Той чака второ дете, а допреди седмица ми казваше "Обичам те" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той чака второ дете, а допреди седмица ми казваше "Обичам те"
преди: 14 години, 9 месеца, прочетена 4656 пъти
Целият ми свят се срути вчера, когато той ми съобщи, че чака второ дете. Толкова ме боли, че на моменти от болка нищо не усещам. Душичката ми е опустошена. А допреди седмица ми повтаряше как не обича жена си, колко ме обича мен, как сме родени един за друг и т.н Не искам да се оплаквам, нито да прося съжаление, просто искам да предупредя другите наивни създания в моето положение, които по някакъв начин имат само платонична или физическа връзка с женен мъж.

НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ, КОГАТО ВИ КАЗВАТ, ЧЕ НЕ ОБИЧАТ ЖЕНИТЕ СИ, ЧЕ ТЕ НЕ ГИ ПРИВЛИЧАТ ВЕЧЕ, ЧЕ ОБИЧАТ САМО ВАС И ИСКАТ ДА СТЕ ЗАЕДНО!!!
НЕ ВЯРВАЙТЕ НА НЕЖНИТЕ ДУМИ, ПРАЗНИТЕ ОБЕЩАНИЯ, МИЛИ МОМИЧЕТА!
НЕ СИ СЪЗДАВАЙТЕ ИЛЮЗИИ, ЧЕ ТЕ НЯКОГА ЩЕ НАПУСНАТ СЕМЕЙСТВАТА СИ ЗАРАДИ ВАС. ВСИЧКО Е ЕДНА ЛЪСКАВА ЛЪЖА, КОЯТО СВЪРШВА С МНОГО СЪЛЗИ, БОЛКА, УНИЖЕНИЕ И ЧУВСТВОТО, ЧЕ СТЕ ПРЕДАДЕНИ ОТ ЧОВЕКА, НА КОГОТО СТЕ ВЯРВАЛИ И ДАЛИ ВСИЧКО.

Не знам дали и времето може да излекува моята болка...не мога да забравя, нито да простя, нито да спя, не мога да продължа напред сякаш нищо не е било. Чувствам се омърсена.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 9 месеца
hash: 5f8604c038
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мило момиче, горе главата. Един ден ще си благодарна, че е станало точно така, защото това със съня и илюзията можеше да продължи до безкрайност. Може да си съсипана, разочарована и да те боли, но повярвай ми, тази болка е целебна.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: ec089451a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много си зле да знаеш, дано след време дръга пикла като теб да чука мъжът ти
такива като теб трябда да ги стрелят с пушки,
океи разбирам да е разведен добре а той женен и си обича жената
не разбирате ли всички те се забавляват с вас
хамава си

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 7b62c696d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   О, момиче, ти чуваш ли се изобщо?? Кой те е бил да имаш връзка с обвързан мъж? Всички тези неща съм убедена, че си ги знаела винаги! Но явно, че ти е харесвало да си на второ място в нечий живот. И това е естествената развръзка. Известно време stand by за някой си. Омръзваш му, зарязва те! Може и изобщо да не чака дете... Както и да е, станалото-станало! Гледай да не повтаряш грешките си и... не търси под вола теле!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 49e1150791
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Смешни коментари. Дамата е свободна, не предава ничие доверие, не пренебрегва свои поети ангажименти и няма защо да е упреквана за своя избор. Има безброй бракове, изпразнени от съдържание и участниците в тях реално са сами и всеки момент могат да ги отхвърлят. Затова фактът, че един мъж е женен, не означава все още нищо.

Няма повод да се чувствате омърсена. Мъжът може да Ви е обичал, но да няма сили да застане зад това свое чувство и да се справи с трудностите, произтичащи от един развод. От това не винаги следва, че чувството му към Вас е било слабо. Може просто той да е слаб човек. Между Вашата ситуация и ситуацията на една жена, в чийто живот са настъпили някакви трудности и партньорът й не се оказва на висота, за да я подкрепи, и се оттегля, няма разлика.

Вие не сте измамена или предадена от него, а просто не сте си давали сметка кой стои срещу Вас. Направили сте неподходящ избор. Търсите мъж, който стои зад думите си, а сте се спрели на безволев и слабохарактерен човек. Това не го прави 'лош','гаден' и недостоен да бъде обичан или да обича. Просто не е мъжът, когото искате до себе си.

Затова бъдете благодарна на 'второто дете', това Ви спестява да откриете кого имате до себе си, след като сте вложили много повече във връзката си. В този случай светът се е погрижил за Вас. Това е предупреждение.
Следващият път сама трябва се справите, иначе наистина ще платите скъпо. А това, което сега Ви се е случило, е просто един урок. Обмислете сериозно как правите избора си, доколко имате реална представа за близките си хора, помислете как градите връзките си. И бъдете благодарна! И усмихната :) Вие сте пазена, а значи и обичана от света.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 1e6dbffed3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Hе ги слушай има мъже които наистина не обичат съпругите си но искат второ дете това е просто някакво болестно състояние да си имаш дечица.Така че не се подвеждай под тези думи.Аз познавам един "мухльо"който няма пари да си плати сметките ходи по цял месец със спрян телефон,прибива жена си като куче,но накрая иска второ дете просто така да си има детенце това са хора които просто не мислят,че няма с какво.Не се връзвай на всичко зная го от опит УСПЕХ

 
  ...


...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: ce21308e57
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Браво на номер 1 , къде се навираш при женен мъж.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 8cdedf844e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти откри топлата вода. Ясно е от километри,че един женен мъж няма да изостави съпругата и децата си заради любовницата си.
И не мога да разбера как може да ти е хубаво "любимият" да те пази в тайна и да се притеснява някой да не разбере за вас и т.н. Човекът, който те обича трябва да го показва на целия свят. Поне аз така мисля.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 8fcf1a4ec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Благодаря на всички за коментарите! Човек не вярва на предупреждения и думи, ако не направи грешката сам и не се убеди лично. Трябваше да си строша главата за да разбера много неща за живота. За по-язвителните бих искала да напомня, че все пак сме човешки същества и грешим - всеки по някакъв начин, особено от любов. Важното е да успеем да се пречистим по някакъв начин от слабостите си и да се поправим.
Убедена съм, че ще ми е от полза цялата тази болка. С историята си исках просто да предупредя другите хора в моето положение. Дано някой поне приеме съветите без да реши да изпробва лично колко ужасно е всичко, което може да му се случи, поемайки по грешния път. Благодаря Ви още веднъж на всички!

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: db65858209
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Няма как да не боли от мъж, който наранява една жена(съпругата си с илюзорните преживявания с теб). Сега и ти ще преживееш това и това ще е твоята отплата за глупавото(някои го наричат влюбено) поведение.
Колко пъти ви питам(а понякога не публикуват писанията ми):"Кого обичате? Човек, който лъже? Да. Защото, ако не е щастлив у дома, има разводи. А не да се крие с вас.

И не вярвайте на приказки, а на дела. Любовта с действия се доказва. Иначе докато има предлагане(като тебе), ще има и търсене. И не се самозалъгвайте, че са безотговорни, нерешителни и прочее мъжете. Много умни са и си живеят живота за сметка на женската глупост.

Не се засягай от язвителни забележки. Това трябва да е най-малкото,от което трябва да те боли. Както казва някой тук-моли се да не научиш пък, че не чака дете, а това е поредната му към теб лъжа. Свали си розовите очила!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 6732ecfe48
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мило момиче, не обръщай внимание на тези отчаяни съпруги ,при който мъжете им ги имат за даденост.Да е изпран и нахранен ,не си дават сметка ,че мъжете им не ги забелязват. Това са маже, който искат но немогат да се отърват от самотат от нежеланието да се преберат в къщи.

Той те обича повярвай, но ревящата и молещата жена ротчаяна от факта ,че ако не роди второ няма да го задържи и той нямя как .Той ти е дал мнго по хубави моменти и изживявания от тая , коята стой вкащи и е все недоволна. Тези бракове не продължават дълго . Радвай се ,че си млада и той те е освободил от присъствието си . Знам боли много .Може и година, не се затваряй излизай.но когато те потъпси ,го отрежи,дай възможност на друг. Спомняй си за хубави те моменти ,и се радвай ,че господ ти ги е дал. Времето лекува

 
  ...

...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 284ecf2867
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Благодаря Ви много!

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 01141dda8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 10.Първо се научи на елементарен правопис,после ще говорим за хленчещите жени в къщи.Защо вие който се мъчите да съсипете някое семейство вярвате в "хленчещи жени"?Може и да има някъде,но са много,много рядко.Вярвайте в бесните,в ядосаните,в безкомпромисните съпруги-те са по голямата реалност.Защото колкото и до ви"обича"някой женен мъж,то пред очите на обидената си и ядосана съпруга не е толкова голям мъжкар.Не защото го е страх от нея,а го е страх от това което тя може да направи.
А то е:Да го зареже или изрита от живота си и тоя на децата.Да го лиши от сигурния му чист и изгладен дом.Да му вземе всичко,той това и заслужава.

Тия бракове не продължават дълго,тук е прав/а№10 защото точно съпругите го прекратяват.А тогава влюбения глупак осъзнава,че "обича"точно жената от която бяга,не вас.Така че не хленчете че са ви зарязали женени мъже.Те никого не зарязват,а отказват да се лишат от това което найстина има смисъл и това не сте вие!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 357225a8c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Браво № 12 много точен отговор!

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 168165dd50
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Никоя жена не може да развали чужд брак, ако той е достатъчно устойчив. Всеки открива себе си в подобни истори, взависимост от коя страна стои, но когато в различни моменти от живота си си бил и от двете, си даваш сметка, че в един брак има двама души и те ако не влагат старание, убиват брака си. Не другата жена, респ. мъж може да го разруши, ако той е достатъчно здрав!
Този мъж сигурно те обича, но мъжете търсят удобството на брака! А ти му даваш възможност да съчетава това удобство с вълнуваща връзка! Но той е добре, а ти пилееш своя живот, а заслужаваш да бъдеш единстена за някой друг!
А на тези с язвителните коментари бих казала, че животът е голям учител и обикновено ни поставя в ситуации, които отричаме и никой не знае какво му предстои. И е жестоко да се подигравате с чуждата болка!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker