Бившото ми гадже ...С най-добрата ми приятелка.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бившото ми гадже ...С най-добрата ми приятелка..
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 3097 пъти
Здравейте.. Сега ще ви разкажа моята история.. Аз съм момиче на 18 години и имах сериозна връзка с едно момче което е на 21.. Та така бяхме две години заедно... Имахме малки караници и такива работи, но понеже исках ме да си останем приятели решихме, че ще е по добре да се разделим. Разделих ме се ние мина се известно време към един месец и дойде рождения ми ден.. Поканих го.. И тази въпросната ми приятелка също... В разгара на купона приятелката ми започна да се сваля с бившия ми.. А много добре знаеше, че аз все още го обичам.. Реших да я накарам да дойде с мен до кухнята да ми помогне пък и да си поговорим да и кажа, че това което прави е доста гадно, но тя беше погълнала солидно количество алкохол и явно изобщо не разбра за какво и говорех и продължи да се натиска на бившото ми гадже... НА мен ми стана много кофти, но какво друго можех да направя... След известно време някъде към седмица може би и две с приятелката ми си бяхме уговорили среща в едно квартално кафе. Когато отидох до уреденото място тя беше с него.. С момчето което обичам.. Учудих се, Влезнах в заведението и седнах при тях.. Тя ме дръпна на страни и ми каза, че са решили да опитат дали ще потръгне между тях... Тогава се почувствах супер зле, Но какво можех да направя... Опитах се да огранича контактите си с тях.. Защото приятелката ми беше щастлива с него... А аз не можех да понеса гледката как се гушкат и се целуват.. Изпитвах една гадна болка... Сърцето ми се свиваше всеки път като ги виждах заедно... Исках да му кажа какво изпитвам към него, исках да му призная как още продължавах да го обичам.. Една събота след около месец от както те бяха тръгнали събрах смелост и му се обадих... Казах му какво изпитвам.. казах му колко много ми липсва.. , но ме беше страх да чуя той какво ще каже.. Дали нямаше да ми се изсмее? Затова набързо затворих телефона си и го изключих.. След около час на вратата се звънна беше той... Отворих вратата и в момента в който го погледнах в очите.. той ми се усмихна и аз се изчервих цялата.. Той ме пита дали може да поговорим и аз естествено се съгласих.. Той ми каза, че и неговите чувства не са утихнали и че иска да се съберем отново... За миг се почувствах наистина щастлива, но за бога той ходеше с най - добрата ми приятелка... Аз не можах да му откажа, но не се и съгласих... Казах му, че може да се съберем, но известно време няма да казваме на приятелката ми... Той ми каза, че ще и обясни, че иска да се съберем и, че няма как да ходи едновременно и с двете ни, но ето, че нещо такова се получи... Ходя с бившото си гадже, което е гадже на най - добрата ми приятелка.. Чудя се как да и кажа? !? ! Какво да направя? Ако може някой да ме посъветва бих му била адски благодарна :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: c905ae7d18
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се сърди, но си постъпила много лицемерно.
1 -во - били сте разделени, когато другото момиче е тръгнало с него.
2-ро ти си предложила да не казвате нищо на нея.
Ще ти кажа, каква е далаверата на момчето тук - той не обича никоя от вас, а просто си чуква разнообразно - кеф му теб, кеф му нея - чуква си разнообразно. Много унизителна ситуация за теб, защото ти сама си му се предложила...евтино.
Той иначе не те уважава и не те обича - иначе нямаше да тръгне с другата. Просто му харесва да си има две мадами. Лошо няма. За него - той е пич. Пред приятелите си сигурно е най-големият пич, спукват се от подигравки по вас - к...венцата.
Връзката ти обаче няма бъдеще и 100% си губиш времето.
Накрая мъжът ще срещне трета, която действително ще обича и ще ви зареже и двете - и двете евтини, лесни мадами, които сами се предлагат...евтино...и стават за смях. Разбери, че мъжете не си падат дългосрочно по такива - особено по предателки и лицемерки, лъжкини и тем подобени жени, които не уважават най-вече себе си.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4f7f5e9067
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И като срещне третата, тя ще се окаже такава, какъвто той е бил спрямо двете предишни. Обикновено така става - този, който се прави на тарикат, рано или късно си получава дозата от същото лекарство, което е давал на другите, които вероятно са имали чувства към него.
Авторката, щом му е липсвала елементарна лоялност поне да се захване с друга, а не с приятелката ти, запитай се какво представлява тоя... "пич".

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3242380c4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не виждам защо толкова се притесняваш. Тя не се притесни да излизат когато ти все още си имала чуства към него, нали? Това НЕ Е приятелка. Има си един закон в приятелството който гласи че една приятелка никога не трябва да излиза с бившия на друга приятелка. Не мисля, че ти в случая си лесната щом той е бил с теб преди. Тя е излишната тук. Кажи и го директно. Кажете и го двамата заедно. И внимавай с такива приятелки... Една връзка я правят двама човека, лошото е че много курви не могат да броят.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 028206d95b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   впечатлението ми е, че не знаеш какво искаш: щом сте се разделили, нямаш право да се сърдиш, ако има връзка с приятелката ти. е, не е приятно, но не може хем да сте разделени, хем да имаш изключителни права над него. или сте двойка, или не сте.
а идеята пак да се събираш с него е глупава. тук съм съгласна с 1, че не обича нито една от двете ви, щом ви сменя с такава лекота. и наистина постъпката ти е некоректна спрямо нея.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a655b578ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И тримата не сте стока, ама тва се случва докато си млад.

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b9226b23e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ако имаше самоуважение, сега нямаше да поддържаш връзка с нито един от тези двамата.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c79a64510a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ДА БЕ ТОЙ МНОГО ТЕ ОБИЧА, овчице!

Ходи и с двете ви, а ти все пак искаш да си с него? ! ПИЧА СЕ ЕБАВА ЯКО и с двете ви и му е през оная работа с коя ще е!

Ако му пукаше нямаше да върти такива двойни игри.


ОПИЧАЙ СИ АКЪЛА и го зарязвай! Не го търси повече.


- Еделвайс

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c99c24e192
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Завиждам на "приятеля" ти.
Пича си чука две мадами, а вие и двете си мислите, че ви обича... защо и аз не мога да правя така, по дяволите... явно не всеки го може.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c905ae7d18
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Който го може, го може - пич. Взимай си бележки от този човек и търси пуйчици като авторката и прияелката ?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 2e1d393865
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Така-така... Така се създават комуните!... :)

Един приятел разправя, че многоженството трябва да се разреши, НО... при условие, че мъжът заедно с жената взима и ТЪЩАТА! Така, с 3-4 тъщи, на горкия мъж никак няма да му е до многоженство, и нещата ще се самоорегулират!

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3b92590412
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   От Авторката... Да разбирам, че постъпих много глупаво като с него се събрахме.. Но с него се чувствам наистина щастлива...

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 48eb5cc223
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хора... Не ви разбирам, честно! Човек разбира какво е имал, чак след като го загуби! Да не си го оставяла!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: f186e89e95
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Здравей! Бих казала, че и двамата не те заслужават. На първо лице, ако най--добрата ти приятелка държеше на теб, нямаше да се занимава с момчето, което обичаш, защото тя трябва да е човекът, който да те разбира най-много. Освен това, ако момчето изпитваше истински чувства към теб не би се подигравал с теб като води две връзки едновременно и изобщо не би тръгнал с най-добрата ти приятелка като все още има чувства към теб. Според мен най-справедливо би било да прекаратиш отношенията си и с двамата, защото това положение не би довело до нищо добро и защото са недостойни.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker