Той се ,,абонира'' за други момичета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той се ,,абонира'' за други момичета
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2967 пъти
Влюбена съм в един човек. Той казва, че ме обича и че съм единствена. Ако го помоля за помощ, винаги би се отзовал. Глези ме, държи се мило с мен.. НО от време на време забелязвам, че се възползва от една опция да се, , абонираш'' във фейсбук. И често виждам, че се е абонирал за някакви момичета с по 100 и повече, , абонати''. В туитър също го прави от време на време. Доколкото съм видяла, не коментира и не харесва нищо. Защо тогава го прави? Не съм го питала, защото не искам да разбере, че го следя. Не искам да излезе така, сякаш го задушавам и му казвам какво прави. Давам му пълна свобода.
Най-много ме дразни фактът, че някои от тези момичета си имат приятели и са се снимали прегърнати с тях или дори да нямат приятели, се занасят, така да се каже, с други момчета. И това не го дразни. Продължава да им гледа профилите, а мен много ме ревнува. Ако аз си пиша така с някое момче, той много ще се ядоса.
Общи познати са ми казвали, че има чувства и сериозни намерения към мен, но... не знам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 82264efa39
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тези сайтове не са ли само за задръстеняците без личен живот?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a96dae1161
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами щом той твърди че те обича и не им харесва снимки те явно найстина е така.. моят приятел също го прави но му имам пълно доверие пък и не се притеснявам от някакви злообарки с над 100 приятели в фасебоок.. не го следи толкова, бъди по уверена и ще ти бъде по добре :)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 713d76e07a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Оф... Този фейсбук само скарва и разделя хората. Ми какво да ти кажа и аз имах този проблем. Само си мълчах и гледах. И като го попитах той отговори "ми кефят ме" а аз напрaво подлудях. И аз съм много ревнива. Като го попитах той какво ще направи и аз ако се абонирам за нюкои момчета той ми дига рамене. Така, че незнам какво да правиш. Щом ти казва такива неща-питай и ти!

*Чари*

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 59a3125d1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Я не се впрягай... и моя мъж го прави това, че дори и харесва снимки. Какво лошо има? Нали не си е лягал с тях? ! Тоя факт изобщо не трябва да те притеснява. Ако започне да контактува с тях с цел среща или неангажиращ секс тогава вече е друго. Пък и какво ти пречи под формата на майтап да го попиташ? Аз първия път така направих, след което се почна едно триене на абонати - чак неудобно ми стана, че съм повдигнала въпроса дори на майтап. Кажи ми чесно - ти никога ли не си харесвала снимка на друг мъж, откакто си с приятела си? И не си ли се абонирала поне за един "мачо" (така да го нарека)? Вярно ще се окаже, че тоя фейс разделя хората...

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 82264efa39
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Намери си някой свестен, който не виси по сайтовете. Тези, които все висят по такива сайтове са задръстеняци.

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 82264efa39
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Кажи му "Или Фейсбук или аз" и го накарай да си изтрие профилите в тези сайтове. От сега ако виси по сайтове като тези нищо чудно ако се ожените да ти изневерява. Знаеш ли, че е пълно с женени мъже по тези сайтове и все не са разбрани от жените си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d4aea91123
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Жал ми става за жените направо. Четейки коментарите тук от жени, които омаловажават подобни постъпки, човек стига до извода, че са способни да направят какви ли не компромиси със себе си, чувствата си и това, как сами се чувстват, само и само да запазят връзката. Дори да страдат и да се ядосват. А не се ли замисляте, че щом тях би ги издразнило вие да правите същото, значи работата не е толкоз невинна, колкото се опитват да я изкарат и да ви накарат да я приемете? Защо иначе ще се дразнят, нали и те правят същото? Оставете ревността, никой не ви е собственост. Но елементарното уважение и зачитането на чувствата и достойнството на другия би трябвало да бъдат стопери за подобно поведение. Щом те си позволяват това, още повече, че вие знаете, без да се замислят как се чувствате, и при това забраняват на вас, запитайте се има ли го това уважение и зачитане на чувствата ви.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9638746338
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз мисля, че това не трябва да те дразни. Фейсбук е вид комуникация с различни стари и нови приятели. Повечето от тях човек познава съвсем бегло или е имал някакви работни взаимоотношения. Това не значи, че ще спи с всички от тях, колкото и приятели да имат. Аз мисля, че когато те обича истински и 1000 жени да има за приятели там, няма да ти изневери.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 6e73a06f42
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Пф, тва е една от причините да мразя фейсбоклука. Имам чувството, че хората не толкова заради тях самите, а заради другите правят дадено нещо. Примерно - харесват дадена страница, дадени хора, обидни или скандални статуси... всичко е изкуствено с цел да привлечеш вниманието върху теб.
Обаче погледни го и от другата страна... явно приятеля ти е социален човек и не обръща мн внимание за коя се абонира и т. н. Просто иска да е като другите.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e5e200262c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   връзката ви сериозна ли се води? защото ако е така, трябва да прекарвате по-дълго време заедно, голяма част от свободното му време трябва да е заето с теб. така няма да има време да се абонира или поне няма да е толкова често.

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 624f76b8d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Наистина ли смяташ, че ако се абонира за нея, това е по-невинно от лайкването и коментирането? Напротив - да се абонира означава, че я е лайкнал абсолютно и безусловно.
Много грозно е мъж да го прави, независимо обвързан ли е или не. Няма да се уморя да повтарям, че НИКАК не ме изпълват с доверие, нито с разбиране подобни екземпляри. Любопитни и приветливи като пияни гости на селска сватба :))
Да, няма нищо мъжко в това да се заплесваш открито по жени - ужасно е да лайкваш, "последваш" или се озърташ на обществени места.
А и има толкова по-впечатляващи и възхитителни мъжки занимания.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 82264efa39
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11, а жените може да лайкват мъже така ли? !? !?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 0f57fa0d31
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Напълно съгладна съм с номер 7. Това показва всякаква липса на уважение, а за друго да не говорим. Тотален егоизъм, поведение, което показва, че половинката ти по никакъв начин не пази достойнството ти. И ако питаш сигурно ще ти каже- какво толкова е станало, аз съм мъж и мъжете се заглеждат по други жени. Но за мен е въпрос на интелект и култура. А също така и на отношение към теб. Със сигурност имате общи приятели във фейсбоклука(както някой го беше нарекъл по-горе) и той абонирайки се или харесвайки такива профили съсвем открито показва пред всички, че не те уважава и не зачита достойнството ти. Замисли се хубаво!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 39bc0feb95
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Най- тъпата с извинение идея, е да кажеш на някого да си изтрие профилите от където и да било. Ми нали човека ако иска, ще си направи фалшив профил и пак ще прави това, което е свикнал да прави и иска. Така, че дай му възможност да прави каквото му харесва и не се меси толкова много в личното му пространство. Ако държи на теб, не би пренесъл нещата в реалността, ако пък там сгреши, вече нещата стават съвсем различни. Моя даже виси в сайт за запознанства, но на мен не ми пука, нека си пилее свободното време както му харесва, щом това е неговия избор. Аз също пиша с различни хора и той не може да ми каже да не контактувам с тях. Пък нали вечер е с мен и сутрин се буди до мен, не ме интересува какво прави онлайн. Важното е в реалността да няма издънки.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d4aea91123
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Щом това иска и това му харесва, да си живее сам и да си го прави, колкото си иска. Когато е с друг човек, ще се съобразява, най-малкото ако има и минимално уважение. И при това не е нужно някой да му казва, а сам трябва да се усети, че това би могло да въздейства на човека до него по някакъв начин. Интересно защо почти всички мъже тогава приемат за обида подобно поведение от страна на жената до тях? А такива като № 14, докато се радват, че мъжлето седи само онлайн, в един момент разберат, че то не било само онлайн поне веднъж, и се почва "къде сгреших и защо ми изневери". Ми защото си му показала, че може да си прави, каквото си иска, без да те зачита за нищо, затова.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 82264efa39
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   До 14 ако разбера че гаджето ми пише в интернет я късам на момента, на мен смотанячки, които висят денонощно по сайтовете не ми трябват.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c1e10a5ac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Номер 16, а ти какво правиш тук? Толкова ли си несигурен в себе си, че те е страх да не си намери по-интересен събеседник и да те зареже? Имай предвид, че с подобно отношение от твоя страна може първо тя да те зереже. Ако още от сега ? забраняваш да прави това, сигурно скоро ще ? се наложи да се гримира по твой вкус, да се облича както на теб ти харесва, да не си споделя мнението, когато е различно от твоето... и накрая ще се превърне в тъжно подобие на това, което си харесал...
Има една много важна думичка, без която връзката е невъзможна- доверие. Няма ли го, връзката е обречена да се превърне в следене, което да прерастне в тежка агония и тогава идва краят.
Ако ти е неприятно, че той се абонира за други жени, му сподели спокойно как се чувстваш и защо се чувстваш така.
И стига с подобни квалификации- "смотанячки" и подобните на тях. Не знам на колко години сте, но подобни изказвания разкриват от една страна незрялост и полярност в мнението, характерни са по-младите. Няма смисъл от обиди с цел да покажете колко сте "над нещата".

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 82264efa39
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   До 18, не, че съм несигурен. Просто всеки знае, че хората които много висят в Интернет са от така наречените nerds. Повечето от тях не излизат от тях си и прекарват цялото си свободно време в Интернет. Аз обичам компютрите, но ми е смешно хора, които до преди десет години са нямали и понятие от компютри сега да ми се правят на много на ти с Интернет.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 49326bd1a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   "всеки знае, че хората които много висят в Интернет са от така наречените nerds". А тези, които не могат да пишат, се наричат неграмотни.
Не знам ти преди 10 години дали си имал компютър и какво си правил на него, но преди десет години процентът на имащи такива машинки в България беше смешен (особено в по-малките градове). Някой, който тогава не е имал ПС, даже може да се изсмее, ако чуе тогава каква беше скоростта и качеството на интернет-а или паметта на компютъра.
Много добре разбрах какво имаш предивид. Но е доста смешно да категоризираш и поставяш всички под общ знаменател. Но има едно нещо, което на мен не ми харесва- новите технологии са направили хората доста страхливи, саможиви и както виждаме и мнителни.
На мен работата ми е свързана с много писане, но това не означава, че се лишавам от радостите на чистия въздух и общуването с хора. Човек трябва да си "гледа живота" и да живее по начин, който го удовледотворява. Лично на мен ми липсва времето, когато се разхождах из града анонимно и звънях от фонокарта, за да си уговоря среща с някоя приятелка. Лично за себе си съм намерила решение- влизам рядко във фб (апропо, абонирана съм за няколко души, но то е защото са ми интересни и в същото време не ги искам в приятелската си листа), излизам всеки ден, без значение дали по работа, или "просто за кеф", чета книги, гледам филми, радвам се на слънцето и гледам да не си създавам излишни "драми".

ПП: Имам въпрос- ти как наричаш мъже, които излизат на бар, поръчват си питие и през цялото време гледат празно в една точка?

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 49326bd1a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   "всеки знае, че хората които много висят в Интернет са от така наречените nerds". А тези, които не могат да пишат, се наричат неграмотни.
Не знам ти преди 10 години дали си имал компютър и какво си правил на него, но преди десет години процентът на имащи такива машинки в България беше смешен (особено в по-малките градове). Някой, който тогава не е имал ПС, даже може да се изсмее, ако чуе тогава каква беше скоростта и качеството на интернет-а или паметта на компютъра.
Много добре разбрах какво имаш предивид за нърдовете. Но е доста смешно да категоризираш и поставяш всички под общ знаменател. Въпреки това има едно нещо, което и на мен не ми харесва- новите технологии са направили хората доста страхливи, саможиви и както виждаме и мнителни.
Работата ми е свързана с много писане, но това не означава, че се лишавам от радостите на чистия въздух и общуването с хора. Човек трябва да си "гледа живота" и да живее по начин, който го удовледотворява. Липсва ми времето, когато се разхождах из града анонимно и звънях от фонокарта, за да си уговоря среща с някоя приятелка. Аз съм си намерила решението- влизам рядко във фб (апропо, абонирана съм за няколко души, но то е защото са ми интересни и в същото време не ги искам в приятелската си листа), излизам всеки ден, без значение дали по работа, или "просто за кеф", чета книги, гледам филми, радвам се на слънцето и гледам да не си създавам излишни "драми".

ПП: Имам въпрос- ти как наричаш мъже, които излизат на бар, поръчват си питие и през цялото време гледат празно в една точка?

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 410a91f56e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   22, въобще не е така, будните и интелигентни хора и преди 10 години имаха компютри. Стига извинения за меко казано разни парцали, които тогава не са знаели какво е компютър, пък сега ми се правят на супер модерни във Фейсбук и Скайп. Защо да ги търпя? !

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 2d99f74922
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Можеше и по-лошо да е, например да се ебонира.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 595d928a8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   най-после и аз да се включа. следях противоречивите коментари, които поствате, но това е нормално - колкото хора, толкова на брой мнения. затова и публикувах тази история. исках да чуя всевъзможни гледни точки. замислих се и си дадох сметка, че и аз самата прекарвам доста време във фейсбук. някой беше казал да прекарваме повече време заедно навън. може би това е решение. аз самата реших да не влизам толкова често в тази социална мрежа. очевидно че не само вреди на връзката ми, но и е много по-приятно да се разходиш в парка, отколкото да киснеш там нон стоп. това го правя не само заради него, но и заради себе си, защото и преди да имам връзка с него, пак висях там почти постоянно. сред, , приятелите'' ми там има хора, които дори не познавам! що се отнася до него, засега (казвам засега, защото никой не е застрахован) не е имал паралелни връзки или забежки. но смятам, че и без непрекъснато да се правя на Шерлок в мрежата, ще разбера, ако е започнал да кръшка. освен това може да ми изневери и с жена, която е срещнал някъде, а не е видял профила й например, така че смятам вече да спра с прекалено честото влизане във фейсбук. според вас на прав път ли съм?
номер 25, поздравления! коментарът ти ме разсмя искрено.
авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker