Не мога да я трая повече! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да я трая повече!
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2659 пъти
Обичам я и това е единствената причина по която сме заедно вече... Понеже е много красива и постоянно е заобиколена от мъже и все го кара на флирт. Никога не съм я хващал в изневяра, но с всички флиртува и ми казва, че на шега било. Всеки път като се опитам да я зарежа ми казва как ме обичала, почва да плаче много и да ми казва, че никога повече няма да прави така, че било само на шега. Но аз целия треперя като й видя отношението с другите мъже. Ще гръмна вече, и с бившия й си говорят а интересното е, че не крие нищо от мен. Всичко ми показва сякаш нарочно да ме дразни и сякаш не осъзнава, че от вътре умирам от цялата тая работа. Как да я зарежа? Сърце не ми дава, но не давам и да ми се качват по главата. Само й се карам, само плаче и си пати и после пак същата история. И накрая аз стоя тук, сдържам всичко а тя се забавлява за моя сметка!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 6156f14785
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ми може да и прави кeф да те дразни.... Ми може да поговориш с нея и да и кажеш, че ако непрестане я зарязваш. А ако ти направи пак номер ставаш и си заминаваш без да казваш нищо. И като ти звънне и казваш, че си я предупредил. Това е моя съвет.

*Чари*

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 42f8934148
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ама защо я търпиш? Като й върви толкова много флирта, да ходи да си флиртува. Ако те обичаше, нямаше да го прави. Мислиш, че не знае, че те наранява ли? Знае и й харесва, така си вдига самочувствието. Вземи си намери едно добро момиче, което на твоята вярност, загриженост и обич ще отвръща с много любов и преданост!

Ж 33

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 25614f545e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Според мен ти не само ревнувам, но и завиждаш на това, че тя има провече внимание от теб. Което вече няма как да е на едно място с обичта, която твърдиш, че изпитваш... И по какъв начин по-точно флиртува с тези момчета? Дани всичко не е само в твоята глава? !

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 37ccb1f02c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако й имаш пълното доверие и тя е напълно искрена с теб, просто трябва да го преодолееш и да не обръщаш внимание на тези неща, явно тя си е такава, приеми я такава каквато е, аз бих я зарязал ако й нямах доверие, но по думите ти съдя че тя ти споделя всичко така че .. опитай да го преглътнеш и приеми че тя е такава, колкото и невероятно да звучи това, дано успееш да съхраниш връзката ви.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: efc87872f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Подкрепям н4. Тя си е такава, сигурно и майка и така се е държала винаги, защото дъщерите копират поведението на майките си. Но какво лошо има, твоето момиче да бъде харесвано от другите, още повече, че го прави и споделя всичко с теб. Имай предвид, че една жена винаги иска да бъде харесвана, не защото иска да е с други, а защото това подхранва самочувствието и. А какво по-хубаво от това, да има самочувствие. Ти пък, май си ревнив? Ако е така, имаш голям проблем, защото ревнивците обикновено са винаги неразбрани, в последствие и изоставяни заради това. Ако не дадеш свобода на любимата, тя няма да бъде никога твоя. Това много мъже не го разбират, защото нямат доверие на половинката си и я ограничават всячески. Но не разбират, че тяхното момиче няма да бъде същото онова момиче, в което са се влюбили, ако я моделират по своите разбирания. Ако я обичаш, обичай я такава, каквато е. Не се опитвай да я промениш, защото нито тя, нито ти, ще бъдете удовлетворени и щастливи. Послушай, няма да сгрешиш!

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d3a695dfdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не прекалявай с ревността - само нараняваш и себе си, и нея. Наистина има по-разкрепостени момичета, които си се държат така. Ако и тя е такава, то не се и опитвай да я променяш и да я нагаждаш по свое желание. Просто приеми, че е такава, а ако не можеш, по-добре се раздели с нея, и без това не мисля, че в момента си щастлив в това положение. Пожелавам ти успех с нея и дано нещата се оправят така, както ти ги искаш. Успех.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d3a695dfdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не прекалявай с ревността - само нараняваш и себе си, и нея. Наистина има по-разкрепостени момичета, които си се държат така. Ако и тя е такава, то не се и опитвай да я променяш и да я нагаждаш по свое желание. Просто приеми, че е такава, а ако не можеш, по-добре се раздели с нея, и без това не мисля, че в момента си щастлив в това положение. Пожелавам ти успех с нея и дано нещата се оправят така, както ти ги искаш. Успех.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: da0a8178b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   А, да - "моето си е мое". Така ли излиза? Нали не е изневерила, какво се нервиш? Ако някой мъж се държи така, ще го оправдаете с думите, че е напълно нормално и в природата му. Не се вкарвай във филми, а си гледай момичето и му се радвай, че да не останеш без нея.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1dc332e01d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И двамата сте за основен ремонт!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker