Ами сега? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120985)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ами сега?
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 1829 пъти
Здравейте, хора
искам да ви разкажа моята история. Аз съм жена на 20 години. Уча в столичен университет. Един ден, когато отивах на лекции, срещнах М, също учи в университета, само, че е по-висок курс. Той е на 23. Когато се запознах с него имах гадже и не го възприемах като мъж, тоест гледах на него като на приятел и нищо повече. След време го харесах, но му казах, че е по-добре да не се виждаме, тъй като не искам да нараня сегашния ми приятел. След време се разделих с бившия ми вече приятел. Събрах се с М и вече 5 месеца сме заедно, като аз усещам, че нещо не е наред. Разделяли сме се вече доста пъти. Той играе някакви игри (lol) и изобщо за нищо не се сеща, сякаш не съществувам, приел ме е за даденост. Не искам да е така. Искам да ми се обръща внимание. Да ми казва, че ме обича, не го е казвал от няколко месеца. Да му пука за мене. Не знам къде ми е грешката, може би е грешния мъж, може би аз съм грешната. Споделете вие мнение как да си заздравя връзката, как да вкарам разнообразие...
Алегра

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: a56d52e218
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Играе игри - точно като Мордекай. :D Да, може би не ви е писано да сте заедно. След като той не ти обръща внимание, това показва, че той няма интерес към теб. Приеми съвета ми и го зарежи. Не се притеснявай, отначало може да ти бъде трудно, но после ще ти мине. Сега трябва да учиш, животът е пред теб и имаш много време да си намериш точния човек - мъж, който да те обича и да ти обръща внимание.

Ранджан

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 2eefb1ee5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Иронията е, че 13 годишната ми братовчедка имаше същия проблем. Струва ми се, че е прекалено голям да е обзет от игри. Разбирам да си играе и да му харесва, но чак до степен, че да не ти обръща никакво внимание... дай му известно време, смени си подхода (казвай му, че го обичаш, бъди по-нежна, по-спокойна, не се карай с него) и виж дали ще има ефект, но ако няма, по-добре го остави. Мъже има много, а порасналите също не са на изчезване. Ти си млада жена, а не момиче в началото не пубертета, че да си по-маловажна от wow.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1039d631ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Винаги боли, когато си помисли за раздяла, а ако се разделиш с някого на когото държиш, боли още повече. Но често болката води до щастие. Не мисля че човек, който се вълнува повече от компютъра си, отколкото от теб може да ти даде връзката, от която се нуждаеш. Ако искаш отдръпни се и провери дали ще те потърси, но моят съвет е да го оставиш и да намериш някой, който да ти пасва повече.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ee9eeec546
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По-добре сама и щастлива, отколкото нещастно обвързана... :)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 67ebb3d550
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Виж сега мило момиче, от скромния ми опит с мъжете, а и от наблюдения научих нещо много важно и то е, че за да съумееш да запазиш тръпката по между ви за по- дълго време, трябва да не се разкриваш още в самото начало. Дори най- добре да не се разкриваш въобще. Бъди като книга, която той да разлиства страница по страница и да му бъде интересно да я чете. Измисляй начини да му грабваш интереса с неочаквани действия и думи. Да има чувството, че не може да те разгадае и има какво още да научи за теб, да се мъчи да те разкрива и все да не успява. Дръж личното си пространство в тайна, дори да не е толкова интересно, в същото време не се рови в неговото такова. Само така ще се радваш на вниманието му дълго време. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker