Въпрос към мъжете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Въпрос към мъжете
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2486 пъти
Здравейте, искам да ви попитам, кое е нещото, което най-много ви впечатлява в една жена? Освен естетически, също и в поведенито и характера.
Също имам и друг въпрос, ако можете от личен опит да споделите ситуация, в която жена ви е съблазнила по начин, по който няма да забравите, без значение дали сте имали връзка с нея или е било за кратко.
Държа да подчертая че, въпросите ми не са породени от факта, че отчаяно се опитвам да съблазня някого, напротив. Просто искам да разгадая подхода на жените, които, така да речем, с ловки маневри омайват мъжете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 49f770ffb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първите 10 сек. са решаващи и при двата пола - с две думи - ВЪНШНОСТТА. Не вярвам иначе в съблазняването. Или ти харесва една жена/мъж, или не. Като почнат разни глупаци да се оправдават пред женичките си, че еди коя си ги била съблазнила ми става смешно. Още по-смешни са жените, които вярват (се правят, че вярват) на такива мъже.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 35e006df43
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не съм съгласен с No1, защото не винаги човек, щом види една жена (говоря така, мъжка гледна точка)... Сега съм с приятелка, която първо не ме впечатли. Но просто започнахме да си пишем, и се влюбих в нея - а преди това нищо не бях изпитвал към нея.
Сега на темата: Ми... не знам. Просто, ако се влюбя в някое момиче, всичко в мене ми харесва, но може би.... бедрата на една жена. Не знам - абсолютно всичко.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 09a279c763
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   сочния задник мацко и напращелите цицки :) такъв е живота

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 12762ad364
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не е толкова важна външността за мен, и е важно да не се гримира или ако се гримира, то да не е некво курвенско гримиране.

Трябва да може да готви, или да има желанието да се научи да готви.

;)

Едно Момче-20г.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 52b54a3e97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз се сещам за един подобен случаи. Бяхме седнали на кафе и идва една приятелка с 2 нейни приятелки които не познавах. Първоначално ми направи впечетление едната с хубавото си тяло. Но след като седнаха и започнахме да си приказваме, тази втората която не бях забелязъл отначало ме очарова. на външен вид не беше нищо особенно но беше много весело, отпуснато, лъчезарно интелигентно момиче. Много приказлива, мното майтапи пуска. Бяхме 2 момчета 3 момичета на масата и двямата бяхме очаровани.

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 13eba18894
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Аз като мъж не мога да се съглася с номер 1. ВСИЧКИ жени ни съблазняват ако са секси, особено ако са предизвикателни, ще дам пример. Само да подчертая, че това, че сме съблазнени или дори възбудени в присъствието на някоя гореща мацка, не означава, че непременно трябва да изневерим или нещо такова. Така че тези, които се оправдават след като са сгафили, жалко за тях. Като мъж казвам, че една 23-25 годишна с високи токчета, стилен грим или момиче с къса пола и предизвикателни бедра, с дълга руса коса или пък с дълбоко деколте и стегнати гърди -варианти много, всяка една от гореописаните може да ме съблазни, дори ако само си седи на спирката на автобуса. Не е нужно да използва никакви маневри или трикове, за да ме привлече. Ако я познавам и е тъпа като празна кофа, това не ми пречи да се възбудя от нейния аромат и стегнато дупе. Това не означава пак казвам, че ще изневеря, ако аз не го искам и съм решил, че няма да го направя. Никакви маневри няма да помогнат.
Виждам, че въпросът е зададен от младо неопитно момиче. Младостта и естествената красота, когато я има е най-голямата възбуда за мъжа. Сложи малко разголеност и не ти трябват маневри :)). Въпросът е какво искаш ти да правиш с тези козове, ако ги имаш. За да пропаднеш като човек и като жена понякога е нужна само една крачка!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: b9f6f7d8b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съгласен съм с номер 2 и 5. Най-голямата ми любов до момента беше покрай мен повече от 2 седмици, без изобщо даже за секунда да погледна на нея, като на жена. Впоследствие ме впечатли най-вече с това, че се държеше мило с мен, без излишни превземки, не се гевезеше, не се надуваше и изобщо беше нормално, интелигентно момиче.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker