Животът на обратните?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Животът на обратните?!
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2623 пъти
Здравейте, аз съм лесбийка на 20 години и се чувствам объркана, както повечето с такива наклонности. Хората около мен дори не подозират, че съм такава. Обличам се нормално, говоря за общоприети теми и т. н. Но това ме убива, трябва да се крия под маска. Имала съм само една приятелка като мен и си я обичах. Още от сега мога да ви гарантирам, че не гледам порно и не слушам чалга. Разбира се, не очаквам всички да ми повярват, все пак не ме познават. Ходила съм с момче и съм правила секс обаче с момичето взаимоотношенията ми бяха много по-добри. А и мислено когато си представя че съм с момче независимо как изглежда не ми носи никаква емоция на щастие. Чела съм за такива наклонности : при мен проблема беше, че бях твърде срамежлива и момчетата бяха непознато племе за мен. А вече и не искам да се обръщам към тях
Вие как живеете? Смятате ли че сте по-самотни от хетеросексуалните? Може да отговарят и хомота-мъже, ще се радвам да чуя мои хора - а не подигравчии и фантазьори!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 01a194b556
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Предполагам че ти е тежко, но защо трябва да страдаш от това, не е нужно да го криеш, споделяй го и един ден ще имаш приятелите който наистина ще те подкрепят и най-малкото което ще ги вълнува е твоята сексуалност. За мен хомосексуалните хора са напълно нормални и ги разбирам (не съм хомо), може би наистина би си намерила малко по-трудно общост от хора който да те приемат такава, но това е нещо нормално, а и повечето момичета си мислят какво е да бъдат с жена, така че от към бройки няма да си лишена (извинявам се за шегата :) ), а и може и да си намериш сериозна половинка която да те обича, това че си такава не те прави по-разлинча от другите, ти си човек като всички нас. Успех за напред и не се страхувай да го споделяш, ще има и хора който ще си казват тя е такава, но след време и те ще започнат да те уважават, няма нищо срамно в това.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: df4b332137
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма такава болест. Просто си намирате оправдания да не спите с момчета..

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e7b21886bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Kак пак разбра само на 20 години, че си лизбийка, от поста ти съдя, че нямаш много опит нито с мъжете нито с жените. С един мъж е нормално да не ти хареса не си попаднала на правилния, а като гледам комай с жена не си и пробвала?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f1eeb0e067
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   №2, това не е болест. За болест се е смятало в началото на миналия век. Вземи прочети малко за какво става дума и тогава пиши коментари от този род. Особено пък мисълта, че това е оправдание да не спиш с момчета, кърти отвсякъде!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c099c2c972
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   4 - за болест не се смята дори от края на 19 век - още Фройд и тези преди него са търсили обяснение, но изрично са казали, че хомосексуалността не е болестно състояние, ако човек го изживее пълноценно. Фройд дори е на мнението, че всички ние имаме някакви проблеми в крайна сметка, но хомосексуалните са по-добри хора от нас, защото поне не искали да имат деца.
За мъжете-хомосексуалисти науката дори е намерила физическа причина - хормонален дисбаланс при майката в първите месеци на бременността, причинен най-вече от стрес. При жените-хомосексуалистки няма за сега открита физическа причина, но ти стига дори един Фройд от края на 19 век да четеш, за да разбереш, че не става дума за болест.
В България до преди 23 г. обаче е имало закони, забраняващи хомосексуалността. Артистът Парцалев дори е лежал в Белене заради това. Затова и старите поколения у нас не са толерантни и така са възпитали и децата си. В античните общества не е било така. И у нас след Освобождението обществото е било толерантно в градовете. И днес е така, но човек трябва да мръдне до София. Дори Пловдив и Варна са малки градове, за да може един различен човек да живее нормално.

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e7b21886bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 5 малко мисля, че си изостанала с тези работи.
Незнам защо си мислиш но хомосексуалните са по-добри хора от нас, защото поне не искали да имат деца. Не е вярно, до скоро не им позволяваха на такива двойки да осиновяват деца и да имат деца, до преди известно време в някой страни е приет закон с които узаконяват браковете междо хомосексуалните хора, било то жени или мъже. Те си вземат деца дори още ненавършили 1 годинка и ги отглеждат и възпитават като всяко обикновенно семейство, друг е въпроса колко нормални стават такива деца.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f004a79554
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тука гледам много разбирачи има? !?

"Kак пак разбра само на 20 години, че си лизбийка"
- САМО НА 20? !? Хората ги осъзнават тея работи, когато са на 10.. друг е въпроса кога ще се възприемат като такива и ще се разкрият, което ще направи техният живот нормален..



"Няма такава болест. Просто си намирате оправдания да не спите с момчета.. "
- Болест е по скоро явната омраза към такива хора, което естествено се поражда от няколко причини, една от които е всъщност прикритата хомосексуалност..



"Те си вземат деца дори още ненавършили 1 годинка и ги отглеждат и възпитават като всяко обикновенно семейство, друг е въпроса колко нормални стават такива деца. "
- Във всеки случай такива деца стават по-НОРМАЛНИ от съседското дете, на което баща му е алкохолик и пребива майка му, която се ш*ба с чужди мъже.. или може би това е нещо по-приемливо?

Освен това родителите могат да възпитат детето си на някакво определено поведение, но от тях не може да зависи сексуалната му ориентация! Това е нещо предопределено и единственото нещо на което могат да влияят е по-ранното му разкриване...
А ако твърдите, че децата, отгледани от хомосексуална двойка стават като тях, то тогава се замислете дали щяха да съществуват хомосексуалните? !?


ОГРАНИЧЕНИ ХОРА!!!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 93a5d05444
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   До 7: Ти чуваш ли се??? Какви глупости говориш??? Типичната омраза към мъжете, тогава що пък ние да не ви мразим. Как може да кажеш, че едно дете, отгледано от хомота е по - добре от хетеродвойка (сигурно има случаи, но говорим за масата). Човек по природа се ражда бисексуален и затова гледа примера на родителите си. А това, дето се изцепи за мъжете, просто потвърждава горенаписаното. Я ми кажи ти, ако всички сме като вас, как светът ще продължи? Мълчание, защото две обратни не могат да създадат бебе без спермата на мъжа, нали??? Айде без омраза към мъжете.... Изпедерастено общество.
Аре и успех :)
М, 36

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3018bcedfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От номер 6 до номер 7 нямам никакви наблюдения над децата осиновените от хомосексуални двойки, но просто се чудех дали по някое време израстването в такава среда не води до объркване на това как изглежда иначе едно семейство кой е майка и кой баща? Нямам нищо против това, но се чудя дали не започват да копират хомосексуалните си родители. Няма спор, че има и деца, които израстват в много по лошо среда в семейство от жена и мъж, но това са единични случай.
А колкото до това само на 20 години, съдя от това колко опит има, а от прочетеното мисля, че няма кой знае какъв опит. Мисля, че човек с повече натрупан опит може да каже кое повече му харесва, но както и да е.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f004a79554
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До номер 8...

"Типичната омраза към мъжете, тогава що пък ние да не ви мразим. "
- За каква омраза говориш? Явно не си ме разбрал.. говоря за ТОЛЕРАНТНОСТ КЪМ РАЗЛИЧНИТЕ, а не за омраза.. да не говорим, че НЕ съм лесбийка а и ти явно имаш някакви комплекси от жените..



"Как може да кажеш, че едно дете, отгледано от хомота е по - добре от хетеродвойка"
- Това не знам къде си го прочел и как си го разбрал, но е факт че децата отгледани от хомосексуални двойки се развиват напълно нормално и следователно тези хора също заслужават това..



"Човек по природа се ражда бисексуален"
- За пореден път не си наясно и явно имаш грешно подадена информация.. По природа човек се ражда хетеросексуален.. останалите видове сексуална ориентация са породени от някакви изменения в развитието ти преди да се родиш..


"А това, дето се изцепи за мъжете, просто потвърждава горенаписаното"
- Тука нещо си се объркал? !? Не те разбирам!


"Я ми кажи ти, ако всички сме като вас, как светът ще продължи? "
- Много лесно! Ама не си като мен и няма и да бъдеш.. а ако говориш за ТЯХ? !? Никой не те кара да ставаш или да бъдеш такъв, а просто да се научиш да ги приемаш, защото те не са виновни за това което са и сексуалната ориентация не е избор..


"Мълчание, защото две обратни не могат да създадат бебе без спермата на мъжа, нали??? "
- Да, така е! Но ако ти беше в дом за сираци е сигурно, че щеше да предпочиташ да имаш две майки пред това да нямаш бъдеще!


"Изпедерастено общество. "
- Недей с лошо.. Бъди толерантен! Все пак природата обича да си прави шегички и не се знае дали няма и ти да се сблъскаш с такава....


Аре.. успех и на теб ;) И един съвет : Вниквай малко в думите на хората и недей да си измисляш неща, които не са написани..

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 695a9565fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   тия "хомота"много се взимат на сериозно, чак пък деца
искат да отглеждат,
обичайте се помежду си, но децата оставете на мира, знаем колко е тънка линията между педерастията и педофилията

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c851846dd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Съгласен съм със номер 11. Проглушиха всички с тяхното реване за приемане в обществото. И като наистина не е болест(както казва номер 10-професор по всичкология), тогава педалите да харесват и жени.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 93a5d05444
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Никъде не съм казал за децата от домове-ако обичаш не ги намесвай, щото е прекалено. И не слагай децата под общ знаменател от домовете, че животът им се провалял (написала си че по добре при хомо, отколкото при дом, но така ги поставяш пид общ знаменател) Второ, имам си приятелка и не съм и няма да стана педал. И не помниш какво си написала- че по добре от съседското дете, където родителите които били пияници, изневеряващи един другиму, което е абсолютно нееярно и кой въобще ти говори за пияници. Ето тук си имах предвид това присто си примети коментара отново. Нямам против това общество, но ми е дотегнало от това дасе натискат и да говорят зло за другия пол (и да поознавам лесбийка и двама гейове - ненавиждат другия пош пък ако щеш вярвай ;) ).
Аре и успех :)
М, 36

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f004a79554
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   номер 13..

Виж сега, аз за пореден път ще ти оборя мнението, но смятам да се оттегля, защото на тази тема може да се спори много, а няма никакъв смисъл.

Всеки си има определено мнение и застава зад него. Наистина си прав за едно нещо - и то е, че не можеш да слагаш всички хора под общ знаменател. Втръснали са ми подобни изказвания от рода на ''мъжете, жените, гейовете са еди си какви''.. НЯМА ТАКОВА НЕЩО!
Хората са различни и всеки отговаря за себе си.

Написал си, че си имаш приятелка.. и няма да ставаш п*дал.. браво, моите поздравления... А деца имаш ли? Когато си отгледаш децата и внуците, тогава заставай толкова твърдо зад мнението си, защото нищо не се знае, ако ме разбираш какво имам предвид.
НЕ ТИ ГО ПОЖЕЛАВАМ, но само си представи един ден твоето дете да бъде обиждано, пребивано и да взима плюнки за това, че е избрало да бъде такова каквото е..

ТОВА ЛИ Е НАЧИНА ДА СЕ НАУЧИМ НА ТОЛЕРАНТНОСТ? !?

На тази тема вече няма смисъл да се говори.. въпрос на време е тези хора да бъдат приети в обществото по целия свят.. А вие може да си лаете, колкото си искате..

;) Това беше от мен ;)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 43382c34b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Приети от една част от обществото №14. Колкото и да защитаваш такива същества, те винаги ще бъдат обект на разни най-често политизирани групички. Това е толкова сигурно, колкото и че ще има утре. Толериращите могат да си лаят колкото искатл

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 93a5d05444
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Съгласен съм с написаното. Няма да споря. Нямам нищо против тях, защото са се родили такива - но да не прекаляват - тия гейшествия, колко било хубаво да си гей, да опиташ със същия пол. А и ти си жена, а те гледат по този въпрос по друг начин (няма нищо лошо :)). В смисъл повечето жени нямат нищо против (наистина е така, защото 60% от жените са би - тук вече съм сигурен:)), но при мъжете не е така - дори и жената, скоято съм, ми е предлагала с друга. Както и да е, няма да спорим. ;)
Аре и успех :)
М, 36

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c099c2c972
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Мисля като М 36. Аз съм ЗА браковете при тях и да си гледат децата, каквито имат там, но да нямат право да осиновяват да кажем. Не, че нормалните семейства не са понякога много зле, но тези на хомосексуалисти по определение не са нормални.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 90016c9b9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   16, не съм съгласна с това, че 60% от жените са Би... Нека разграничаваме нещата, "обичта"между жени и "любовта"между жени са понятия различни по значение от Земята до Луната. Държенето за рачичка, целуването по бузите и омалителните обръщения, без докосвания, тръпки, и чувство за единство между приятелки си е чиста обич, като обичта между две сестри да речем. Що се отнася до гейшествията аз си мисля, че никой от участниците в тях не цели да се афишира с различността си и едва ли не да ни убеждава колко е готино да си гей, а просто искат да бъдат чути, да бъдат видяни, да бъдат приети, да могат да кажат "ето ние сме хора, като всички вас, не ядем деца на закуска, работим, плащаме данъци, смеем се, радваме се, плачем, тъгуваме, пазаруваме, гласуваме и единствената разлика между нас и вас е, че обичаме или се влюбваме в хора от собствения си пол". Тези хора имат комплекси заради неприемането им от обществото. Уж сме толерантни, но им шушукаме зад гърба, нали? Щом видим или разберем за хомосексуална двойка първото нещо, което се прокрадва в мръсното ни подсъзнание е какво ли правят вечер под завивките??? А замисляли ли сме се някога как се чувства един младеж, когато осъзнае, че е хомосексуален? Дали пък вътрешно не гори, затваряйки се в себе си от приятели, родители, близки. Пред него стоят въпроси " Дали съм нормален/а", "Как да го призная на нашите", "Ще загубя ли приятелите си", "Как ще живея с различията си" и т. н. В не малко случай въпросите остават без отговори и осъзнавайки, че няма сили да признае това нещо въпросният младеж взима безумното решение да сложи край на живота си. Дали когато ги наричаме неестествени, ненормални, неприятни, се замисляме аджеба тези хора през какво са минали, и какво им е в душата? Мислите ли, че им е лесно, надали? Добре би било да се замислим, най-малкото защото може някой ден и нашите деца или внуци да ни изненадат неприятно. По отношение на децата и осиновяването от такива двойки, не знам какво да кажа. Лично за себе си не се съмнявам, че тези хора ще обичат въпросното дете, че ще искат и ще се стараят да му дадат най-доброто, но дали ще успеят, и дали самото то ще се чувства комфортно в различната среда от тази на връсниците си... това ме притеснява.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 54fad8392e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   " Държенето за рачичка, целуването по бузите и омалителните обръщения, без докосвания, тръпки, и чувство за единство между приятелки си е чиста обич, като обичта между две сестри да речем. "
Да бе, сигурно. Сигурно и мъжете приятели и братя се целуват по бузите и си казват умалителни. Просто в жените е заложено да са Би.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 93a5d05444
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Наистина много, да не кажа почти всички жени искат да пробват с друга, докато при мъжете не е така, затова СПОРЕД МЕНЕ ги толрираш. Аз за това колко е хубаво да си обратен го казват много обратни, като казват, че било по хубаво и страстно. Това не е нормално вече. А за децата - не разбирам защо пак ги споменаваш??? Ако някой ден дъщеря ми ми каже, че е обратна, няма да съм на седмото небе, но ще го приема.
Аре и успех :)
М, 36

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 90016c9b9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   "Да бе, сигурно. Сигурно и мъжете приятели и братя се целуват по бузите и си казват умалителни"
Мъжете имат различен темперамент от жените и поради тази причина общуването им е различно. А и според някаква статистика 42% от мъжете са пробвали с мъж, около 13% от населението в света е хомосексуално, като 10% е в полза на мъжете, и само 3% при жените. Май, май ще излезе, че по-скоро мъжете са склонни да имат сексуални контакти с човек от собствения пол... Аз още от обратен не съм чула да пропагандира еднополовия секс, дори напротив повечето ги е срам да говорят на тази тема, но допускам, че може да има и такива индивиди, които парадират с това, което пак опира до изибиване на комплекси.
"Ако някой ден дъщеря ми ми каже, че е обратна, няма да съм на седмото небе, но ще го приема. "
Абе ти може и да го приемеш, но знаеш ли в Бг колко родители предпочетат децата им да имат неизлечима болест, пред това да са обратни.... много за съжаление. Само се огледай и ще видиш какви са настроенията.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 0fda7cf331
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Чета всякакви такива подобни истории в този сайт... Самият факт, че пишете истории с въпроса: "Нормална ли съм? " означава, че сами не се възприемате, какво остава за другите. Аз лично не спирам да се хваля, когато ми се случи някоя заигравка с готина мадама. По този начин си вдигам собственото самочувствие, както и акциите пред приятелите ми. На мен ми се натискат и мъже и жени, аз решавам на момента с кой ще си прекарам готино и с кого- НЕ. Както като отидеш на заведение гледаш менюто и решаваш какво да си поръчаш (стига да имаш пари) Същото е с партнъорите- аз съм готина и имам право на избор. Нещата са двустранни в крайна сметка. Не се приемайте толкова насериозно, всичко е в нашите глави само и единствено. Както и какво си вършим под завивките, на задната седалка, на тревата, на покрива пак си е наша работа стига да не пречим на другите, желанието да е взаимно. Все пак НЕ ние ЖЕНИТЕ изнасилваме безпомощтните и слабите (деца, възрастни и животни) каквото правят мъжките.... До авторката- един живот живеем за това си прави кефа по всички възможни начини. Например често като се целувам с някой мъж и ме похвали за хубавите целувки, казвам: Женското ми гадже от 2005г ме научи да се целувам така добре. Често също си разказвам наляво и надясно за нашите приключения на покрива ми и къде ли не. За мъже какво да разказвам, то не е приключение. Живей както ти харесва, живота е един :) И още нещо "аз съм лесбийка на 20"- ти сама се слагаш в някакви рамки. Ти си момиче на 20 години. Етикетите са за бурканите :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker