Той се държи като дете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той се държи като дете
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 3649 пъти
Проблемът ми може да ви се стори малко скучен, аз също го осъзнавам и за пръв път срещам такъв човек. Не мислех, че някога ще ми се случи.. Приятелят ми е на 27 год, а аз - на 20. 7 години е по-голям от мене, но се държи като дете.. буквално като дете.. Сърди ми се за най-дребното, а да не кажем ако стане нещо по-сериозно.. Той попринцип не разбира много от компютри и не го влечат много, и понякога му казвам: "Ах, моя индианчо" и той веднага ми се цупи, почва да прави гримаси. Случвало се е понякОГА ДА Спорим за нещо и аз да го нарека примерно "много си глупав", но ей така на шега и той вече не ми вдига телефона с дни, а ако ми вдигне- почва да говори толкова много и само ме обижда и ме принуждава да му затворя телефона в лицето, след това се обижда че му затварям в лицето и така не знам до кога.. а да не говорим за ревност - там просто но комент.. винаги чака аз да се извиня.. НИКОГА, АБСОЛЮТНО НИКОГА не прави първата крачка, винаги мен ме обвинява.. Когато ми е ядосан почва да ме обижда.. Чудя се какво да правя.. Иначе като човек е много добър, винаги би ми помогнал, но тези негови лапешки държания направо ме убиват. Не знам какво да направя, как да направя, така че да не го обидя, че за всичко се обижда. Никой от предишните ми приятели не е бил такъв, дори и семейството ми, както и аз. Обичам да се майтапя, да си правя понякога бъзиции.. От всичко се наранява, просто не знам как да постъпя.. Като ми е ядосан да му звъня ли? То всъщност аз ако не му звънна, той няма да го направи, защото както казах ПАК АЗ СЪМ ВИНОВНАТА. И така трябва да му звъня супер много, случвало се и да ходя до у тях.. Не знам този човек какво цели.. явно му харесва да му се извиняват постоянно...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 32c615d9b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   говори с него, кажи му как се чувстваш, а ако пак се обиди, го остави да се сърди, не звъни.. ако не звънне, ще ти стане ясно колко държи на теб

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c8a6c2c144
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За теб изречените фрази може да са безобидни, обаче това за него е нараняване на достойнството му, унижение и мачкане на самочувствието. Още по-кофти му е, защото е изречено от жената, която обича. Ако искаш да си с него трябва да правиш компромис и да гледаш да не се изтърваш. Бъди по-толерантна.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1f5f989ce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   oф все едно слушам себе си, това положение е толкова не търпимо, че според мен каквото и да правиш няма да има промяна. Аз правя така, оставям го да се чупи за някоя глупост и изобщо не го търся и сам се сеща. Пробвай и ти колкото повече му се извиняваш и го търпиш толкова по зле ще става. Следващия път го остави възможно най-дълго време сам, трябва да му е ясно, че и ти имаш свой живот и свойте занимания. Предполагам че когато разбере че може да те изгуби ще се промени, ако това недейства при теб, го напусни, не си заслужава само излишни нерви.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ca9703502c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Тотален лигльо и егоист. Както се сърди, така и ще ти се отсърди - само не го търси да му се обясняваш и извиняваш за такива глупости.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3b09048694
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Може би е егоцентрик?

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3f6573b4cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ужас, какво търсиш с тоя....

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 86e7d7fd82
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От авторката:
Ние прекратихме връзката и отношенията си от вчера, не сме се чували, нито виждали.. И да Ви кажа този Мъж ме заряза по ТЕЛЕФОНА със следните думи: "Ти никога не си ме уважавала, винаги гледаш да ме мачкаш, отначало не беше такава, с времето се промени, мислиш само за себе си, оставям те да правиш каквото си искаш, никога няма да се промениш"
след което попитах:
-А още обичаш ли ме?
-Не, ти уби всичко в мен, много те обичах, може би както никоя друга, но ти уби всичко в мен, ВЕЧЕ НЕ ТЕ ОБИЧАМ, НЕ ТЕ ОБИЧАМ.
След което просто не издържах и му казах:
-Слушай ся, ама много добре си отвори ушите : ОБЕЩАВАМ ТИ, НАИСТИНА ТИ ОБЕЩАВАМ, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЪЖАЛЯВАШ ЗА ТЕЗИ ДУМИ. Хайде чао.

А най-гадното от цялата работа знаете ли кое е? Че сме комшии и живеем един срещу друг, и ща не ща го виждам всеки ден и се участвам ужасно..
Вие как мислите дали съм постъпила правилно с последните си думи, и дали той ще съжалява.. Защото повярвайте ми наистина се сърди за простотии. Винаги съм го уважавала. И него, и семейството му. Супер много се разбирах с майка му, сестра му... Не знам.. какво мислите вие, дали ще ме потърси скоро?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 7cfdb278b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторке, в случая ти се държиш като дете - защо да те бил търсил? Защото си се била разбирала със семейството му? Ами ти защо не потърсиш тогава сестра му и майка му, какво търсиш него.
Човекът иска да си живее без теб. Уважи го - съвсем по мъжки се държи. Може би за пръв път, от както е с теб. Кой знае - може и да е имал право, не мислиш ли?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1f5f989ce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен всичко е свършило, той дори няма смелост да ти каже тези неща в очите едва връзка се основава на обсъждане на проблемите, а това при вас е липсвало. Продължаваш на пред и си намери някой, които ще е истински мъж от този. Не си заслужава да го мислиш повече.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 51d01146db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Какви зодии сте двамата? Може да не сте съвместими.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker