Какво става с мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18614)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво става с мен?
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2240 пъти
Здравейте. От може би 3 месеца съм с едно момче. Преди това бяхме приятели и то от доста време, но той се влюби в мен. Опитах се един път да му дам шанс, но тогава имаше и друго момче и не стана. Нараних го и то не веднъж. Сега сме заедно и нямаме проблеми. Толкова много ме обича, знам го. Но.. да, това "но" което наистина ми се иска да го нямаше-няма тръпка. Имам чувства към него разбира се, но той е от типа (брат-гадже). Какво искам да кажа с това.. а ми просто е-той винаги е до мен, пази дори да не се намокря, да не настина. Много е добричък, но може би аз съм проблема в случая, защото ме привлича друго момче. Той е луд, див.. Той е истински мъж. Искам да имам щури моменти точно с такъв човек. Искам да правим див секс, където и да е, когато и да е.. просто да е лудо. И на фона на тези мисли излиза човека който дава всичко за мен и си казвам стоп, но не за дълго. Помогнете ми, не знам дали си струва да го оставя, а и не искам да го наранявам повече. Колкото до другия.. ех.. желая го, дори прекалено. А най-лошото е, че те са приятели. Моля ви дайте ми съвет. Благодаря.. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: d216f90654
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   То е ясно, че не обичаш приятеля си. Но защо ЗА БОГА си тръгнала с него??? Не изпитваш нищо към него, но си се събрала с него. Тази връзка няма да продължи, обаче той се влюбва все повече в тебе. Напусни го навреме и му го кажи направо: Има друг. Харесвам те, но не по онзи начин, по който искам, както и ти. Не си ти виновен, просто те считам за брат. " Просто не разбирам защо му го причиняваш, но го зарежи сега, а не после. Между другото много малко мъже се държат така добре, но на сила хубост не става :(.
Аре и успех ;)
М, 36

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a22efa86e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   не се разделяйте, защото те са приятели скъпа па дори и да се разделите тоя другия лудия хубавец никога няма да е с теб, чувала си си някога за мъжката солидарност той никога ама никога няма да има връзка с теб ще паднеш от два стола наземята седи си кротко при твоя и си направи кефа за един път с някой щурак, но никои да не те знае кви ги вършиш,

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0771737ef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Няма какво да и обяснявате не виждате ли, че още не знае какво иска... Затова съм казал, че повечето жени са сбъркани същества и може би от части мазохистични същества. Обичат "лошите" момчета които ги тъпчат и правят на нищо. А тези които се държат миличко и добричко биват отрязвани ;)
Мачкаш и това е брате българино няма други начин просто!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7b77e26890
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом веднъж си го харесала, значи си видяла нещо в него, което те е привлякло. Преди да вземеш решение, се замисли над това, че хората не показват всичките си страни, още повече в началото на връзка. Имам познати, които не показват "щурата" си страна пред приятелките си опасявайки се, че те може да не харесат или не харесват точно това у тях, поради някаква причина. Въпреки това те са виждал тази им страна, когато не са били гаджета. Влюбването понякога обърква мислите на хората. или по-скоро винаги.
Покажи му, кажи, му, намекни му или направи и ти нещо спонтанно, за да го провокираш. Другия няма да избяга...

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 520e02040b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ти си решаваш сама, но приятел-гадже, който е грижовен и те уважава е мъж за цял живот! Опита ли с него "див и луд секс"? Говорила ли си с твоя приятел за това? За другия нищо не знаеш, сама си се разфантазирала. Най-вероятно няма да оправдае и 10% от твоите фантазий... Дай шанс на твоя приятел!

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c54dea1bc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Луд, див, истински мъж... Абе да ти се невиди и на тебе. Като не ви се обръща внимание, като ви правят на боклуци, искате някою мил и кротък. Като получите мил и кротък, защо пък е такъв! Ей аман от прости жени, аман! Искаш този втория защото по те кефи на визия, но не го признаваш. По добре не лъжи момчето с което си сега!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: e620232084
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не мога да се съглася нито с номер 1, нито с номер 2, какви са тея съвети за изневери и раздяли, вие знаете ли какво говорите :) Ти си с момче което невероятно много те обича, ти можеш да го промениш и да го направиш щур, не е нужно да се разделяш с него, направи това което описа в историята си секс където и когато и да е, той ще остане изненадат от първия път, ще си задава въпроса какво се е случило, ще го направиш пак и пак и след време той няма да чака ти да си инициаторката, ще стане щурак, какъвто го искаш и ти и тогава ще осъзнаеш че имаш мъж които не само те обича, но и те допълва, макар и ти да си го направила такъв, той ще те обича и няма да спре да го прави, много хора искат само това, истинска обич, но се лутат между този и онзи, ти имаш невероятната възможност да бъдеш с такъв човек, не го изпускай и не пренебрегвай коментара ми защото не след дълго време ще се сетиш че този човек те е обичал, а ти си го изпуснала. Направи го дивак и не се отказвай от него, той ще те направи истински щастлива, забрави ги тези увлечения, те са времени, но чувствата на това момче могат да бъдат вечни, може и след време съдбата да предобеди да не сте заедно, но не давай воля на увлеченията си, единственото нещо което иска човек е да бъде обичан, а ти си обичана, помисли над това и се огледай на където и да се обърнеш има двойки който са заедно заради физическата връзка, но те не знаят колко много ще съжаляват след време че са си губили времето с тези връзки, защото след време удоволствието няма да има нищо общо с чувствата, за това е по-добре да имаш човек който да изпитва чувства към теб, вместо да правиш безразборен секс с някои, с които изпитваш удоволствие, дано оцениш това, желая ти успех.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1edb88db95
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Послушай номер 1... моя съвет е същия с разликата че не съм мъж на 36 а на 18... запиши си съвета от номер едно и го изпълни :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: e1b40b40a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти откъде знаеш, че твоя не може да бъде жребец в леглото! Просто не си го виждала явно в тази светлина!!! Той е от типа верен и предан и всичко ще пробва с теб НАВСЯКЪДЕ само малко бъди по-предизвикателна и споделете взаимно какво обичате! Ще ти даде пълна свобода да правиш каквото си поискаш и да ходиш където ти се ходи, само не прави женски номера! Той е от типа "венеринен тип". Сигурно не подозираш на какво е способен? !!!!
Другият за когото говориш да не е от типа- слагам го на всякаааа стига разбира се да имам възможност- "т. е стрелям на посоки пък каквото се получи". Освен това откъде не знаеш, че си няма сигурна приятелка, а освен това ходи на релакс на други места... жените искат уж сериозна връзка ама к--а на коцкарите е най-вкусен! Такива жени честно да ти кажа ме отвращават!!! Поне си кажи, че търсиш само секс!!!
Ако се опиташ да разделиш приятелите, обаче това няма да се случи. По-скоро е ти да останеш с пръст в устата, отколкото да направиш накакъв подвиг! Това е характерно повече за жените, отколкото за мъжката аудитория!
Ако не го обичаш просто му кажи! Така ще имаш достойнство и ще бъдеш поне честна с него! Иначе за пореден пък се убеждавам, че жените (с огромното ми уважение към тях) плетат интриги и правят долни неща- т. е не действат директно, а винаги подмолно стратегически. Бил съм студент и зная за какво става на въпрос. Ако имам момичета някой ден ще им говоря хиляди пъти за тези неща, за да им "промия мозъка" и да разберат, че женското коварство е най-отвратителното нещо, за което се досещам и да не правят (до колкото е възможно) такива глупости!!!
Успех ти желая и бъди истинска жена!!! ... , а такива са малцина!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker