Заслужава ли си да остана с този мъж или е по-добре да потърся щастието си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Заслужава ли си да остана с този мъж или е по-добре да потърся щастието си?
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 3290 пъти
Здравейте! :) Редовно чета историите, публикувани тук. Ще се постарая и ще бъда възможно най-кратка преди да съм тръгнала в грешната посока с действия.
И така накратко моята история..
Имам приятел от 1 година и половина. Харесах го докато го видях, въпреки че ок. 8 месеца бяхме просто приятели. Пламна любов -толкова искрена и чиста. Та той беше всичко за мен. Беше нежна ласка след плач, топлата прегръдка, от която имаш нужда в моментите на самота, беше подкрепата и духовната опора, смехът и искрицата в очите ми... С една дума беше невероятен. Исках да съм с него всяка секунда както и тои. Търсеше ме постоянно и отделяше всяка една минута за да бъде с мен. Беше мъж мечта явно и затова сега е просто блян. Такъв беше до преди 2 месеца, когато разбрах, че си е писал с едно момиче, че са излизали, че той я харесвал и т. н. Беше ми много тежко - та той беше невероятен. Близко е до ума, че няма да остане такъв. След няколко дена го попитах и естествено той отрече всичко. След което обаче аз му бях страшно ядосана- до такава степен, че му погледнах съобщенията в фб, докато го нямаше. Разира се, той имаше моята парола, но не и аз неговата и тогава разбрах защо. Яз нямах какво да крия, бях му вярна и отхвърлях всеки с грубо държание, докато той си е писал с всяко 2ро момиче...
Не мина и седмица след това, когато видях и смс-ите му... От първия, които беше адресиран до момиче, водеща се моя приятелка, с която седя на една маса, с=просто се разплаках. И така със смс-ите следваха 2ри, 3ти, 4ти и т. н. може би и нямаха край след като му ги показах той взе телефона махна се от мен и в продължение на ок 30-40 мин изтри всичко, докато аз седях просто безмълвна.. Той обаче не си променяше държанието до реди месец- стана противоположен човек на себе си. Сега каквото и да го питам ми се ядосва, тц-ка и т. н. Дори и въпрос като Как си? или Какво прави? го ядосва. От месец насам каквото ме пита аз трябва да му давам подробен отчет както съм правила, къде, с кого, а когато му отговоря на даден въпрос му се зверя. Никога не съм вярвала, че ше стане такъв, но ето и че стана. Просто не ми се е усмихвал от седмици, чувствам студенината, която излъчва. Не знам на какво се дължи това. Не съм му давала поводи за ревност и винаги съм се държала добре с него. Просто не издържам в такава атмосфера, та аз вече дори не му правя впечатление, просто не го интересувам.
Моля ви за съвет. Какво да правя? Дали нещата ще се оправят или просто няма смисъл? Опитвах да говоря с него, о той отрича да му има нещо...
МНадявам се да публикувате историята ми. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 0a7479bd98
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Той те вземаа за даденост. Е, покажи му, че не си. По- малко време му обръщай, никакви отчети и работи. Не си му длъжна все пак. Ксто не знае как да се държи го пращай на майната му.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1017ff783c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Зафаваш въпрос чиито отговор знаеш сама

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 03df9e0474
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Разбира се, че не си заслужява. Сама каза - писал е на всяка втора, излизал е с други. Какво по-голямо доказателство от това искаш, че не е за теб? Прави каквото искаш... но за мен е учудващо че сте се задържали 1 година щом блее по всяка срещната...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4e0cd60ad0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Търси телето под друг вол... тук работата е приключила!
Докато е влюбен човек вижда себе си в другия, а когато влюбването премине - вижда истинската му същност. Щом не сте съумели не само да си запазите връзката, но дори не сте успели да се научите да си говорите честно - то шанс няма. Ще се научите на тези неща, но по-късно и с други хора.
Нищо фатално - такъв е животът!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c0cea8b1bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Мило момиче, не си струва да оставаш с него! За съжаление мъжете не обичат всеотдайните жени, приемат ги като даденост и започват да ги ценят едва когато ги загубят. Нищо няма да бъде както преди. Самата ти няма да можеш да простиш въпреки огромното си желание. С времето ще научиш. че мъжете са ловци. За това... бягай му за да те догонва! Имай свой живот различен от неговият и тогава ще му бъдеш интересна, не му угаждай, дай му да разбере, че цениш себе си повече от него, нарани го! Играй неговата игра! Мъжете са като сянката, колкото повече бягаш от тях толкова повече те те следват. Успех!

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 31e87cfc03
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Към 4. Да така е, но просто не мога да се разделя с него. Искаше време - получи го. Мисля, че това беше просто нещо временно. С няколко думи той уби всичко, в което съм вярвала. Сега просто сме на ръба, полуразделени. За това и той взе да осъзнава и преосмисля всичко.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 31e87cfc03
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не мисля, че ме разбрахте. :) В жовота си всеки си има една тръпка, тръпка без която не може. ТОЙ Е МОЯТА.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 45ec8403b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Мила, все едно аз съм го писала това, с разликата, че бях бременна когато се случи това.... бягай докато е време-аз моя късно го разбрах и сега съм принудена да остана с него, защото нашите не ме искат обратно с детето....

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f568d495a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Авторке, съчувствам ти :( И аз съм така. Нещата не се променят, стават по-зле. Вече 4 години сме заедно. Нещата са на приливи и отливи при нас. Но си нямаме уважението и доверието. Няма смисъл просто.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9da951f202
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Номер 1, не че не са съумели, та те няма какво да съумяват.
Мъжа е такъв-Женкар. Той явно живее заради влюбването или просто омайва момиче след момиче.
Омръзне му едната-почва другата и т. н.

А до авторката- тя знае какво иска от живота, и според мен, тя не е виновна за нищо. Просто тоя си е такъв-жалко подобие на "мъж"
Не знае какво иска от живота, лъже едно прекрасно момиче и просто се подиграва с любовта й.
Ако беше мъж, щеше да събере смелостта да й каже в очите, че чувствата му са изстинали към нея вече и т. н.
Но той се е възползвал от факта, че има достъп до фейсбука на авторката и започнал да си урежда срещи със нейни приятелки.
По-подло нещо няма от това!

Авторке, не ти трябва такъв. Тоя не знае какво иска от живота.

Едно Момче-20г.

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ac294b0404
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей! За мен няма смисъл да продължаваш с тази връзка! Ти си обаче тази, която трябва да реши! Момчето или мъжа/ не знам на колко години сте/ не те уважава въобще щом си пише с други момичета зад гърба ти и излиза с тях. Още повече с твои приятелки. Зарежи най- добре и изхвърли от живота си тези "приятелки", попадала съм на такива и от опит мога да ти кажа, че ми олекна когато прекъснах всякаква връзка с тях. Попадала съм и в почти идентична ситуация на твоята - мъжа, с когото бях, се оглеждаше и за други момичета зад гърба ми, а в същото време ми сваляше звездите. Жените сме по- емоционални и действаме според чувствата си предимно, била си влюбена и не си забелязвала какво става около теб... За мен като жена е по - добрият вариант, че се разделих с бившия ми приятел, защото запазих достойнството си и самоуважението си като жена, която има стойност и не е готова да се моли за любовта на някой; за мен беше по- важно вътрешното ми спокойствие. Замисли се всяко нещо има две страни- и добра и лоша - в случая може да се окаже, че си спечелила повече отколкото си загубила. Когато някой истински те обича се бори за теб. Не си виновна за нищо и не си длъжна да му даваш обяснения, защото не ти си ходила да се сваляш с други. Той е този, който трябва да заслужи отново доверието ти. А връзка без доверие не се гради. Може би това е шанс да започнеш живота си на чисто! УСПЕХ!!!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 0e5648eed6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Няма смисъл да продължаваш да се измъчваш този човек вече ти е предал доверието. дори и след време да се подобрът нещата между вас, от каде можеш да бадеш сигорна че пак няма да се повтори сащата история. Предполагам че ти си младо и хубаво момиче ще си намериш нов приятел които да те уважава и почита. винаги е трудно да се вземе такова кардинално решение но помисли за твоето бадеще по добре сега да страдаш малко от колкото после цял живот ще става и по страшно с този човек това все пак е началото на вашето съжителство а той още сега го съсипва.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 31e87cfc03
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Здравейте! :) Благодаря на всички за мнението ви. Оценявам го.
Аз обаче някак си искам първо да говоря с него и да си изясним всичко. Познавам го повече от 2 години и той просто някак си не е това, което е сега.. Никой няма лоша дума за него, освен тези, които ме харесваха/т. Ако се окаже, че продължава и все още се озърта ще си спазя думата и просто ще го оставя. Случи се един път- тогава той се бори за мен и ме оцени, показа, че ме обича - ще се случи и втори, ако трябва.
Благодаря ви, страхотни сте! Лек и успешен ден ви желая. :)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: cfdd42f7eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Авторке, и аз съм в подобно положение и още се чудя какво да правя и мисля да му дам малко време на моя мухльо да се осъзнае, и ако не го направи ще му тегля едни хубави майни. Преди няколко дена го хванах по малко подъл начин, че си пише с други жени и твърди, че не е обвързан и без обяснения и скандали му казах повече да не ми се вясва. Но дойде след 10 минути до вкъщи да говорим, аз го гоних ама беше много упорит и склоних да му дам шанс. Втори път хвана ли го в каквато и да е издънка, просто няма да има прошка. Може би е глупаво от моя страна да давам шанс, след като веднъж са ми предали доверието, но ще изчакам да видим какво ще се прави. Все пак каква ми е гаранцията, че следващият няма да е дори по- зле и може би въобще няма да го хвана какви ги върши зад гърба ми. Сложно нещо са тези взаимоотношение и за пореден път се убеждавам, че да си добър с някого не стига, трябва от време на време да му вдигаш адреналина и да му показваш че не си коя да е и няма правото да ти се качва на главата.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 31e87cfc03
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Към 16. Да точно това направих и аз. Сигурна съм, че няма да има издънки, да се надяваме... иначе чантичката и пътя. Наистина да си добър с хората не винаги е добре за теб. Мисля, че проблема ни е, че имаме прекалено голямо търпения, където не трябва.. :)

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a2350fb315
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Щом се дразни от всички твои въпроси -значи крие нещо! Не си заслужава остави го и си търси друг. Знам че е трудно но той не те уважава за да си пише с други и да се държи така! Желая успех

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 31e87cfc03
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Благодаря на всички:) Оказа се, че има (най-вероятно, но не сигурно) друга и така изяде се и той пожела да ре разделим. Какво да ви кажа просто никога не съм го вярвала, а аз съм сигурна, че ще съжелява.. но ова по-късно. Каза ми, че просто ей така за 1 ча чувствата му били изчезнали. Аз не му вярвам зад очите му се криеше тъга, сякаш някой нарочно го кара да върши това. Аз реших да мине известно време и когато започвам да му липсвам мисля просто да го спечеля, да ме хареса отново, но тогаша да съм в чужди ръце. Когато обичам някого не го лъжеш и не го предаваш, най-често той предава теб. Докато бях с него не обръщах внимание на никой, дори на хората около себе си. Сега разбирам колко добри момчета е имало около мен, които са готови да ми помогнат. Ревах 3 дена без спиране, без дори да мога да мигна, но днес, едва толкова скоро, просто разбрах че няма смисъл. Мога да рева месеци за него просто той все още е всичко за мен, но сега, когато си отварям очите и виждам хората коло мен... ще посветя следващите месени на учене, а мъжа, който ще дойде само Господ може да каже кой ще е. Сега чувствам ужасна болка, но разбирам, че няма смисъл просто не си заслужава и така.. Вече дори и не мога да заплача не знам какво стана но не мога нещо просто не ми позволява.. Аз просто исках някой, който да е бодър и честен, да оценява нещатамно уви явно това е твърде много за един човек. Чувствам само безразличие.. Както са казали хората "Съдбата винаги знае с кой да те събере и от кой да те отдалечи за твое добро. "
Лека вечер на всички и ви благодаря ужасно много за мненията - напълно прави сте! :)
11 - Дано да има повече мъже, мислещи като теб.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 6bcd334b68
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Като жена в подобно на твоето положение искам само да ти кажа:
Че ти поне си щастливка, че той е дошъл да ти каже край!
Моя продължава да ме мота вече 3 месеца и въпреки, че виждам много ясно как стоят нещата, не мога да пренебрегна чувствата си(опитах се на няколко пъти), но може би е виновен и той, че продължава да ми замазва очичките с неговите обяснения в любов, Но само обяснения, които не са подплътени с действия. Което ме кара да полудявам и да намразвам себе си, че съм толкова слабохарактерна и чувствата ми надделяват над разума. Така че, мила, знам че се надяваш все още той да се върне и че ти се ще това, което се случва да е само изпитание за любовта Ви, по-добре отстъпи и се опитай наистина да се заровиш в ученето(ако можеш, аз така и не успявам ). Ако наистина се обичате ще дойде време ще бъдете заедно. Но той трябва да осъзнае грешката ти си, а човек осъзнава грешките си когато страда. Когато му се навираш на този човек ти не му оставаш шанса наистина да остане сам и да разбере какво е направил. Искрено се надявам ти да бъдеш по-силна от мен и да не даваш власт над чувствата си и да го търсиш! Аз съм убедена, че този мъж ще те потърси!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 ден
hash: 31e87cfc03
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Към 20: Напротив точно и той така замазва и не дойде да ми го каже, а когато дойде да каже край без обяснения вече беше бая далеч. И въпреки това, чак сега осъзнавам какъв глупак е всъщност и колко много обича да лъже. Всъщност з съм по-голяма глупачка от него, защото му позволявах да ме мачка и сега ме търси през 1 седмица и твърди, че е сгрешил, че е бил глупак, но отново лъже и това си проличава още на другия ден...

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: a495668b7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Момичета, недейте да позволявате да ви правят на маймуни някакви лузъри без принципи и достойнство. Влюбени сте били - ами мисля, че почти всеки е бил в поне една такава връзка, в която другият просто се възползва от чувствата и слабостта ти и те прави на идиот по един или друг начин. Въпросът е да си наложиш волята да сложиш края, дори и да е супер трудно. А времето със сиргуност ще ви излекува! Човек се учи точно от такива кофти връзки и после оценява доброто, когато го срещне!

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 2952f0d315
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Моя като го пипнах с подобни писания, адресирани до други девойки, му казах да ме оставя на мира. Блокирах го отвсякъде и не исках да го чуя. Естествено след това му дадох втори шанс и сега е най- милия и внимателен мъж на света. Това трае вече месеци наред. Но е наясно, че втора прошка няма да има при следващата издънка. Не съм застрахована, че няма да започне да ме лъже, но пък поне е наясно какво ще последва.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: f2c3992e38
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Един на 100 се променя, при останалите е временно, докато утихне бурята и си продължават пак както си знаят...
М 31

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 31e87cfc03
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   22 Точно така!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 6bcd334b68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Абе тука има двоен стандарт, като че ли. Чел съм подобни статии на момчета и повечето го нареждат, че е комплексар, как може да чете кореспонденцията и т. н. Само че знайте, че и момчетата имат чувства и страдат и ревнуват и ги боли. Нека бъдем по-солидарни с тъгата на ВСИЧКИ хора. Относно случая - този е абсолютен ла**ар!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker