Приятелят ми е ревльо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелят ми е ревльо
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2436 пъти
Здравейте! Предполагам, че повечето коментари ще са обиди и т. н. , но все пак реших да споделя нещо.

С приятеля ми сме заедно от доста време, всичко е страхотно, държи се много добре. Не съм му изневерявала, както и той на мен (поне не съм разбирала за подобно нещо, а и 90% от свободното ни време сме заедно) Красивата картинка свърва до тук (поне за мен) Веднага щом се скараме и искам да си тръгна той започва да плаче, първите пъти ми беше странно мъж да плаче така и нищо не му казах започнах да се държа мило, просто ми стана жал. И така вече всеки път когато се скараме той се разплаква, аз също плача, но той плаче повече от мен. Попитах го защо го прави (първо си мислех, че го прави за да се смиля) той отговори, че бил много чувствителен и не можел да си представи да е без мен. Страхотно е да чуя тези думи, но не знам как да го опиша как се чувствам, когато се разплаче просто ми е неудобно да го гледам така.

Също така знаете, че понякога когато се скараме с половинката си дори и да сме виновни самите ние не го признаваме. И в такива случаи той тича след гъза ми, моли ме да му простя, а дори няма и за какво след като аз съм виновна. Казвала съм му, че това тичане понякога ме задушава, но той просто си е такъв на тема любов. Понякога съм се ядосвала на него и съм го питала защо се унижава така след като не е виновен, защо ми се моли без да има причина и той ми отговаря, че ме обича и че не съм права.

Искам да кажа, че всичко това ми е странно защото имах дългогодишна връзка с мъж, който се мислеше за безгрешен, както е и страшно горделив и винаги се е държал доста по-хладно.

Какво мислите вие?

Благодаря за хората, които са прочели историята ми и са написали смислен коментар без обиди. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: e1c59cbfc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Emi.. Дали не е проблемът у тебе? Единият бил - прекалено горделив и безгрешен, другият - адски ревлив. Напълно права си, че това е досадно, но отговори си на въпроса: "Обичам ли го истински? ", защото той те и много би го заболяло, , ако не го. Нещо не разбирам от това, което си написала - когато се скараме, искам да си тръгна, а после казваш, че го обичаш. Което също показва, че си нерешителна. Ако нищо не изпитваш, просто го остави.
Аре и успех :)
М, 36

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4bf6470469
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

2.   Май си била и при двете противоположности. Човек, който тича след една жена и трепери, не е никакъв мъж. Мисля, че ще се чувстваш наистина жена с човек с твърд и мъжки характер, уважаващ себе си и жената до себе си, а не с роб. Даже би се чувствала по-добре и с някой побъркан, който не те зачита за нищо от колкото с такъв ревльо. Че теб някой, ако започне, да те сваля пред него, той ще се разреве сигурно.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 36590ae693
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Навярно е много влюбен в теб и ти си водещата и властващата в вашата връзка, или той е много емоционален, или има някаква травма от стара връзка и за това е толкова страхлив да не те загуби.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 89abf13272
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами аз съм същия като приятеля ти, или поне преди бях. Той наистина е по-чувствителен и те обича истински. А това за плаченето, донякъде е модел на възпитание. Когато човек е израснал в любов и разбирателство, той цени любовта и предпочита да се разплаче, отколкото да изрече думи, които биха ти нанесли обида или вреда. И едното, и другото е вид психическо разтоварване, но разликата е, че когато обиждаш, изричайки нападки, ти защитаваш така нареченото ти достойнство, а наскърбяваш другия. А когато се разплачеш, пак изкарваш насъбралото се напрежение, но за собствена сметка. Понеже повечето хора ги възпитават как да се защитават и да се налагат пазейки това достойнство и те превръщат връзката в борба за надмощие.
В крайна сметка човек сам прави своя избор в отношението с любимия човек - дали да си подхранва достойнството или да си запази любовта и разбирателството. Но е важно да можеш правилно да прецениш човека до теб, кога да се правиш на важен и достоен човек, кога и за какво да правиш компромиси и кога да се отпуснеш и да бъдеш обикновен човек със силни и слаби страни.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 152b182532
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ужас:) и аз имах един такъв приятел преди години.... няма да издържиш дълго.

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d7397bfb51
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Мисля, че няма да издържиш дълго с него. Никоя жена не обича мъж, който се унижава. Човек трябва да има достойнство. Аз бих го зарязала, това не е мъжко поведение. Била съм с подобен и ми се гади, като се сетя....

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1aecf8975b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нямаш угодия! Ако беше кофто - защо е гадняр и студен. Сега- защо е толкова привързан.... Не е лесно да не знаеш какво искаш...

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 981e394924
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   След дългогодишната връзка със студен мъж вече не виждаш красотата в емоциите и вълшебството на романтиката?
Това е много жалко.

Емоциите са хубаво нещо, трябва да им се наслаждаваме.

Сигурна съм, че ще ти е по-приятно, ако е щастлив и не го караш да проявява такива емоции? Сигурна съм, че когато е щастлив го обичаш повече?

Тогава защо не го правиш щастлив, вместо нещастен?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4f4af9ed82
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Тя сама казва, че е слагала край на няколко пъти.
Давате и съвет да се напрегне още и още и още, че да го направи щастлив?
А тя дали ще бъде щастлива, дали изобщо иска да е с него, дали чувствата не са си отишли....
Да, вярно е, че за любовта човек се бори и напряга, но когато му идва отвътре.
А момичето явно вече е уморено и изстинало, няма чувства.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c37d9acf0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами момиче ти незнаеш какво искаш там ти е проблема, не е проблема в него, а в теб. Когато се скараме искам да си тръгна? Ако всеки си тръгваше като се скарат, че то нямаше да има обвързани хора, нямаше да има семейства. Не може така, не може да си тръгваш когато не ти изнася. Ти или го обичаш или не трябва да разбереш най-накрая какво искаш. Проблемите се решават с обсъждане, а не с бягане като си тръгнеш. Ако не го обичаш просто спи да го разиграваш, според мен само го съжалаваш, не ми се вярва още дълго да сте заедно.

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 5962f46ee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ти каква си?! Да не си по-различна от него?!?! :)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3e2eae9e58
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   Номер 8, зависи какъв е случая с момчето - информацията и за двама им е твърде повърхностна.
Аз, може би осланяйки се на моя опит с един "ревльо", мисля че няма да изкарат дълго, тъй като тя вече (на пръв поглед) не понася поведението му.
Да ви кажа, моя "ревльо" беше господин идеален: човек с амбиции, умен и интелигентен, трудолюбив, добър и мил с мен, осезаемо хладен към по-голямата част от околните. Като цяло, характер, който ми пасваше идеално. Не плачеше по принцип, не изразяваше по този начин емоциите си, но станеше ли дума за нас, нашите чувства, нашата връзка, нашето бъдеще, минало... Рев и сополи до небесата. Всяка малка, незначителна свада завършваше с негови сълзи. Идвал е разплакан на среща, защото е закъснял с няколко минути и съм му писала смс от рода на "Къде си? ", без гневни човечета и подобни неща. В очите му са избивали сълзи при най-малката забележка от моя страна за нещо, свързано с него или негово действие: например, че е взел не от предпочитаемото кафе (безумен, но действителен пример). А аз не съм от толкова гадно мрънкащите хора, че да каже човек, че лошия ми поглед и гадния тон го разплакват. След всяка такава сцена поправях себе си, не него. Накрая вече осъзнах, че не мога да бъда толкова мека, колкото неговия характер изискваше, защото той не понасяше ни най-малка критика от моя страна. Наистина правеше всичко, за да бъда доволна, но за да стигнем до промяна трябваше да го уверявам, че не е "нищо", а е прекрасен човек. Това беше и най-трудната ми раздяла до онзи, че дори и сегашния момент, защото този човек бе на пръв поглед силен, но в действителност ужасно лабилен и за да не го нараня "доживот" се наложи раздялата да стане бавно, постепенно и с много уверения, че той няма почти никаква вина.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 555fc0ad68
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Ей, няма нагаждане на жените. Като е силен, студен, мълчалив, не бил чувствителен. Сега пък бил много чувствителен. Не знам в кой точно е проблемът тук, но ти сама трябва да си изясниш какъв мъж харесваш, а не да се оплакваш ту от единия, ту от другия.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 29cc6cda0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   този човек те обича, което е рядко срещано явление напоследък, помисли си добре да не съжаляваш едва ли ще срепнеп някой като него

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 7dbb3fe5fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Или обича или е лукав манипулатор, който не може да си позволи да я загуби. Ще се срути крехкото му самоуважение, няма да понесе, "провала си" пред приятели и познати...
Намерил е слабото и място - тя е съжалителна и той натиска ли натиска това копче в нея.
Всеки човек трябва да премине през нещастна любов.
Трябва да познае болката, за да разбере, че е жив.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker