Защо сте толкова гадни вие момичетата? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо сте толкова гадни вие момичетата?
преди: 14 години, 10 месеца, прочетена 4492 пъти
Здравейте приятели искам да споделя с вас и моята история, защото не изържам вече.
Всичко започна преди 8 години на една нова година. Бяхме се събрали цялата банда и купона бе много як. Моя приятел бе поканил и своята съседка да кара с нас нова година. Преди това нея познавах. Още, когато влезе в стаята ми направи огромно впечатление облечена перфектно, възпитана, учтива към всички и малко срамежлива, но си бе нормално, защото за първи път ще кара нова година изън нейния дом.

Очите ми светнаха веднага в мен пламна оная искра на любовта. Викам си, ти ще си моя тази вечер. И така и стана цяла вечер наздравици двамата танци до сутринта. Преди да си тръгне и поисках телефона за да и звънна. И наистена на третия ден и звъннах да се видим тя прие веднага.
Излязохме и се опознахме мече по трезво и без никой да ни притеснява.
Тогава я целунах за първи път а тя онимя краката и се подкосиха и не знаеше какво да прави и се отдаде на желанието си. Така започна и нашета връзка.

Като млада влюбена двойка нищо не ни спираше по цял ден заедно всеки ден обаждания по телефона по 5-6 часа разговори. Излизания нощен просто летяхме и се радвахме на нашета “искренна” любов. Годинките си вървяха тя завърши средното си образование по текстил и ми каза няма да бързаме още да се женим, защото искам да продължа да уча. ОК и казах.
Мен ме взеха в казармата то не бяха писма обаждания свиждания. НО уви казармата мина и всичко си мина по стар начин отново излизания и всичко, което можеш да си помислите.

През 2004г. отидохме заедно на море беше нещо невероятно то ни бяха плажове, дискотеки, кръчми прости си бе яко от всякъде. И не прекъсното си казвахме, че се обичаме и няма кой да ни раздели. Много хора ни се радваха и дори завиждаха на нашета връзка.

Докато не дойде момента, когато в последната си година на следването си, когато тя бе в сесия и учишеш за изпитите си усетих, че нещо става с нея постоянно ми говореше за нейния комшия, който имал някакъв приятел, който му ремонтираше къщата, защото бе в ремонт колко забавен бил. Ключа на лампата и се бил развалил и тя го извикала да го види, че нещо се бил развалил. Оттогава започнаха и нашите по- рядки срещи с нея все и се спяло все била уморена.
Ама айде да го оставим за утре да се видим и токива ти работи.

Когато се видим аз я прегърна или целуна тя започва да се дърпа. Казвам и аз, пиле има ли нещо, което трябва да ми кажеш, а тя “не нищо няма” и в същото време гледа на страни, а не ме гледа право в очите. А си имахме толкова голямо доверие един към друг. И тогава дойде този прослувут 25 ноември 2007г. когато ме извика у тях и ми каза че изпитва “някакви” чувства към приятеля на комшията и. Както ми леше студено веднага градусите се вдигнаха, защото ме поляха с гореща вода в този момент.
Знаетели какво направих, веднга може и да ми се смеите и да упреквате, но аз и простих на секундата, викам и добре щом си избрала другия твой проблем. Станах и си тръгнах.

От този момент всичко за мен свърши и аз си го знаех и се надявах все пак да се възпламени онази искрица в сърцето. Продължихме да виждаме в седмицата един път и то за един, два часа. Беши ми казала, че всичките подаръци снимки е прибрала в един кашон и иска да си “ПОМИСЛИ” какво да прави – да избере . А аз будалата я научех къде е главната на града, заведох я за първи път на пицария, дискотека на море, помагах и в учението осигурих и стипендия за обучението и.
Толкова възпитана и интелигентна бе, пълна отличничка на всякъде бече и в гимназията и колежа.

А си бяхме обещали, когато завърши да се вземем. Е аз сега съм ва 26г. и какво от това ще кажете, но годинките си отлетяха заблуждаваше ме. Защо сте толкова гадни ВИ Е момичетата защо винаги ви угаждаме ние мъжете, а вие по този начин да се облагодарявате. Не знам кефа ли си правите по този начин. Или храните вашето си его не се интересувате за отсрещият човек, а мислите само за себе си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 10 месеца
hash: 71c3d52d24
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може през последните години нещо да и е липсвало във вашата връзка и да го е намерила при другия ..
А относно това: "викам и добре щом си избрала другия твой проблем. Станах и си тръгнах. " <-- Много точна постъпка според мен .. Но ти си на 26 толкова млад та няма нужда да се притесняваш! Ще намериш по-добро ;)))
Но да ти кажа и вие момчетата понякога сте големи идиоти :))) Успехххххххххх ...
Ивето :)

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: f47ae92275
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защото понякога в живота човек трябва да е малко егоист. Не може да се живее за чуждото щастие.

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: eeedf3aef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Наранен си ужасно, но аз съм от другата страна момиче съм и с мен момче постапи по същия начин ... разбирам те , но не всички сме такива както е била твоята приятелка не поставяй всички под един знаменател ! съчувствам ти ...
К

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 901d9c704a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей!

Направо на историята ти..
Интересно защо, но всеки говори така.. Има и свесни жени (фактът, че са една на милион е друг въпрос), просто не си попаднал на такава. И понеже ти си от малкото мъже, които знаят какво искат, как да се държат с жените и попадаш на перфектната, но и тя си е патила, от някое „гъзарче”, което се е подиграло с нея и казва- всички мъже са такива.. После идва друг, но тя вече е разочарована и не ти обръща особенно внимание.. А ти оставаш разочарован, казвайки: Всички жени сте такива..

Е, да, ама не.. В днешно време ги има всякакви екземпляри, има и такава, като теб, което иска точно това, което само ти можеш да и дадеш..

Не трябва да губиш надеждата. Все някъде има някоя жена, която желае точно това-истинска и чиста любов.. Все пак не всички попадаме на перфектната половинка от първия път.. И да ти кажа, има полза от това. Като изпатиш веднъж, вече знаеш какво да правиш, или какво да не правиш със следващата, за да я задържиш до себе си..


Успех
Ж26

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 1483b897b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Благодаря на всички за коментарите ВИ и за пожеланията. Ако ми позволите да се обърна към вас съответно с номера с който сте на коментарите:

№ 1 забравих да спомена че съм и първият преди това е нямала приятел НИКАКЪВ това съм обсолютно сигурен. Може би е искала да опита както го казваш от другата страна на нещата.

№ 3 и 4 Не искам да ми се сърдите и да м исе обиждате но не сте прави моите уважения към ВАС но сте водещи в това отношение да изоставяте вашите половинки

 
  ...


...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 28151e0bcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравей,аз мисля че това са отнася и за мъжете и за жените,очаквай всичко в този живот, ако някой обича силно и истински,никога не би постъпил така... но за жалост има и такива хора,които не го осъзнават и не разбират колко могат да те наранят,хора които гледат само на тях да им е добре,но такава е деиствителносста за съжаление,затова гледаи само напред и намери човек,който наистина да те обича:) Успех

sun girl

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 6c881af039
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 2 не съм съгласен с теб на 100% няма как да си щастлив ако хората около теб са нещастни! Дано да го разбереш по-скоро иначе много време ще изгубиш. Надявам се тва да е просто някакво клише което си чул/а.

М27

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 68ffeff73d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Тази история много ми напомня на това, което се случи с едни приятели. След 5 години заедно и всичко от страна на момчето, момичето се влюби в неин колега.

На него така и не му призна, но на другите каза, че тая прекалена любов и старание нищо да не и липсва я задушавали?!

Не разбирам.... Това е мечта на всяко свястно момиче, а когато получат всичко, част от тях имат нужда от нови емоции, от ново "преследване"...

Сигурна съм, че ще срещнеш момиче, което да оцени хубавото ти отношение, но в процеса на срещите и опознаването бъди наистина внимателен и добре преценяй кой стои насреща :)

Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 43b3114fd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Много е грозно да съжаляваш за това което си направил за любимата си, недей. Не я упреквай това е живота такива неща се случват постоянно за съжаление, но това е живота гледай напред

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: f2f8a4ecf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Явно вината не е била у теб а самата тя не е знаела какво това не е ли мечтата на всяка жена. мъж които да я оважава обича. Ти си бил добър приятел и мъж в това време.Огаждалси и на всяка неина прещявка. Какво повече може да иска.
Ако аз имам такъв приятел трява на ръце да го нося. Не се отчаиваи има други момичета които щете оцинът хубавото ти отношение, но в процеса на срещите и опознаването бъди наистина внимателен и добре преценяй кой стои насреща :)

 
  ...

...
преди: 13 години, 3 дни
hash: 2e32e2b222
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Само мога да те информирам че вие мъжете сте по долни и от най - долния човек на земята. Моя скъса снощи с мен. Понеже си поигра 5 седмици дори не ме говореше и всичко спря-КРАЙ. ;(( Сега се опитвам да взема живота си в ръце защото ме очакват какви ли не изпитания!

 
  ...
преди: 13 години, 2 дни
hash: cc98592569
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторе, не се отчайвай! Всички преминаваме през добри и лоши моменти... всеки мъж и всяка жена. Хора сме и знаем какво е радост, знаем какво е и болка, неизбежно е да изпитаме всичко. Така че вземи се в ръце. Трудно е да, но ще видиш че след време ще се появи жена, която ще оцени всичко което правиш за нея и ще те обича такъв, какъвто си. Работи, тренирай, занимавай се с любима дейност, просто прави нещата, които ще те карат да си щастлив и в даден момент ще срещнеш и любовта!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 ден
hash: 2bee16909f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   ест. че заради секса те е напуснала. Щото е глупава. Дано да попадне на некакъв алкохолик дето да й разбие сърцето и да види какво ти е на тебе.

 
  ...
преди: 13 години, 13 часа
hash: 52faf2e603
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Скъпи Авторе,
съжалявам, че ще бъда мало грубичка,
НО замислял ли си се някога, че може би ти не си толкова идеален за колко се мислиш?
Може би любовта се е изчерпала и колкото и да ти е неприятно НИКОЙ не е длъжен да те обича завинаги(осен майка ти), а от твоята история лъха точно това, тя едва ли не ти е задължена, любовта не е дълг, ние доброволно трябва да я даряваме, ако тя съществува....
И извинявай, но ми звучиш като 18 годишен, а не като 26-вземи порасни малко и може би, евентуално ще разбереш защо си зарязан, че с това всички сте еднакви гаднярки, за теб няма да се промени!!!

 
  ...
преди: 13 години, 5 часа
hash: 98f3598ecf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Съжалявам, че започвам така, но защо слагаш всички под общ знаменател?? Това, че явно не си случил на момиче не означава, че всички са такива.. А сега по темата, може би момичето е решило да промени нещо в живота си.. Трудно е да го приемеш (знам го от личен опит), но трябва да продължиш. Ще си намериш момиче, с което може и да се ожените, семейство, деца и така нататък.. Всичко с времето си. Ако ви е било писано да сте заедно - ще сте, ако ли не -.. ще дойде момичето за теб и всичко ще се оправи, не губи надежда, тя умира последна!

Успех!

*Bubble*

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker