Приятелката ми е арменка :) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелката ми е арменка :)
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 3901 пъти
Така, с приятелката ми се запознахме преди няколко месеца и след няколко дена, целувахме се, тя ме попита и почнахме да ходим. Всичко е супер, красива е, мъжете се заглеждат по нея, даже по някога ми става неудобно:( и ревниво. Има чуство на хумор, земно момиче и много мило и добро се държи с мен. А е арменка, малко и е по мургава кожата и може да познаеш че не е от бялата европейска раса. Това не се харесва изцяло но семейството ми и на някои приятели, но слабо ме интересува. Стройна е, стегнато тяло, гладка кожа, харесва ми косата и, секса си е добър. Миналата година се запознах със семейството й за няколко дена и бяха добри хора падаш си шегаджий, обаче имам чувстото че баща й не ми се доверява напълно все още. Та така е, държи се супер, земно възпитано, красива мила и се държи с мен все едно съм и господар понякога много ми угажда и иска да съм щастлив и гледа да не ме обиди, даже това ме ядосва и й казвам да не се стяго толкова. Единствено когато пием и се напие на няколко чашки и понякога става досадна и много говори и обича да се оплаква и когати ми кипне и казвам да млъкне и тя започва да плаче, но след това се оправят нещата. Обще взето, след тази връзка с това момиче, не знам как мога да се върна към белите български момичета, такава мекота и емоций и искра с тях няма, просто ми се струват второкласни сега.

Та въпроса ми е, какво мислите по въпроса? Някой от тук да е ходил с арменка? Ами расизма? Българите са си дискриминатори. Честно казано, според мен тази жена ще стане добро семейство с нея и ще е много сполучлива майка, семейна и мила, но във същото време има един силен характер, трудно е за описване, но съм омаян и мисля че се влюбвам!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 849a2f7bcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Я стига! Какви „дискриминатори“ са били българите - та хора като Кеворк Кеворкян, Вили Казасян и т. н. са били винаги цвета на тази нация. Чети малко и история - България е единствената държава, която винаги е давала убежище на арменците дори с риск да си навлече големи неприятности с турците и великите сили (чети за Холокоста над арменците). Последната голяма вълна беше през 90-те години, когато там имаше голямо земетресение и война. Хора от моята улица им дадоха да живеят 5 г. в пустеещ техен апартамент БЕЗ НАЕМ навремето, хранихме ги и ги обличахме цялата махала към година, а после им се помагаше с документи да си дикарат роднините до десето коляно. Освен това арменците не са от друга раса, дори са си и християни да не говорим, че са интегрирани, заможни хора и са вече от поколения у нас. Мога да се обзаложа, че приятелката ти е родена в България - тоест си е чиста българка!
Проблемите, които имаш с нея са си български. Традиционно арменките, които се придържат към техните традиции не пият например, не се оплакват от мъжете си и се женят девствени!!!
Ей това е и проблемът на баща ? - той е от друго поколение и чака да предложиш едва ли не брак на дъщеря му - същност това би ти се случило и с всяка българка.
Гледай си живота, връзката. Въпросната „арменка“ е чиста проба българка от арменски произход и не си мисли, че ще имаш по-разлчни проблеми от тези с всяка друга българка. Да, приятелката ти може да е нещо особено за теб, защото си влюбен (и загубен), но бъди сигурен, че за останалите българи си е най-нормална гражданка, която се движи напред-назад в ежедневието си, позната, колежка и приятелка - дори враг - нормално.
Повечето българи не си знаем сами произхода - огледай се - пълно е с хора с гръцки, турски и дори цигански черти на лицето -) У нас има към 20-30 хиляди българчета, заченати в епроведка с помощта на датска сперма в последните 30 години. Ние нямаме сперменна банка и няма и да имаме - много е сложно от правна и техническа гледна точка, докато Дания си има традиции и притежава най-голямата семенна банка в света на най-ниски цени. От там се внася сперма още от 1985 г. насам -) и не само у нас - в цяла Европа. Много е и търсена, защото датчаните са чиста раса (наред с циганите, но тяхната сперма не се търси) и много лесно им се откриват нежелани генни мутации (имат 1 мутация за Даун, българите имаме към 9 - това прави Даун при тях много по-чест разбира се, защото при българите е много рядко да се срещнат при двамата родители едни и същи дефекти -))
Приятелката ти не е изключение, а правило. Кой не си е оставил семето на Балканите и това е добре така - предпазва ни от болести и ни прави по-умни и устоичиви.
Ти знаеш ли родословното си дърво след пра-прадядо си да кажем? Виж се сам в огледалото - виж хората наоколо - арменците изобщо не се набиват на очи, напротив.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: c139c21f1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе, човек... какви бръмбари са ти в главата?!
Обичай си момичето и хич да не ти пука! Я си представи, че утре двамата се изнесете я за US, я за някое друго място, където никой не ви познава - какво значение ще има кой какъв е тогава?
По-скоро гледай тя що за човек е, семейството й какво е - свестни ли са и ще ви помагат ли ако се съберете? Това е важното - не другото!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 44ad63582b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Трябва да уточня, че да, тя е родена и отгледана в България и се счета за българка, но все пак родителите са армейци и като се замисли човек, всичко идва от семейството и явно е отгледана по различен начин от този по който едно българско момиче.

А може би се бъркам и просто съм попаднал на много стойностен човек, без да има роля етноса! Във всеки случай съм щастлив.

А до колкото дискриминацията, за съжеление се среща. Примерно на един мой приятел, който си е по учебник националист расист със затворено съзнание, като му казах че е арменка, точните му думи бяха "тея не беха ли цигани турци". И за съжаление това не е рядък начин на мислене.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 56087a2490
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Не виждам абсолютно никакъв проблем в това, че момичето е от арменски произход, както са ти написали и по-горе, арменци в България има не от вчера и са добре интегрирани в обществото. Чувал съм, че в много арменски семейства браковете с не-арменци не се одобряват, но вие не сте стигнали до там, а освен това от нещата, които казваш, не оставам с впечатлението, че семейството й е консервативно, не би трябвало да имаш проблем. Всеки е свободен да избира националността на партньора си, не съм привърженик на идеята, че българите трябва да се женят само помежду си. Семейството и приятелите ти могат да мислят каквото искат, но важно е какво чувстваш ти. Майка ти и баща ти според мен биха могли да изкажат някакво мнение, ако смятат, че тя не е подходяща като човек за теб, но не и защото е арменка.
Обичайте се и не се оставяйте хорски предразсъдъци (които може да са всъщност скрита завист) да ви влияят.
Само да допълня - познавам арменки, които не се различават особено на външен вид от българките, тъй че това, което си написал за "белите български момичета" е пресилено според мен.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 56087a2490
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   "А до колкото дискриминацията, за съжеление се среща. Примерно на един мой приятел, който си е по учебник националист расист със затворено съзнание, като му казах че е арменка, точните му думи бяха "тея не беха ли цигани турци". И за съжаление това не е рядък начин на мислене. "

А дали пък не е по-добре да си смениш приятелския кръг?

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 44ad63582b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Аз съм автора, ами, благодаря много за насърчаването, хора! Чувствам се много по добре от думите ви и се надявам всичко да върви все така хубаво.

Моля ви, разберете че това е нещо много ново за мен и с това идва доза несигурност и притеснение.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker