, че една жена винаги се променя, когато има друг. Просто всичко е различно и това личи. Напално е възможно този мъж да се е появил по време на вашата връзка. Имай търпение и гледай напред. Остави я, ако след време премисли, нищо чудно този мъж да се окаже просто една грешка и да иска отново теб. :)))) Успех :))) Лили

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 2885078d6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Наитина е много тежко в това положение. Аз преди време се бях увлякла по едно момче, а си имам приятел от 5 години почти. Тогава моят приятел веднага усети, че има нещо. Просто без да усетя се бях променила, действията, думите ми към него... Но добре, че се усетих навреме, че обичам приятеля си и не искам да съм с друг и така нищо нямаше м/у мен и въпросното момче.

Дано и твоята приятелка осъзнае какво е загубила и осъзнае грешката си. Аз осъзнах своята и сега съм по-щастлива от всякога с моя приятел. Дори толкова много време да сме заедно, аз не поглеждам друг, макар че никой не вярва, че след 5 години се обичаме толкова силно, може би повече от преди. Пожелавам ти да намериш такава истинска любов, а защо не това да е бившата ти приятелка, която толкова много обичаш. Успех ;)

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 740d84c447
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей! Аз също съм на 23 и съм в същото положение, но няма да говоря повече, направо на проблема. :)

Приятелката ти явно не те е обичала достатъчно, за да е успяла да те замени с друг толкова бързо, като се предполага, че ти си точен тип (поне даваш вид на такъв).

А тази стена, защо се е изградила? Ако наистина те е обичала, не вярвам да те захвърли ей така.. Може би този въпросен „друг” го е имал от самото начало…


„И сега съм се превърнал в най-жалкия нещастник и не знам какво да правя, на каде да хвана и в какво да вярвам.”- Вярвай в това, че все някога ще намериш твоето момиче. Малко са хората, които се намират от първия път. По-добре изчакай момичето за теб, колкото и време да ти отнеме, но запази достойнството си, и да се върне при теб, не я допускай втори път до себе си, щом веднъж те е зарязала, ще го направи пак. И когато намериш идеалната, ще разбереш, че не е имало смисъл да се измъчваш заради нея.

„А като се разделихме тя казваше, че много страда и и липсвам, а как така си намери друг за бога... еби му майката.” – Може би иска да е и с двамата. Ти не и даваш нещо, което той и дава. Пишеш, че всичко е било ок, но повечето жени не си признават какво точно им липсва, какво не е наред, отиват и го търсят при друг, оттам идват и всички проблеми.


Ако имаш нужда да поговориш с някого, можеш да ми пишеш на dimeto_sp@mail.bg. Ще се радвам да си поговоря с теб..

Успех :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker